Non smokingarea

God kväll! Nu är år 2008 julhelg över. Skönt? Tråkigt? Vet inte riktigt. Det enda jag vet att det är skönt att slippa den där förbannade julmaten i ett år framöver. Don´t like it at all!

Ikväll var det släktståhej hos mina kusiner på Skillingagatan. Trevligt trevligt :)

Igår var det ju förresten Pigghajs julgala. Dansade så det stod härliga till utom när Pigghaj spelade för då satt jag o Ludvig och diskuterade värdsliga ting.

Nu ska jag börja kolla på serien Stolthet och fördom.

Sweet dreams <3


Önskar jag kunde hjälpa till...

Happiness

Fy fan gott folk, vaknade precis och det var inte direkt ett skönt uppvaknande. Jennie försök till att bli singstar verkar uppenbarligen inte gå så bra!

Igår var det som alla säkert vet julafton. Den spenderades här hemma med mina familj och mina morföräldrar. Allt var precis som det brukar vara på julafton. Glögg, mat, Kalle, fruktsallad, kaffe, julklappsutdelning, spel och sen läggdags. Grymt mysig var det <3

Nu tänkte jag faktiskt skriva upp allt jag fick. Inte för er utan för mig så att jag kommer ihåg vad jag fick julen 08.

¤ Presentkort (H&M, Gina Tricot och Skogåsspa)
¤ Pengar
¤ Hårtork
¤ 3 par strumpor
¤ BH med matchande trosor x 2
¤ Örhängen x 2
¤ Halsband <3
¤ Plånbok
¤ Dansmatta + High school musicalspel
¤ Singstarskivor  x 3 ( Rockballads, 90´s och ABBA)
¤ Träningsväska
¤ Ansiktsprodukter

¤ Smink (ögonskugga, nagellack och puder)

¤ Stickad tröja

¤ Hårspray, tofsar, hudlotion, handcreme

¤ Påslakanset

¤ Aliasspel
¤ Narnia II

  Ja det va allt. En mycket mysig och bra julafton. Älskar att umgås med familjen och morföräldrarna. Vi spelade alias o så här lät det:

J: Vad har den här för färg? (jennie pekar  på vår bruna köksstol)
M: Ek.

J: Pappa jobbar med det här. Den är åttakantiig med ett hål i mitten. Du har en sån mellan benen.
Gissa vad det kan vara? Tror aldrig ni kan lista ut det. Haha!  Bra Jennie!

Sen var det morfar som inte kunde alla orden: " Det här ordet har jag ALDRIG hört talas om". Ordet var synth. Tårarna rann så det stod härliga till.

Sen att se far min på dansmattan gav oss också ett skratt.

Kvällen med andra ord full av skratt. Speciellet till alla rimmen. Vi rimmar hellre  än bra i den här familjen om man säger så =D

Dagen så här dan efter dopparedan kommer vara lugn. Steg ett är att köra bort Jennie från tv så att jag kan dansa. Sen blir det säkert lite mer julmat. Kvällen blir däremot allt annat än lugn. Party och dans så det står härliga till. Kommer bli grymt =D

Förresten Billie o Minna drar till Australien imorgon. Måste jag ens säga att jag är grymt avundsjuk.Tror inte det va. Fatta att vara borta tre månader från Gnesta i ett spännande land där solen strålar varje dag, kan det bli mycket bättre? Jaja önskar er iaf en fruktansvärt trevlig resa. Njut och ta väl vara på dom tre månader ni spenderar där . Ses i mars =D

Nej dags att kliva upp ur sängen kanske.


I am gonna lay you down in a bed of roses

Jahja, nu är allt helt klart med paketen. Rimmen är  skrivna och påklistrade. Blev rim på varenda julklapp. Mycket ovanligt. Bra gjort systra mi!

I brist på annat att göra kan ni lista ut vad jag o min syster ger bort till våra morföräldrar o föräldrar i julklapp. Garanterar inga bra rim o ibland rimmar det inte alla, men det är tanken o försöket som räknas här på Ekhammar så det gör inget =D

1 ) I denna kan ni ha något gott
     Vi lovar att det håller sig "hot"

2) Detta elektroniska minne
    kan tilltala ditt hörselsinne

3) Usch o fy, ve o fasa. I dessa kan du gasa!

4) Att hitta något till dig är ungefär som att lära en ettåring säga hej
     Din humor vet vi om att den inte är som alla andras, med för det kan vi inte låta dig klandras
     Alla är vi ju olika, så det är bara roligt att någon kan avvika
     Med denna klapp vill vi visa att det finns mer i livet än att bara fisa
     Vi vill inte framkalla magknip eller så, men vi kan inte garantera över hur du kommer att må
     Efter att du läst o skrattat, får vi hoppas att du riktig humor fattat

5) Hoppas att du nu ska kunna sova, iklädd vår vackra gåva
     Ska vi kalla det tredje gången gillt, eller kommer du sy om den till en kilt?
     Ta på dig denna en romantisk natt och du kommer ge vår stackars pappa fullkomligt fnatt

6) Detta vet vi att du vill ha, eftersom du är ute varje dag
    Ingenting är så bra som detta, på att hålla inne all hetta
    En kylig dag, du plockar fram den här, och vår mamma kommer bli så kär
    Iklädd denna kan du dina muskler spänna,
    eftersom den sitter så tajt, funkar den väldigt bra om du skulle behöva gå upp i en fight
    Den är också behövlig, för att inte din arbetsdag ska bli bedrövlig
   Vi ger dig detta paket så vi slipper se dig frysa och därefter höra dig nysa

7) Ren utifrån och in
     ska man vara om kroppen sin 

Now, take a guess and make success.

Sen har jag två till syrran också men dom får hon vänta med att läsa tills morgondagen.

Julafton om 56 min.

Jul, jul strålande jul

Sådär ja, nu har jag varit och länsat farmors godisskålar. Hon gör gudomligt julgodis vill jag lova! Mm mm mm =D

Men men till updaten:

Igår jobbades det o stod i. Allt som hade med post, moppe, huvud och naglar gick fruktansvärt dåligt så jag väljer att inte nämna mer om det. Kvällen spenderades med Miss Andersson och Mr Baumer i bubbelpoolen. Miss Alhstrand svek för att inte mista sitt arv, illa! Iaf, vi satt där i typ 2,5 timmar så man kan lugnt säga att vi såg ut som tre russin när vi steg ur. O som vanligt hade oerhört trevligt  =D

Dan före dopparedan började med ett par timmars slitsamt arbete. Sen väckte jag diverse människor från deras skönhetssömn. Först att drabbas blev Vivvan o Herr Larsson. Jag var i desperat behov av en sax så jag bjöd helt enkelt in mig själv till Mikael.  O appråpå det så är jag riktigt bra på att bjuda in mig själv till folk, det kanske inte är så bra? Eller? =P Iaf , hos Mikael blev det lite julklappsinslagning och ätning av godis. Sen bar det av till nästa person som drabbades av min väckningsrunda. Denna gången var det Björn. Den sjusovarn är inte lätt att väcka. Efter ett antal telefonsamtal och knackningar på dörren tog jag till mer drastiska metoder. Till slut vaknade Herr Sjusovare och resten av dagen spenderades sedan med honom. Ett par ärenden uträttades och det blev snack om allt mellan himmel o jord =D

Väl hemma blev det gröt, julgransklädning, skinkkokande och diverse annat julståhej.

Just det, Johan tittade förbi förut och visade sin nya fräscha bil. O vet du vad Johan den var verkligen snygg o inte söt som jag brukar säga ;)

Nej nu ska jag klistra dit julrimmen på paketen och sen kolla på 90210.

God jul i förskott eller vad man nu kan tänkas säga såhär dan före dopparedan!

Hej hej hemsk mycket hej

Hade tänkt uppdatera om det senaste två dagarna men icke. Nu bär det nämligen av till farmor för lite julfika o julklappsbyte.

Later!

Take it or leave it

Gissa vad jag har gjort idag? Jag har jobbat. På en söndag. Hyfsat bra med pengar så jag klagar inte. Tråkigt att jag missade Minnas något sena födelsedagsfirande bara.  Men hoppas hon blev gla för presenten iaf! :)

Igår kväll var det fullt hus här. Det blev bad, kortspel och film. Trevligt var det minsann.  Idag vaknade jag upp av att mamma bankade på dörren o sa att klockan var halv 12 o att det var dags att gå upp. VOFF! Jag fick efter mkt om o men upp en klagande Björn från sängen. Sedan bar det av till jobbet och det är där jag har spenderat min eftermiddag. Hann med ett litet besök hos Johan också innan hemgång. Körde hem hans grymt pratglada småsyskon. Fick dom knappt ur bilen för dom hade sååå mkt viktigt att berätta, så söta. Jag vet att du håller med mig Johan, innerst inne. Förresten så vet jag vad du ska få i julklapp ;)

Nehejaha, jag försöker få tag i den där Emil för att få hit han på lite Mamma Mia filmkollande men han verkar ju vara alldeles för upptagen för att ta sig tid att svara på något av mina 27 samtal och 45 sms ;) haha lite överdrivet kanske. Men bara ytterst lite :P

Snart jul. Känns verkligen inte som det. Har inte en gnutta julstämmning. Lite tråkigt men det kanske kommer. Har iaf köpt de flesta julklapparna. Har bara två småsaker kvar o det fixas i veckan :)

Nej dags att ringa ett 28:e samtal till Mr "Jag vägrar svarar i telefonen när Linda ringer". Svarar han inte får jag släppa hit katten istället.

Ciao!

Jag är ett fiasko

Jag bestämde mig för utgång igår. Var laddad til tusen först men sen var det som att gå in i en vägg. Tröttheten tog över, jag somnade o tog tåget/bussen hem till min sköna, varma säng. Blir kanske utgång ikväll istället om Linnéa pallar för ännu en utgång. Det hoppas jag att hon gör =) Om inte så lär det bli en riktigt lugn kväll. Är återigen själv hemma så det lär jag ta vara på lika bra som förra gången. Chips, katterna, soffan, tv och jag själv såklart. Oslagbar kombination!

För övrigt så vaknade jag typ precis. Sov 10 tim, såå skönt o välbehövligt. Ska väl snart hänga med far min och kolla på hockey. GIK vs Sudret (tror jag iaf =P). Hoppas pappa bjuder på inträde och korv annars hänger jag inte med, så det så.

Förresten, det är kul att folk skriver kommentarer men varför anonymt? Var stolt över ditt namn!

Vi hörs kamrater!


Moneymoneymoney

Antingen så jobbar jag inte ett smack eller så jobbar jag en massa på en gång. Onsdag 4 tim. Torsdag 10 tim. Fredag 10 tim. Sen jobb hela söndag, måndag o tisdag. Ojoj, jag kommer ha en lite större plånbok i januari gott folk. Mkt välbehövligt mitt i mitt sparande. Ska seriöst försöka bli så ekonomisk som möljigt. Jag måste nämligen skrapa ihop drygt 50 tusen. Hmm, frågan är om det ens kommer gå på så kort tid. Men men det som lever får se ;)

Nu till den stora frågan idag. Ska jag gå ut eller inte ikväll? Mycket svår fråga faktikst.

Dåligt: Jag är sjukt trött. Måste sova i Tumba.

Bra: Det är många som jag känner som ska ut. Det av länge sen jag var ute. Patrik fyller år. Jag har jullov.

Som ni ser så är det mer bra än dåligt. Hmm det kanske blir utgång kanske inte. Vill jag går ut?!

Ska nog ta en tupplur nu iaf. Återkommer!

Nyvaken och helt lost

Posten-Kent ringde mig precis. Han som säger till när man ska jobba o så. Jag låg o sov vid tidpunkten han ringde så var inte riktigt med i svängarna.

- (med hes morgonröst) Aa det är Linda.
- Godmorgon! Det är Kent från Posten här. En chansning bara. Är det ledig idag eller går du i skolan?
- Va?! Ska jag jobba? Vad är klockan? (panik)
- Nja, asså...
- Vad är klockan?! (panik)
- Haha nej det jag undrar är om du är ledig idag och kan jobba?
- Jaha. Ja, jag är ledig.
- Jaha, men kan du jobba då?
- Ja, jag är ledig.
- Haha, men kan du jobba idag?
- Javisst kan jag det. Vilken tid? Vad är klockan?
- Men säg klockan 14:00. Då får du fixa eftersändiningar och lite sånt. Klockan är 11:00 nu så då hinner du ju vakna till liv också.
- haha, ja vi får hoppas det. Då ses vi klockan 14:00 då. Hej så länge!

Lärdom av detta: Ring inte mig när jag sover. Jag är helt lost.

Nu ska jag ta itu med städning av mitt väldigt orena rum. Det lär tar tid gott folk!

På återseende!

Jippieeyey

Sista provet avklarat för det här året, sista redovisningen avklarad för det här året samt sista skoldagen avklarad för det här året =D Happiness x 1000.

Började dagen med 2 timmars plugg tillsammans med Linnéa, Alexandra och Hanna. Gick fint o sen var det provet i mikrobiologi. Endast fem stycken frågor. Nu tänker ni kanske att det är litet o visst är det det. Men det var 10 och 15 poängs frågor vilket alltså innebar att man var tvungen att skriva typ ett a4 som svar på varje fråga. Segt!
Vi hade även vår lektion om abort idag. Det gick helt okej..Blev bara så irriterad när vi hade klassdiskussion om abort var okej eller inte. Det fanns dom som tyckte att om en 16 årig full tjej blev våldtagen och våldtäkten resulterade i en graviditet så skulle tjejen inte få göra abort för det var hennes eget fel att hon blev våldtagen eftersom att hon var full. ?????? Fattar ni hur nån kan säga så? Totalt  vrickat! Det blev en hel del diskussioner i klassen vill jag lova.

Eftermiddagen har jag spenderat med Lina i badhuset där vi solade och sen med Martina på Hälsohuset där vi självfallet gymmade. Sen efter gymmet körde jag ett spinningpass så nu är jag helt slut. Skulle kunna somna när som helst men det ska jag inte för jag har 6 stycken 90210 avsnitt att kolla på =D wiiiho.

Have it! <3

Besviken

Attans alltså, har sett fram emot 90210 hela dagen o så kommer jag på att jag redan sett dagens avsnitt. Typiskt ! Får väl belöna mig med Andra Avenyn istället för det säg att det blivit riktigt spännade.

Aja pluggandet gick väl sådär. Va sjukt trött så la ner mitt trött huvud på bordet ett tag, enbart för att vila lite, Rätt som det va var klockan kvart i fem o maten skulle lagas. För er som har en relativt låg intiligensnivå kan jag förklara att jag somnade =D Skönt, men nästkommande timmar blir lite jobbigare än förväntat men hey, jag är ju pigg iaf :P

Next: Mikrobiologi

Vad skulle jag ha för rubrik idag?

Sådär, jag fixat godkänt i matte D. Det känns grymt. Nu ska jag aldrig mer plugga matte. Fy fan va skönt =D

Skoldagen var ruggigt lugn idag. Fysik där jag råkade slumra till ett par minuter o resten av tiden bestod av snack. På mattelektionen fick vi veta våra betyg o sen var den skoldagen slut. Tungt? Nä inte för fem öre. Morgondagen blir däremot värre. Därför satt jag och Hanna kvar i skolan 3 timmar extra och fixade inför abortlektionen som vi ska hålla imorgon (vart var våra älskade gruppmedlemmar ;) ) och plugga till microbiologiprovet som också är imorgon. Hann med en hel del up-date om våra i-landsproblem också. Det resulterade i en hel del skratt!

Anyway, jag har iaf inga problem att fylla ut resten av denna måndag. Blir plugg av microbiologi tills klockan 20:00 då 90210 börjar. Wiiiho =D

Wish me luck!


Ett ljus går upp

Nu förstår jag precis. Man får liksom inte all information. Nu är jag glad =)

(?)





















Så känner jag mig just nu. Helt tom.

Vad är felet?

Asså seriöst jag börjar undra vad det är för fel på mig. Är inte hungrig, har ingen ork/lust att äta. Sjukt. Igår åt jag liksom fruktost halv 7 o sen en chipspåse till idol. Idag har jag inte ätit någonting o jag är inte ens hungrig. Brukar ju för fan vakna av att jag är hungrig =S

Jag är bäst ingen protest

Oja, jag hade rätt. År 2008 års idolvinnare blev Kevin =) Tråkigt med ännu en ballad som vinnarlåt dock.

Inget intressant att delge er, mer än att jag har varit helt ensam o övergiven ikväll (om man bortser från katterna då). Åt upp en hel chipspåse, ett antal juleskum samt låtit en massa Schweppers American Ginger Ale rinna nedför min strupe. Det sistnämnda är sjukt gott, min nya favoritdricka kanske? Näää, Ramlösa med skogsbär är nog godast. För övrigt lär väl helgen kanske fortsätta i samma anda som denna trevliga kväll om inte det inte bowling, bio eller något annt skoj med LSD  =)

Nu ska min hjärna få arbeta lite mer än vanligt, om det nu är möjligt förstås =S

Sov så gott o dröm sött

Kvällarnas kväll

Helt själv i det stora gula huset jag kallar mitt hem. Måste faktiskt säga att det är rätt skönt. Lite småtråkigt o läskigt att gå omkring när det är så mörkt ute. Men men, ska hälla upp en skål med chips, ta några juleskum, ett glas vatten, en filt och två kuddar för att bänka mig i den bruna soffan på övre plan i detta gula hus. Kolla på idol ska jag o sen hoppas jag att jag slumrar till när det är slut o vaknar upp tills då vinnaren avslöjas =)

Hoppas ni alla där ute i världens får en trevlig kväll!


I have it on my mind all the time...=/

inte alls kul

Visst har alla såna dagar då man känner sig konstig? Eller? Man känner sig liksom helt orkeslös eller nåt. Sån dag har jag nog idag. Jag orkar inget. Orkar inte vara trevlig, inte ens mot Johan när han säger att han kan åka hit imorgon för att umgås med mig en stund o det är ju snällt. Orkar inte åka ner till Gnesta o umgås med mina vänner. Orkar inte med pappa trots att han är på ett strålande humör. Orkar inte duscha. Orkar inte plugga fast jag verkligen, verkligen borde. Orkar inte ens fixa mat o jag som inte ätit sen klockan halv 7 i morse. Konstig alltså.

Men men nåt måste jag väl göra av den här kvällen. 

Först ska jag nog sova lite till.


all alone

Gosh, jag är helt död. Så trött så att det svider i ögonen och jag har ont i huvudet. Tyck synd om mig någon!

Innebandyn idag gick inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Vi vann två och förlorade två vilket alltså innebad att vi inte gick vidare till semi. Men men, då fick man ju åka hem istället :)

Kvällen är lite oklar än så länge. Vivvi hade fått för sig att jag bjudit in henne o halva Gnesta hem till mig på idol o bad men det stämmer icke. Så ni som på något vänster fick en inbjudan får leta annan sysselsättning till kvällen ;) haha Nä, men det lutar iaf åt idolfinalen. Eller rättare sagt det blir idolfinalen fast det är ju redan klart vem som vinner. Kevin måste det bara va. Go Kevin!

Nej nu ska jag sätta på ett avsnitt av 90210 o sen sova eller jag kanske tillomed sover innan för jag är sååå trött.

Pusshej

Jag är nöjd

Dagen har spenderas med Herr Baumer i stora staden Stockholm. Vi gick runt o letade massa julklappar. Är helt nöjd med mina inköp. Der blev en hel gjort, dock några kvar men skönt att det mesta är klart för jag hatar verkligen julstressen. Skulle bra gärnat velat köpa nån julklapp till mig själv också men kände lite så dumt så här innan jul. Tänk om nån har köpt det jag köper liksom. Det vore ju inte så kul :P Iaf, vi hann med en lång lunch på McDonalds också. Intressana diskussioner om tex hur man helst skulle vilja dö. Ja, jag vet rätt sjukt men heey, doesn't matter =)

Sen har jag hämtat upp min biljett till juldagen. Det blir nog skoj.

Jag spinnade förut också. Mkt kul. Segt att jag glömde vatten bara höll på att dö av törst. Sen lurade jag hem Viveka på bubbelbad och kollande på vår nya favoritserie 90210 =D

Imorgon är det dags. NV-Hooligans gör sig redo till kamp i innebandyturneringen. Det kommer bli blod, svett och tårar  ;) Vi ska vinna, vi ska ta dom! haha.

 Återkommer imorgon när jag berättar att vi vann innebandyturneringen ;)

Sov som prinsar och prinsessor mina vänner <3



Planen ska skrida i verket och det måste gå snabbt. Måste det. Måste verkligen...

Sjukt familj...

... det är precis vad jag har! Mamma skrek precis rätt ut bara för att vi glömt att ha salt i lussebulldegen. Pappa gick precis förbi mig med en korv o en grillpinne (?) Det gjorde mig väldigt fundersam. En grillpinne, en korv o min pappa kändes lite som en mysko kombination så jag valde att se vad han gjorde. Hörde hans tunga andetag från vardagsrummet o kliver in. Där sitter han. Framför vår brasa och grillar korv. Såg sjukt kul ut! O när jag höll på att dö av skratt satt han där som ett frågetecken och tyckte att det var helt normalt att grilla korv i vardagsrummet =D Jag sitter här o har fått tag på ett jättestort sån där bubbelplast. Vem ni vad jag menar? Spelar roll, det är iaf kul. Jennie sitter där uppe o är bara allmänt korkad. Lovely<3

Vart håller den där Björn hus egentligen?


Många inlägg det blidde idag. Ojoj, Blondinbella nästa kanske. Haha ;)

Lyckat

Ni skulle ha sett min mammas min när jag skrämde na. Obeskrivligt! =D Sushi var grymt god men vad hade jag förväntat mig liksom?!

Klockan 19:02 har jag och min syrra möte. Vad vi ska snacka om det är topphemligt. Blir ni nyfikna? ;) kanske inte för det är faktiskt inte så hemligt :P Vi ska nämligen diskutera julklappsinköp. Eftersom att hon är invalid så kan hon inte hänga med till stan o köpa klapparna, eller vänta så är det ju varje år trots att hon inte är invalid  ;) Julklappsinköpen ska jag iaf göra imorgon och om det blir som planerat så får jag sällskap av Emil =)

Haha! Jag, mamma o pappa hade för drygt 5 minuter sedan en liten argumentation. Det är så här va. Min mamma har köpt hem en jätte stor kartong med juleskum men hon säger att det inte ska öppnas förrän till jul för annars kommer den ta slut tills jul. Men hallå?! Jag o pappa höll inte alls med. Man ska ju äta juleskum innan jul, under jul och efter jul. Måste ju frossa eftersom man inte tar en enda resten av året.  O så kan man ju faktikst köpa nya när dom tar slut. Men nej hon gav sig inte. Så när hon gick ut och skulle hämta bunken till lussebullsbaket passade jag o pappa på. Så nu är den, trots mammas motvilja, öppnad och jag har munnen full med juleskum. Mums =D

Pusspusspusspusspuss

Sköööönt

Sista matteprovet hade jag idag. Jag ska aldrig mer läsa matte. Det är något av det tråkigaste om finns faktiskt. Provet gick väl sådär ,får kanske tillomed IG men det skiter jag i. Det är bara så skönt att ha de gjort =D

Pluggpluggplugg. Jag är verkligen så skoltrött. Har inte ork att göra ett smack. Skjuter upp alltting hela tiden, precis allt. Inte bara skolsaker. Utan allt. Har tillexmpel två grejer som skulle in i fredags och jag har inte ens börjat med dom. Vad har hänt med mig liksom? Har inte ens dåligt samvete för det som jag skulle ha haft för typ 1 år sen :P Fast då skulle jag o andra sidan inte ens legat efter en endaste gång. Från toppen till botten. Så skulle man kanske kunna sammanfatta mina 2,5 år på Tumba gymnasium. Haha.

Kom hem vid typ 4 och satte mig direkt vid köksbordet o skrev mina besöksrapporter. O vet ni vad? jag är klar =D Sen var jag en snäll dotter och åkte till affären för att handla lite grejer till mor min. Men min mamma är snäll och köper hem sushi till middag så det jämnar ut sig. Längtar faktiskt tills hon kommer hem. Sushi är sååå gott =D

Ikväll är det fullproppat schema. Lite plugg ska hinnas med, Björn kommer, lussebullar ska bakas, Bonde söker fru och Grey´s anatomy ska kollas. Måste återigen meddela alla läsare om att det inte är jag som vill kolla på det tokdåliga programmet Bonde söker fru utan det är Björn, så det så ;)

Aja nu ska jag sätta mig bakom dörren o skrämma mamma när hon kliver in. Rolig jag är asså =D

See yaa! <3



Förresten jag o V smider lite planer. Loveinspectors skulle man kunna kalla oss ;)

Appråpå loveinspectors, B2 och jag har ju en liten sån klubb också. O måste meddela att det går grymt bra mellan ja och nej. Vi borde kanske börja ta betalt för vårt arbete? Haha

Great great great

Tips nr 1: Måla inte naglarna i sängen. Det kan få förödande konsekvenser i form av en rosa fläck på påslakanet.
Tips nr 2: Skriv inte på tangentbordet direkt efter du lackat  naglarna. Det kan få förödande konsekvensker i form av repor i lacken.
Tips nr 3: Ät inte sånt som smular i sängen, typ skorpor. Det kan få förödande konsekvenser i form av irrtation när du kryper ner under täcket.
Tips nr 4: Tro inte att du är superwomen som kan klara av allt. Det kan få förödande konsekvenser i form av besvikelse på dig själv.

Tips nr 4 är passar riktigt bra in på mina ambitioner om att få en massa plugg gjort ikväll. Riktigt så bra som jag ville att det skulle gå gick det inte. Eller gjorde en av de tre punkterna och strök en av dom så har hypotetiskt sätt bara en av sakerna kvar men orkar inte ikväll så tar det nån annan gång :P

Nej nu ska jag fortsätta kika runt på tatueringar. Är rätt sugen på att göra en. Hittat ett par läckra :)

Sweet dreams I guess <3


We fight...we make up

Tiden flyger iväg. Det är snart jul. Här sitter jag med en säng full av pluggmaterial och inte en enda julklapp i garderoben. Det bådar inte gott vill jag lova. Har varit alldeles för lat med pluggandet på sista tiden. Vilket har resulterat i en inlämning i historian, en i religionen,  en disposition i historian, 3 besöksrapporter i religionn, hålla en 40 min lektion om abort, mikrobiologiprov, nationella i matematik D och ett alldeles för ickelångt kommet projektarbete. Allt detta ska göras tills tisdag nästa vecka. Kul liv jag har va?!

Se till att göra ikväll:
¤ Skriva två besöksrapporter
¤ Skriva disposition i historian
¤ Plugga matematik

Återkommer sen för att berätta om jag lyckats eller ej :)

Ny favoritlåt förresten: Kate Perry - Hot 'n' cold 

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


Maten är tydligen klar nu...är egentligen inte hungrig.

Ciao!

din lycka är min lycka...

...in your dreams

Sitter hemma hos Vivvan nu. Klockan är jätte mkt. Jag är smått berusad. Inte överdrivet. Drack vatten de sista timmarna. Ville inte ha minnesluckor. Jag ogillar visst folk. Folk som gör sitt yttersta för att få andra att må sämre än dom redan gör. Är irriterad också. Önska mig all olycka. Visst jag fattar varför. tro det eller ej men det gör jag. Men snälla låt andra va. Gaah! Har helt ärligt haft en rätt tråkig kväll. Skulle kanske ha häng med B2 till stan. Dom verkade ha haft kul. 

Shit jag känner mig så grymt irriterad o allmänt ledsen över det mesta. Önskar att jag var en sån som skrek o slog sönder saker. Men icke...

Hade faktiskt skrivit ett jätte långt inlägg men kom underfund med att jag troligen skulle ångra det imorgon. Så jag sket i att publicera det. Men iofs så kan det inte direkt bli det värre, so what?!

Maija kom hit!

I wish you all the luck

Björn åkte precis hem. Han hjälpte mig att tvätta bilen o sen sjöngs det sing star. Uppspelningarna var väl kanske inte överdrivet vackra. Inte enligt mamma o Jennie iaf :P

Gårdagskvällen spenderades på Dalgatan 5 tillsammans med Viveka, Lina och Emil. Lussebullsbak stod på schemat. Dom blev delikata vill jag lova. Vi kollade på idol o spelade kotten också. Jag o Emil sög rent ut sagt på det. Förlorade rätt stort. Inte alls kul, speciellt när Lina o Viveka tar det så oseriöst o bara håller på att muppa sig. Men men jag gillar väl dom ändå ;) Sen åkte jag o Björn hem till moi. Det skulle kollas på film men jag somnade som en stock.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Marty har ju haft facebook kontakt med sina Martylovers under veckan angående en fest som kanske ska hållas ikväll. Har dock inte hört mkt mer om det.  Men men, ska iaf hem till Viveka sen o förbereda mat tills hon kommer hem från jobbet. Snällt va?

Just det jag fick G på matematikprovet för er som är intresserade. Wiie =)

En annan liten bagatell. Jag är numera lockhårig. Känns bra. Förändring är viktigt. Ska nog färga också.

Igår var första gången i mitt liv som jag åt upp ett helt äpple, o då menar jag verkligen ett helt. Med pinne, kärnhus o allt. En utmaning från Hanna o jag är inte sen att avböja. Smakade..hmm..äpple?!

Jag har inte köpt en enda julklapp än. Börjar får smått panik faktiskt. Skulle va skönt om man kunde beställa hem alla julklappar så att man slipper all trängsel i affären. Det vore smart affärsidé enligt mitt tycke.

Aja, jag ska väl ta en dusch eller nåt nu.

Ciao <3


 Kan man tänka för mycket?!
 

Gourmet? Gormet? Gorme? Gourme?

Kan inte stava till ordet jag söker i rubriken. Någon som vet  hur det ord jag försöker stava stavas?

Iaf, har settat här vid köksbordet i 3 tim o dryga 45 min. Fortfarande inte klar. Det är riktigt svårt för jag måste läsa massa obegriplig text i både koranen och bibeln för att sedan försöka analysera det. Hua!

Nu till anledningen til rubriken. Jag åt nämligen en (rubrik) middag. Kall risgrynsgröt på korv, alltså sån där färdiggröt ni vet, med mjuk macka utan pålägg. Jag var helt enkel för lat för att göra något annat idag. Jag piffade faktiskt till risgrynsgröten med en mandarin. Då blev det ungefär som risalamalta. Fiffigt av mig.

Tillbaka till Noa, Abraham, Lot, Thamud och dom andra sköna lirarna. Yeah!

På återseende!


Make my day

Till att börja med kan jag ju säga att valet igår fick ett tragiskt slut. Det blev ingen fudge om man säger så :P

Slutade tidigt idag igen, 11:20. Skapligt skönt! Sällskapade med Emil på tåget hem, bestämde oss för att slå våra kloka huvuden ihop på måndag o plugga matematik inför nationella i matte D. Hoppas han kan hjälpa mig med något! Sen bar det av till hälsohuset för lite träning. O nu sitter jag här o ska börja plugga religion. Blir förhoppningsvis klar idag. Det skulle vara grymt skönt.

Kokade två ägg precis. Läste i tidiningen att det är bra för naglar och hår. Det är bra. Mitt hår är trash nu när Hanna o jag håller på med någon form av avfettningsperiod. Ni vet, båda två tvättar håret med schampo för ofta. Varje dag närmare bestämt. Iaf jag, och det är tydligen inte bra. Så nu är håret fettigt och sådär mysigt äckligt. Bläää! Därför ska jag äta ägg nu. Ägg måste vara bra.

"Kristendomens och islams syn på homosexuallitet" nästa. O Johan du kan glömma att du får det när det är klart ;) Jag vill ha något grymt i gengäld isåfall, så det så!

Amen!


12 januari gott folk ;)

Loveinspectors

Somnade när jag kom hem förut. La med brevid mamma i hennes o pappas säng. Klagade lite över vilken vekling hon är som är sjuk hela tiden och bara sover. Rätt va det va så sov jag också. Mycket skönt. Förresten så har pappa en grymt skönt kudde. Sådär som jag vill ha dom, hårda o formbara. Tror jag ska sno den.

Skolan var annars lugn idag. Diverse planer har smidits. Dessa är dock hemlighetstämplade för övriga världen. Men törs vart fall avslöja att  det går bäst för Weirdo och Sego. Ser ljust ut i framtiden vill vi lova ;)

Nu funderar jag antingen på att baka fudge eller plugga religion vilket innebär att jag ska läsa i både koranen och bibeln för att få fram deras syn på homosexuallitet. Hmm svårt val...

Björn kommer sen. Inte en sekund senare än klockan 7. Det har han lovat. Det lär väl bli Bonde söker fru. Inte för att jag tycker att det är speciellt bra men han gillar det så =)

Nej dags att göra valet. Fudge,koranen,bibeln,fudge,koranen,bibeln, fudge,koranen,bibeln....


Spanska stolen

Take a guess! ;)

Matte D prov idag kamrater och jag törs nästan lova ett fett G till fröken Andersson. Det var betydligt lättare än jag hade trott, så det var skönt :) VG är däremot bortom alla drömmar.

Förresten fick mitt första IG idag. Mindre bra, men någon gång ska väl vara den första :P Det var på en labbrapport i mikrobiologin som den nionde tillsammans med den sjunde bokstaven i alfabetet dök upp tillsammans. Men det gör inte så mycket eftersom att jag inte ens var närvarande på laborationen. Då blir det lite svårt att skriva en rapport om det. Tur att min lärare är förstående :)


Adjö!

Boston tea party

Haha vilket sjukt program alltså. Har faktiskt aldrig sett det förut. Sitter o skrattar för mig själv.

Tänkte skriva ett citat här men undviker det. Haha

Stört skönt program iaf. Kanal 5 på måndagar klockan 21:55. Check it out =D

Singing that melody

Kvällen har spenderats vid köksbordet tillsammans med matteboken, några koppar glögg och ett flertal pepparkakor. De två sistnämnda ska jag väl inte klaga på. Men det där första..matteboken. ojoj, jag säger då det. Han och jag är inte direkt kamrater i nuläget. Han innehåller alldeles för svåra uppgifter och dåliga förklaringar. Det i kombination men min tröghet leder till kaos. Har prov imorgon. Matte D. Uschusch! Kämpar liksom för ett g och det har aldrig hänt mig i hela världshistorien. Aja det är bara att koncentrera sig och hoppas att allt faller på plats i morgnbitti när jag, Linnea och Hanna ska slå våra kloka huvud ihop. Haha, tror det kommer gå sådär för vi har en tendens att använda vår verbala förmåga betydligt mer än den som vi egentligen skulle behöva använda. Nämligen vår hjärnkapacitet.

Nä nu ska jag ta med mig kudden, filten och Sixten in till vardagsrummet. Där ska jag slå mig ner i soffan och bara dega framför tv:en.

Hasta luego amigos!


Jag orkar verkligen inte med vissa människor ibland. Blir less.

RSS 2.0