Jorå, det håller i sig.

   Greatheten är kvar. Det går bra nu. Det mesta iaf... Bäst av allt är att jag alldeles nyligen skrev på kontraktet för en lägenhet i Linköping så från och med den 1 augusti står jag som hyresgäst på Knektgatan 8. Känns helt ofattbart. Lilla jag ska flytta hemifrån, lämna Gnesta och allt det trygga. Känns lite konstigt men samtidigt så förbannat skönt. Har nog aldrig varit mer nöjd med något än det här: JAG SKA LÄMNA GNESTA!

  Laddar som sjutton inför helgen. Jag och Viveka får bara inte vara sämst på beerpongmästerskapet. Jag kommer inte överleva det. Måste fokusera. Fokus!

 Ikväll blire kalas hos kusinerna. Hoppas på god mat och trevligt sällskap.

Ciao!
 

great, GREat, GREAT

  Vilken jädra kväll det blev. Nu pratar jag självfallet inte om dagens facebookkväll utan dagen med stor D här i Gnesta, GnestaDagen! Förfest hos familjen Frilander med grill, toasnack, kubb, beerpong, sol, filtar och myggor. Alla var liksom på G och då kan ju inte gå snett. Ishallen med massa dans. Hade kul ändå tills jag slöt mina ögon i Billies säng. Riktigt great kväll!

  På fredag kommer också bli GREAT. Ska göra stora staden med Tumbafolket!  

  Jobbet går också GREAT. Pengar rullar in som dom ska.

  Skatteåterbäringen kommer denna vecka. Det är GREAT.

  Det är snart semestertider. Det är GREAT

  Jag ska till Göteborg och träffa Aussiefolk. Det är supermegaGREAT!

  Vi ska till Halmstad och festa satan på beachen. Det kommer blir riktigt GREAT.

  Det mesta är rätt great nu. Greatheten, håll i dig tack :)

I dont wanna live that life

  Helt död efter helgen. Fortfarande. Jag måste ha 8 timmars sömn varje natt annars blir jag helt vresig och lättretad. Sen blir jag otrevlig också. Inget kul alls. Men ska ta igen det inatt så jag är glad o pigg imorgon.

  Viveka och jag var i Linköping igår och kollade på två lägenheter. Allt gick supersmidigt tills vi skulle starta bilen och åka hem till kära Gnesta. Bilen vägrade starta och varningsblinker sattes igång och gick inte att få av. Vi gjorde allt som pappa Jörgen sa att vi skulle göra, dock utan framgång. Ringde tillslut bärgaren och frågade vad det kostade att bärga från Linköping. 4800kr+ moms blev svaret. Nej tack sa vi, men han kom iaf och skulle försöka hjälpa. Hjälpa kunde han verkligen. Det tog max 3 sekunder att få bilen att starta igen. Där stod jag och V med hakan i backen. PINSAMT! Det blir iaf mycket skratt och eftersom att vi var två vilsna snygga brudar behövde vi bara betala 300 kr istället för orginalpriset 1500. Dagens ros till dig bärgarkillen!

  En annan sak också. Vilka sjukt mysko människor det finns. Den andra lägenheten vi kollade på var scary. Killen som bodde där nu var ormuppfödare dvs att han hade 40 ormar redan i hallen. Ett av sovrummet var ombyggt till "ormrum" med 5 st stora, tjocka, äckliga ormar. En toa var proppad med burar fyllda med vita möss. Ingen av oss kände att vi ville bo i ormlägenheten och stack därifrån illa kvickt. Vi funderade på hur man kunde ha ett rum för ormar medan resterande 4 familjemedlemmar delade på ett rum. Som sagt, mysko människor det finns!

Längtar till helgen då det blir kommer bli fasligt skoj!

RSS 2.0