Vi ska dansa salsa på lördag

Jag har skakat rumpa idag kamrater. Om jag har. Att det inte var vackert är en annan historia. Hur som helst så var det rätt kul att se hur alla försökte röra höfterna lika snyggt som salsainstruktören. jJag måste avslöja att det inte gick så bra. I takt som hon uppmanade oss att göra 8or, böja på knäna, att inte glömma armarna gav flera upp. Hua, va svårt det var. Sarah kom på att det behövdes lite sprit och en mörkare lokal för att man skulle kunna skaka ordentligt. Jag kan inte göra annat än hålla med.

Måste få skriva lite om skolan. Jädrar var mycket det känns som att vi har. Allt bara för att jag varit så förbaskat lat hela terminen och det får man ju skit för nu i slutet. Har saker kvar som jag kunde ha gjort klart innan jul. Har varit en dålig planerare och jag brukar faktiskt vara en FÖR bra planerare om man ska lyssna på min mamma(hur man nu kan vara det). Nej nu ska det bli ändring och jag har faktiskt lyckats rätt bra än så länge. Längtar efter att få belöna mig själv riktigt ordentligt när allt är klart om någon månad. Jag vet redan nu vad belöningen ska vara...SHOPPING. Because I'm worth it ;)

Over and out / L I N D A



Från toppen till botten på en sekund.

Where are you gonna sleep tonight?

Sitter här och kämpar med läxan som Hanna gav mig. Eftersom att både hon och jag har blivit alldeles för lata gällande skolan så kom jag idag med den briljanta idé att ge varandra läxor från dag till dag. Det gör så att det bara blir lite åt gången. Den stora frågan är däremot om det kommer funka. Jag har i princip 75 % kvar av läxan. Tror inte det är godkänt med tanke på att jag settat har i ett flertal timmar och "pluggat". Men har jag verkligen pluggat?! Nej, det finns ju så mycket roligare saker att göra. Kolla kläder, kika in på fejjan, msn, kolla tv, prova kläder, plocka ur diskmaskinen, äta en frukt, ringa ett telefonsamtal. You name it. Jag gör visst allt för att slippa plugget.  Jag undrar jag, Hanna kanske inte gör läxan?

Äsch, jag tar en dusch för att återfå energi.

Over and out / L I N D A


Update19:47
Efter smskontakt med Hanna upptäckte jag att hon inte gjort läxan. Jag känner mig lättad. TV here I come!

Fy fan va sämst vi är!

Det är viktigt att tro på sig själv

Oja, om det är. Att tro på sig själv klarar min pojkvän av förträfligt bra insåg jag för dryga 5 minuter sedan när pappa rensade en låda i jakten på nycklarna till fyrhjulingen. Nycklarna fann han tyvärr inte utan hittade denna lapp som gav oss ett gott skratt.




Observera att varken min eller min systers namnteckningen ser ut sådär. Lappen är troligen skriven av den unge mannen själv efter en obetydlig vinst i plump ;)

Kvällen bjuder på middag och fotboll tillsammans med mina väninnor <3

Over and out
L I N D A


Vem tror du att du är?

Hallå?! Vad är det som händer? Snöhelvetet faller återigen ned från skyn och inte nog med det. Det äckliga vita ligger  kvar på backen. Usch, det ska ju bli vår i nästa vecka enligt mina beräkningar!!!

Laborerat hela dagen för er som är intresserade. Skrapade lite dna från insidan av våra kinder och hällde i buffert på buffert vilket varvades med centrifugering. Hanna o jag blev nästintill hatade av läraren för att vi på nåt underligt vis lyckades ta på tok för mycket av något jättedyrt ämne. Fy på oss!

Fikade på ett av stadens fik tillsammans med Johan efter skolan. Så trevligt så.

Bio, bowling eller Let´s Dance ikväll. På återseende.

Over and out / L I N D A

TV-kväll

Grey's Anatomy och Fråga Olle. Först duschen och nagellackning. Höjdarkväll :)

Over and out/ L I N D A

Money must be funny

Hua, att köpa paket är svårt. Speciellt till en som kan köpa i princip allt hon vill ha. Personen vi talar om är min mor. Jag köpte en necesär för 139 kr. Okej inte överdrivet dyrt, men rena rånet för min "fattigastudent" plånbok. Det känns även så meningslöst när man vet att mamma hade kunnat köpt en utan att ens fundera en sekund på om hon verkligen behövde den. Jag vill också ha en stabil ekonomi och det får jag inte med de 6,40 kr jag fick i lön denna månad..

Enligt ipd-bloggen så tar vi på TGY studenten om 64 dagar. Nedräkningen har börjat :)

Over and out / L I N D A

Ge mig vår

Jag trodde seriöst att våren var på ingång när solen sken så ljuvligt förra veckan. Men icke, nu är det där äckliga vita åter på backen. Eller aa, det ligger lite småfläckar här o där eftersom att det mesta smälter bort efter 30 minuter = BLASK!

Våren kommer nästa vecka. Det har jag bestämt för då är det första april. April innebär påskliljor. Påskliljor innebär vår. Se vad enkelt.

Det finns förresten mycket att se fram emot under våren.
¤ Studentskivor x 5.
¤ Påsklov
¤ Martina får tillgång till sin nya, fräscha lägenhet. Oja, jag kommer utnyttja den precis lika mkt som hon utnyttjar mig och min bil ;)
¤ Studentkryssning á la 16 damer i sina bästa år.
¤ Fotbollsmatcher på gräs.
¤ Soool!
¤ STUDENTEN!

Over and out / L I N D A


Rättning: "... utnyttjar mig och pappas bil som jag önskar vore min."

Varför då?

Första dagen i skolan efter min nära döden upplevelse blev inte överdrivet lång. Halv 10 tåget upp och kvart i 12 tåget hem. Varför ser inte varje skoldag ut så? Okej, jag kanske ska berätta lite om min nära döden upplevelse. Det är ju nämligen såhär att jag, förra onsdagen, insjuknade i det mesta. Hosta, feber, huvudvärk, halsont, snuva, munsår. Jag såg ljuset om man vill uttrycka det så. Besökte farbror doktorn på fredagen för att reda ut vad det var som inte stod rätt till. Jag fick reda på att jag hade både bihåleinflammation och en miniinfluensa. Jippie! Där fick jag för att jag veckan innan skröt om att jag inte varit sjuk på huuuur länge som helst. Hur som helst så förstörde bihålerna min helg som har spenderats i soffan framför tv:en med Disney Channel påslagen. Nej, jag fyller inte 9 i sommar utan 19!

Over and out/ L I N D A

Hosta, snuva, halsont, feber, huvudvärk = min dag

Det borde vara förbjudet att plugga när man är sjuk. Inlämningar som ska in under den tidsperiod man är sjuk borde skjutas upp med minst 3 dagar. Hjärnan är nämligen ur funktion under sjukdomsperioden. Speciellt när det pågår ett tredje världskriget där också.

Over and out / L I N D A

Pain in the ass

Nu var det tredje gången på alldeles för kort tid som min mamma ställer sig bakom mig när jag sitter vid datorn och kollar vad jag gör. Det är så irriterande. Hon kommenterar och ställer frågor. Vem är det där? Vad gör hon? Varför står det så för? Vad gör du? är exempel på irriterande frågor. Det sista frågan "Vad gör du?" är värst. Vad tror hon att jag ska svara. "Jag åker vattenskidor samtidigt som jag steker hamburgare och gör en trippelvolt i klassiskstil". Jag sitter ju vid datorn!! Kanske inte låter så irriterande och ni kan tycka att jag överdriver, men 18 år av dessa fullkomligt onödiga frågorna (som inte bara förekommer när jag sitter vid datorn utan alldeles för ofta) börjar gå mig på nerverna. Sen att hon försöker verka ha koll fast hon inte har det. Till exempel kom hon precis på ett nytt namn till nån kompis som hon tror att jag har: 

"Jag såg ju alla fall att det där var Erik Baumer"

 Min mamma är faktiskt väldigt gullig också, så ni får inte tror att jag är irriterad på henne jämt.
<3


Vem vinner?

Snus är så äckligt. Speciellt när det  ligger på tillexempel en tallrik eller på en astmamedicinförpackning. Har råkat ut för båda senariumen inom loppet av någon timme. Ska det vara så svårt att gå till en sopptunna?! Killar asså. Tycker faktiskt lite synd om Martina. Skönt när hon får sitt egna place om ett tag.

Vi köpte mat på wokrestaurangen Karpen förut. Delikat må jag säga. Förvånade mycket mat. Vi trodde inte vi skulle orka käka upp men det lyckades vi med eller nästan åtminstone. Godkänt. Appråpå godkänt så står det på mina nya trosor. Hade visst beställt studentkläder varav två trosor. Fråga mig inte varför jag beställde det men dem va helt okej. Trosor som trosor liksom. Tröjan är däremot ett riktigt kap. Jag är nöjd.

Kvällen bjuder på Melodifestival final, gott att äta och dricka samt trevligt sällskap. Kan det bli bättre lr?

Over and out / L I N D A

Geggamoja

Det var extremt lerigt ute nu vill jag lova. Hela jag blev lerig och blött efter fyrhjulsåkningen. Men shit vad skoj det är. Jag älskar fart! Man åker liksom ifrån allt och alla. Oerhört härlig känsla.

Over and out / L I N D A


You don't know what you got til you missing it alot

Bara så ni alla vet. När jag dör önskar jag en begravning utan gudbabbel och bojkotta gärna prästen också. Jävlar vad jag idag insett att jag är ateist rak igenom. Till min pappas stora förtrett, stackarn. Klä er gärna färggatt och spela även glada låtar. För ni ska ju inte komma och tänka på mig när ni hör en sorlig låt. Skulle bli ytterst tacksam om ni uppfyller dessa önskningar när det är dags,

Spenderat kvällen med älskade Viveka. Måste medge att jag saknat henne som en tok! Man kan skratta en hel del både med och ÅT henne. Hon livar upp vilken dag som helst. Love it!

Tjejhäng hos E. Larsson imorgon. Love it!

Over and out / L I N D A


Välkommen hem

Tack så mycket.

Sitter just förtillfället i en lägenhet på Torggatan 3a.Hur jag hamnade här efter träningen vet jag inte riktigt. Det bara blev så. Dom jag umgås med är dock inte så värst sociala. Den ena sitter i hörnet och spelar elgitarr medan den andra sitter i tvåsitssoffan och spelar "vanlig" gitarr. Oerhört sociala grabbar jag fann.

Just det, jag har ju varit i Thailand. Höll nästan på att glömma ;) Nej, men jag orkar inte skriva så mycket om det idag. Kan avslöja att det var fantastiskt. Återkommer med mer information.

Imorgon har jag historiaprov. Känns sådär. Har inte pluggat ett smack idag. Illa!

Nej, det finns ju faktiskt en tredje gitarr så kanske ska ta o briljera lite ;)

Over and out / L I N D A

RSS 2.0