Sjung om studentens lyckliga dagar

   Vet inte vad jag ska skriva. Känns som att jag är överallt och ingenstans. Letar grejer som jag egentligen inte behöver leta efter och har kollat i väskan säkert 20 gånger att allt jag behöver tills imorgon är med. Jag är helt enkelt nervös som ett as för imorgon tar jag STUDENTEN. Men allt är väl klart nu..hoppas jag. Klänningen ligger på stolen. Mössan likaså. Champangen står i kylen. Naglarna är målade. Penna att skriva med i mössorna är införskaffad. Sovväskan är packad. Present till läraren är köpt. Frukosten har vi också köpt. "Klassens...." är färdigt. Morgonkvällens outfit är utvald. Peppsms till Hanna är skickat. Ja, allt är nog fan som det ska. Wiiiiieooo. Visst jag erkänner, jag är som en barn dagen före julafton. Men ojoj vad jag gillar det =D=D=D

Till ära för morgondagen bjuder mina läppar på ett stort leende. Som jag ska njuta!

Over and out / en överlycklig, övertaggad och överladdad L I N D A



I've been looking for freedom

  Nu är det nära. Bara två dagar kvar tills studentdagen. Det kanske låter dumt, men jag är faktiskt lite smånervös. Det pirrar så där härligt i magen ni vet. Men det bli bra och skiner solen så kan det ju inte bli annat att superbra. Så jag ber er alla, håll alla era tummar för att  vädret ska bli bra på fredag :) 

   Funderade på en sak idag på tåget hem från Tumba. Det vore inte alls för dumt att vinna någon miljon eller två på tex triss, V64, lotto, V65, tipset, keno...ja vad som helst.  Då skulle jag slippa problemet med att hitta ett jobb för att skaffa fram en massa pengar och då skulle jag, utan att ens tveka, kunna dra iväg härifrån snabbt som attan. Det är väl antgligen för mycket att begära, men tänkt så skönt det vore :)

 Fix inför fredagen väntar mig. Ha en trevlig kväll kamrater!

Over and out /  L I N D A

You spin my head

  Sommar är vad det är. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Så underbart härligt. Har settat ute sen halv 11 och börjar nu känna att det svider en hel del på mina kinder. Kom på att det hade varit smart att smörja in sig. Fan, va det är lätt att vara efterklok =P

  Städade förresten mitt rum imorse. Jag kan säga att det behövdes, det bodde ett flertal damråttor under sängen och i bokhyllan. Uschusch! Men nu luktar det hallon här inne. MmMmMm. Besökte farmor o farfar nyss. Alltid kul att gå dit, dom blir så förfärligt glada. Man känner sig så uppskattad, så undrar varför jag inte spenderar mer tid där. Får ta och ändra på det.

  Studenten om ett par dag. Känns helt ofattabart, men ojoj vilket drag det kommer vara på fredag, Vi är laddade som aldrig förr. Klänning, skor och smycken är fixat. Champange och cider är beställt. Vad kan gå snett? =D

Over and out / L I N D A

Once upon a time

  Nu sitter jag här igen. Vid datorn på Dalgatan 5. Kanske borde se mig själv som inneboende, göra en adressändring och eftersända posten hit. Det är vad min pappa tycker iaf. Det luktar mat. Jag är hungrig som en varg. Kvällen blir lugn. Gårdagen blev lite för olugn för min smak. Så det så. Hoppas den kommande kvällen bjuder på massor med skratt.

Nej nu ska jag väl vara social med mina kamrater!

Over and out / L I N D A

Det har varit en bra dag idag

Vaknade upp brevid en av världens underbaraste tjejer nämligen Hanna Momatz Olsson. Åt för en gång skull en riktigt bra frukost. Begav oss till stan som ena riktiga bitterfittor. Hatade alla kärleksfulla människor och shoppingen gick uselt men efter ett tag lossnade det. Det var ku. Hanna är kul. Shoppade min studentklänning. Så sjuk snygg, studenten here I come. Köpte även en kärleksfull tshirt (hanna undrar varvför?haha), väska, skor och penna till att skriva i studentmössorma. B1 och jag planerade även inför champangefrukosten. Vi är helt enkelt bäst. Wohohoooo!

Nu är vi rätt fulla här på Dalgatan 5. Det ryktas om stripbiljard. Jag är på! Utgång i södertälje = Lina är glad  och alla andra är rätt missnöjda. Hemma fest med Emil K röstade jag för. Helt nedröstade och kunde ju inte åka själv..eller jo det kunde jag ju. Jag ahr ju inga förplikterser. FAN!

Viveka hälsar så gott :)

Mina v'änner  BÄST! VLMMEH

Over and out / L I N D A

Beeeeeyoncé Knowles

   Ojoj, vad jag ångrar att jag inte gick på hennes konsert härom veckan. Kollade nyss på Tyra Banks show där hon medverkade. Hon sjöng "If I where a boy", som förvrigt är min favorit sång i nuläget, och "All the single ladies".  Så gryma låtar. Satt o grina och rös omvartannat  till "If I where a boy". Hon började själv grina, vilket gjorde det hela så ja..vackert. Låttexten är iaf grym och Beyoncé är grym. Lyssna, lyssna, lyssna! Njut, njut, njut!


   För övrigt är jag så stolt över mig själv. Sysselsätter mig så grymt bra. Dagen började med shopping i Södertälje med Viveka. Kom hem 834 kr fattigare och ett linne, ett par skor och ett par örhängen rikare. Tänkte lägga upp  bild på mitt fina linne, men det verkar inte funka så ni får överleva utan. Jag här även varit ute o promenerat, bakat knäckebröd, kollat på tv och försökt sjunga singstar.

   Planen för kvällen är oklar. Det är ju röd dag imorgon, vilket innebär att det flesta är lediga så nått skoj borde väl kunna hittas på. Annars blir det Grey´s Anatomy och Twilight som står på kvällens schema.

   Nej, nu ska jag hjälpa mamma med maten. Grillat med potatispotatisgratäng står på menyn. Det går väl förhoppningsvis ner...

Over and out / L I N D A


I hate the way it turned out

Egentligen detta det tredje blogginlägget jag skriver idag, men dom andra blev visst inte publicerade. Lika bra.

   Jag har iaf varit så jävla duktig på att hålla mig sysselsatt idag. Precis vad jag ville. Vaknade upp hemma hos V, kollade på Bruce den allsmäktige, kollade One tree hill, solade, skickade iväg studentinbjudan, pratade med mormor i telefon (hela 43 minuter för att vara exakt), kollade film igen, plockade undan i mitt rum, provade lite kläder jag glömt jag hade, lagade mat, åt mat. Nu sitter jag här. Ska snart dra på mig diskhandskarna och fixa disken. Yes, ytterligare 15 minuters sysselsättning. Sen får det bli till att ta ett förfärligt långt jacuzzibad med musiken skrålande ur högtalarna. Därefter avslutas kvällen i soffan då ett välstrukturerat och planerat program ska följas.

19:00 Vänner
20:00 Talang
21:00 CSI
21:55 Ballar av stål
 
Jag har nog aldrig varit så här bra på att hålla mig sysselsatt...Jag är stolt!

Over and out / L I N D A

14 dagar kvar!

  Jag har förresten hängt på golfbanan med Jesper och Björn idag. Tänkte skriva att jag spelat golf med Jesper och Björn, men det skulle vara att överdriva. Jag slog nämligen bara på tre hål. Fick nog lika många slag på de 3 hålen som dom fick på hela banan. Det säger kanske lite om min kvalité, men trots att man är dålig är det  rätt kul :)

  Min mobil har tagit lite stryck idag. Skärmen är sprucken. Jag skyller nog det hela på Björn. Hade det inte varit för att han trodde att han kunde bossa över mig hade det aldrig hänt. Så det så ;)

Over and out / L I N D A

Pain in the ass

   Jag undrar: Finns det något jobbigare än människor som tror att dom känner en och är ens bästa kompis fast man aldrig pratat med personen i verkligheten? I nuläget så finns det fan inte det. Ska berätta storyn. Loggar in på msn och ser att personen i fråga är inloggad, ändrar direkt status till "inte vid datorn" och hoppas att han inte ska upptäcka mig. Ibland hoppas man dock lite för mycket. Han har noterat min inloggning och börjar skriva direkt. Damn!  Anledningen till att han är jobbig är simpel. Token tror att vi är värsta bundisarna och att vi berättar saker för varandra som man i vanlig fall berättar för ens bästa kompisar. I början var jag trevlig och svarade och frågade tillomed lite frågor, men nu är han bara ett riktigt pain in the ass. Kom överens med mig själv att man inte alltid behöver vara trevlig, men klarar inte av att inte svara alls så svarar 10 minuter efter ställd fråga och då är svaret drygt och kortfattat. Inga frågor tillbaka. Äntligen slut på bundissnacket var min tanke. Så fan heller. Token fortsätter berätta saker som jag inte vill veta/bryr mig om tex "Min mamma har fått nytt jobb idag och hon ska få 37 tusen i lön" Ehm, varför skulle jag bry mig om hans mammas jobb o lön? Han fortsätter även ställa frågor om saker som jag inte ens visste att han visste. Läskigt! "Hörde om din pappa. Hur mår han nu? Vill du prata så finns jag här", var det senaste. Hallå!? För det första, hur vet han nåt om den saken(återigen läskigt)? För det andra, var det typ 5 år sedan. För det tredje, vi säger knappt hej till varandra i skolan så varför skulle jag vilja prata om något viktigt med honom. Visst, jag kanske överreagerar. Men ibland får man överreagera.

Over and out / L I N D A


Utkast: Martina kräver ...

   Martina kräver bilder. Och jag inser att hon har all anledning att kräva. Liksom, när la jag senast upp en bild? Just det, ni minnt inte ens en gång. Jag medger att det är dåligt, men fan jag har inga roliga. Lovar dock att jag ska försöka bättra mig. Duger det?!

   Förövrigt så har jag precis varit ute och powerwalkat. Fick mersmak efter gårdagens runda med syskonen Taengh.

   Idag fyller min vän Lina Charlotta  Elisabeth Andersson 19 år. Vi önskar henne ett stort grattis samt påminner henne om att vi vill ha mängder med tårta och annat gott på fredag ;)

                       Så dagen till ära bjuder jag på ett vackert kort på min coola kompis

  
Over and out / L I N D A

Håll ut!

Sitter i sängen och kämpar med en av de sista uppgifterna i skolan. En examinationsuppgift i idrottspsykologin som ska handla om någat jag önskar genomföra med mitt liv och hur jag ska nå dit. Riktigt jobbig och klurig uppgift måste jag säga. Det krävs en hel del tankeverksamhet plus att man måste ha med en hel del psykologiska vinklingar. Men det kommer bli bra!

Helgen har varit förfärligt seg. Tillbringat stor del av tiden i Vivekas skinsoffa. På tvapparaten rullade avsnitt på avsnitt av OC. Skön men seg helg.

Ska förflytta mig till soffan nu och kolla hockey. Sverige möter USA i en fight om VM-bronset. Spännande! Sen blir det final mellan Ryssland och Canada. Hockeykväll med andra ord.

Over and out / L I N D A

Strålande Stickan

   En underbar dag idag gott folk. Solen skiner, mösspåtagning i skolan och jag skrev precis klart mitt historiafördjupningsarbete. Ni anar inte hur förfärligt underbart skönt det är. En annan sak som är skönt är att jag bara har 4 saker kvar att göra i skolan. Ojoj, 18 maj kommer bli en så förfärligt lycklig dag i mitt liv (o nej Hanna, det inte för att du fyller år, haha ) utan för att då är min tid av plugg på Tumba gymnasium över. Smack that!

   Förresten, mitt knä är helt cp så antar att min såkallade fotbollskarriär är över... Var så jävla förbannad när jag kände att det verkligen inte gick att lira på träningen igår, så jag gjorde som Viveka hade gjort och gick lös på prylar i omklädningsrummet för att få ut en del aggretioner. Det kändes bra. Tackar V för lektionen här om helgen ;)


Over and out / L I N D A

Trasig

Nattens kommande sömnbrist kommer resultera i en världelös projektredovisning. Men det bryr jag mig inte ens om...

Att ådstakomma något...?

Det var länge sedan det var någon aktivitet på denna välbesökta blogg. Ursäkta mig. Men ärligt, jag har faktiskt en liv utöver bloggen. Det kanske inte är många som tror, men det har jag. Faktiskt!

Helgen har till största del spenderats utanför Björnlundas gränser, dvs i Gnesta. Wow! Grillning, kubb, majbrasa, kortspel, bad, ful dans, skratt, tårar, plugg, sol, glass får sammanfatta helgen.

Känner mig lite trasslig för tillfället, men det ordnar nog upp sig. Orkar därför inte skriva mycket mer.

Over and out / L I N D A

RSS 2.0