Svensson liv

Big mistake! Jag somnade under mitt svensson, svensson tittande så nu är jag pigg som en lärka. Hur pigga är lärkor? Idolutröstningen börjar nu men orkar inte resa mig från min sköna säng så jag får kolla tv4:s hemsida om några minuter. Det är svårt att veta vem som åker ut men jag tippar på den första killen, har var inte dålig men han hade inte så bra scennärvaro som dom andra. Men det är hugget som stucket, det kan bli vem som helst.

På återseende!

Jag ska gifta mig med Lars

Asså han är min nyfunna gud. Lars Eriksson heter han och är med i idol 2008. Visst han är kanske inte världens snyggast, men charmigare och sötare kille får man leta efter. Tror inte ens det finns någon som kan komma upp till hans nivå. O sen att han sjunger coolare än någon annan är ju bara ett plus =) Check this out!

Dagen har annars bara bestått av skola o efter det blev det plugg.  Fick tillbaka 2 prov idag, fysik= vg o microbiologi= mvg, så jag är nöjd!

Seriöst...Maija som jag trodde visste vad som var bra o dåligt inom sångvärlden har ju verkligen inte ett rätt ikväll. Hon sågar idol totalt. Artisterna sjunger  dåligt, juryn är sämst o Jihde är en dålig programledar o detta är ju fel,fel,fel!  Måste nog träffa den där Maija inom en snar framtid o lära henne ett o annat ;-)

Är han inte söt ? =D




Nä, nu ska jag kolla på svensson, svensson o sen ska jag drömma om Lars!


Jag är trött på idioter

Avundsjuk?

Oo svaret på den frågan är JAAA! Kollade på Idol förut o det är helt otroligt vad bra dom sjunger. Dom flesta av dom är liksom i min ålder. Dom är på väg att göra nåt stort med sina liv, göra nåt dom brinner för o verkligen är bra på. Då ställer man sig frågor som; Vad gör jag med mitt liv? Vad är man bra på egentligen? Ärligt talat så känner man sig rätt kass när man ser på typ idol eller nån idrott. Men klart man gläds med alla dom som verkligen är grymma o gör det dom tycker allra mest om =)

Kvällen har annars bara bestått av plugga o nu blir det läggdags för min del!

Sweet dreams!

Saknar...

Jag fall uppenbarligen för grupptrycket eftersom att jag efter mycket velande fram och tillbaka tilslut sa ja till en utgång. Ett beslut jag inte ångrar för fem öre. Vi hade så grymt kul hemma hos Maija innan. Det var jag, Vivvi, Maija, Anne, Sofie; Lina o Amande. Det var väldigt länge sen jag skrattade så mkt som jag gjorde igår =)

Sen bar det av till Olearys där vissa kom in o andra inte :P haha! Kvällen fortsatte iaf helt okej men pommes och lastbilssnack som avslutning, Men man vill väl kanske att saker o ting ska vara annorlunda. Aja....

Idag blev det till att kolla på fotboll. Gnesta FF mot Södert'älje FC (tror jag?) Gnesta förlorade men jag tyckte att dom var grymt bra iaf :) Ikväll blir det One Tree Hill o film med Johan + att han ska få förhöra mig på microbiologin. Fast det sista vet han inte om än ;-)

Matdags nu! Grillat, med nyplockad svamp o klyftpotatis. MUMS =)

Ciao!

Booooooom

Idag har jag spelat innebandymatch =D Skit kul, visserligen förlorade vi med 1-6 men men :)

Igår va Lina och Vivvan här. Det blev fruktsallad, 2 timmars bad o en fruktansvärt massa snack om allt mellan himmel o jord. Mycket trevligt vill jag lova. Jag älskar dom =D

Vad har då denna lördagskväll att erbjuda? Nja inte mkt egentligen. Utgång med massa  flickor eller bara ta det lugnt. Båda låter lockande så just nu är det 50/50. Jag får helt enkelt sova nån timme på saken :)

<3

I'am not worth it...

Fysikprovet idag gick...aa hur gick det egentligen, vet ärligt talat inte. Det va sjukt svårt iaf. Efter skolan åkte jag hem till Johan. Vi kollade på vilka färger han ska ha i sin lägenhet. Verkar bli brunt/latte i vardagsrummet och rött/benvitt. Kommer bli väldans läckert! Sen blev det idolkollande o jag försökte få igång lite idol i hans rum men han vägrade sjunga så det blev inte mkt av det :P

Förresten så har jag ätit världens absolut äckligaste godis idag, nån fruktansvärt konstig form av lakrits va det. Vivvan sa att det va as god o så köpte jag en ask åt henne o tog en smakbit, för jag vara ju bara tvungen att prova sa hon. O fy fan så det smakade. Smakade gammalt o hemskt. Inget jag rekommenderar er att prova.

Imorgon är det sovmorgon :) Kan ta halv 10 tåget. Slutar  14:50 o sen är det helg för min del. Wihioo!

So long guapos!

No I haven't seen her

Uppryckning nu Linda. Klockan är snart 7 o du har inte börjar med fysikpluggandet än. Usch! Det är så svårt så det känns liksom helt meningslöst att ens kolla på det.

Satt o funderade precis o kom fram till att jag inte ser fram emot någonting just för tillfället. Det hände liksom inget skoj som man sådär riktigt längtar till.  Ändring tack!

När jag satte mig på tåget idag klev jag i tuggummi.

Matematik D blir allt svårare att förstå för varje lektion som går. Kan mitt första ig komma om 13 dagar?

Jag brände mig på stekpannan när jag stekte potatis förut.

Nageln på högerhandens långfinger gick av. Innan dess var alla lika långa!

Mina tuggummin är slut.

Mitt knä mår inge bra.

Jag har ont i magen.

Bilen måste tvättas.


Jag är bitter idag om ni kanske missat det!

Bullerbulleribock hur många horn står upp?!

Måndag idag, lika seg som vanligt. Lekte mest på fysiken, fattade inte mkt på matten, på engelskan vet jag inte vad vi gjorde o på småföretagande kollade jag mest på klockan hela tiden. O nu är jag hemma o har precis fixat med maten. Kvällen kommer troligtvis att bestå av fysikplugg o andra avenyn kollande. Som jag har saknat den serien. O vet ni vad jag har fått nys om att Grey´s anatomy har säsongstart inom en snar framtid. Men när vet jag inte riktigt. Om nån vet please tell me =)

Hade en diskussion härom dagen med mina vänner. Personerna hyste stora aggritioner mot det andra könet. Jaa, killar va tydligen dumma i huvudet. Höll först med o så men sen funderade jag. Vi tjejer, eller iaf jag o väldigt många andra, är faktiskt inte bättre själva.... Men men som Hanna sa idag: Man lär av sina misstag och ibland får man göra dom flera gånger innan man fattar. Så sant så sant!

Nej nu ska jag kolla hur det går för middagen :) På återseende!


Ojojoj =D

Kvällen igår var kanon! Mycket trevligt sällskap o en massa dans, visserligen till rätt dålig musik men ändå det var dans =D Kvällen började hemma hos Sofie. Maja styrde upp ett spel som var skoj. Det gick ut på att man skrev en massa påstående tex vem gifter sig först eller vem blev av med oskulden först. Och sen la man alla påsående i mitten o så drog man en lapp med ett påstående/fråga. Därefter så gav man lappen till den som man trodde gjort/skulle göra det. Nån som fattar ? :P Kankse inte, men det var iaf skoj =D Sen bar det av till stan o Fellows. Där blidde det en väldans massa dansande. Nattbussen hem till Sarah vid 3 o åt makaroner, lax o kyckling. Härlig kombination, haha!

Idag har jag inte gjort mycket. Ätit tacos med familjen :) Ikväll blir det nog till att umgås med herr Theorén.

Ska ta en dusch nu, så ses gott folk!

Honeypie!

Ligger i min sköna säng nu med Vivvan brevid mig. Hon kom på besök så här på kvällskvisten. Vi har kollat på film o snackat skit, mycket trevligt :) Innan hon kom pluggade jag faktiskt, skrev en engelska uppsats om kärlek. Haha men till slut handlade den mest om svek o hat, great :P

För övrigt så har den här veckan varit hemsk. Hur mycket plugg som helst. Jag är helt slut så ska bliskönt att sova riktigt länge imorgon =) Sen på kvällen blir det utgång i stan med Tumbagirlsen, wieee!

Grattis till Hanna förresten som tog körkort i torsdags =D

Nej nu ska jag o Vivvan fortsätta smida briljanta planer, nyfikna? Då får ni fortsätta va det för planen kommer inte att avslöjas än. Den som väntar på nåt gott.... ;-)

pussar & kramar o massa mysigt <3

Tired

Jag är fruktansvärt trött. Trött pga av sömnbrist o trött pga av skolan. Skolan är verkligen det värsta jag vet just förtillfället. 2 prov imorgon, en redovisning på torsdag o 1 prov på fredag. O fredagsprovet vet jag knappt vad det handlar om. Underbart! mmm...

Kollade på match idag. FF vs FC borde egentligen inte kollat, har inte tid med det. Men det blev som det blev o sen satt jag i ishallen 20 min o sen var det idol hemma hos Johan. Väl hemma 21.15 insåg jag mitt misstag. Jag borde varit hemma o pluggat. Smidigt Linda, mycket smidigt!

Äsch orkar inte sätta mig med varken religion eller småföretagande så det blir läggdags istället :)

Sweet dreams! <3


Take this sinking boat and point it home

Plugg, plugg o åter plugg. Settat  med småföretagande sen jag kom hem nu dvs i 2,5 tim o har jag blivit nå smartare? Nja det vill jag minsann inte påstå. Fattar inte hur man gör en resultat-eller likviditetsbudget. Settat med samma uppgift i säkert en halvtimme men jag får ändå helt fel svar. Aja, jag får helt enkelt förlita mig på att Hanna kan lära mig ett o annat imorgon =)

O vet ni vad jag gjorde förut? Jag skulle ta ut makaronerna från skafferiet. Dom står högst upp bakom en massa annat så jag var tvungen att flytta ut allt. O så var det nån (jag anklagar jennie) som hade varit slarvig o inte satt på locket på strösockerburken ordentliget så när jag lyfte ut burken hällde jag sockret över huvudet på mig själv. Det va socker överallt. På golvet, i håret, innanför kläderna, i kattmatskålen you name it. Fy fasiken va sur jag blev men det var bara att bita ihop o ta fram dammsugaren!

Nej nu kamrater är det dags att återgå till studierna. Religion som gäller!

"Jag var faktiskt i en svacka" ;-) haha

It is just a fairytale...

Helgen har varit mycket lugn o skön vill jag lova.  I fredags umgicks jag med Maija. Hon åt här o så tog vi ett dopp i poolen. Lite senare på kvällen åkte vi hem till Ludde för att spela kort med han o Johan. Det blev det avancerade kortspelet kotten. Jag o Johan ägde så vi vann utan några större problem ;-) Lördagen bestod till stor del av fotbollskollande. Först herrmatchen o sen dammatchen. På kvällen sen blev det bowling med Emma o Sandra. O vet ni vad?! Jag, Linda Marie Andersson, lyckades på något underligt vis att få 6 strike på en serie varav 5 av dom var på rad. Helt sjukt =D Bowlingproffs nästa kanske. Nu när fotbollskarriären ser ut att läggas på hyllan ett tag! Efter bowlingen blev det till att kolla på film hemma hos Björn o sen idag blev det arean med han, Micke o Jesper :) Nu sitter jag här, har gjort det ett par tim nu. Planen var att jag skulle plugga men det har uppenbarligen inte gått så bra. Böckerna är inte ens öppna...


 
Jag måste jag måste jag måste jag måste jag måste jag måste jag måste
jag måste jag måste jag måste jag måste jag måste jag måste jag måste

Falling slowly

Åh, jag vet precis hur du känner. Är så ledsen för din skull, verkligen. Vet verkligen känslan, den är hemsk. Vet också att jag är en av de sämre på att trösta men jag kommer i vart fall alltid finnas för dig, vad som än händer <3 Trust me!

Nu till mitt händelserika liv. Gårdagen var faktikst något utöver det vanliga, varken plugg eller lång skoldag. Åkte hem till Maija o checkade in hennes fräscha lägenhet. Va där ett tag o sen åkte hon, jag o Hanna in till centrum för att käka på Nancy´s. Premiär gång för mig faktiskt. Rekommenderar stället men man får inte vara allt för hungrig när man drar dit. Därefter tog vi tåget upp till Solna för att kolla på Sverige-Ungern på Råsunda. Vinst för Sverige =D Kvällen var kanon trots regnet o kylan, jag hade ju kanon sällskap! Tack så hjärtligt Maijsan =D

O jag måste få skriva lite om mitt knä. Mitt jätte dumma knä! Det är helt klart något fel om man har problem att gå normalt upp o ner för en trappa. Måste verkligen ta mig i kragen o ringa sjukgymnasten. Men jag är uppenbarligen inte speciellt bra på att ta mig i kragen gällande någonting....

Nej nu ska jag studera lite microbiologi. Wish me luck!

Adios amigos!

Projekt

Jag behöver hjälp med mitt projekt. Vill överge mina guppyfiskar. Hjälp mig komma på ett nytt område tack!

Hör av dig snarast för jag är i desperat behov av hjälp!


Why try when it´s already to late?

Fy farao vilken grymt hemsk dag jag har haft det idag. Började skolan 08:20 med fysik o matte i sammanlagt 3 tim o 20 min. Självförtroende nere på noll dirket på första måndagslektionerna liksom eftersom att jag varken hajar matten eller fysiken. Lunch, sen engelska och småföretagande tills man äntligen fick åka hem vid halv 5. Fick visserligen slutade tidigare, ska egentligen sluta 16:50, usch! Men iaf, kom hem, åt mat o resten av kvällen har  jag spenderat vid köksbordet men en massa plugg. Kul liv va? Näe!

Lite mer om helgen nu. Kräftfiske i fredags som jag redan nämnt o uttgång med Tumbabrudarna i lördags. Det var trevligt det! Glömde visst skorna o lite annat hemma hos Hanna i all hast ;-) Igår blev det skridskoåkning o picknick i ishalen tillsammans med Lina, Jörgen, Micke, Björn, Emil o Jesper. Det va sjukt kul. Skridskoåkning är mycket roligare än vad jag trodde o sen att jag snurrade upp varenda hockeykille med mina stiliga finter gjorde ju det hela sååå mycket roligaer ;-) Okej det va kanske inte rikitigt hela sanningen, men det va kul iaf! Sen blev det arenamat hos Vivvi. Sen hem o badade i bubbelpoolen med mig själv. Mycket trevligt sällskap om jag får säga det själv :P

På onsdag ska jag o Maijsan iväg till storstan o kolla på Sverige-Ungern! Wiee! =)

Jag bryr mig inte längre o inget förvånar mig längre. Visst är jag glad att jag får veta. Men att du så innerligt gärna vill berätta känns sådär. Det känns som att du försöker få mig att må dåligt. O visst lyckas du lite grann men inte pga av det du berättar utan din fruktansvärda vilja att vilja berätta det...

Dags att läsa om hinduismen en sista gång innan morgondagens prov !

Sweet dreams <3

All alone

Nyligen hemkommen från mormor o morfar. Har varit där o fiskat lite kräftor med kusinerna. Vi fick god mat o mycket skratt :) Resten av familjen sover där. Jag valde att åka hem. Rätt skönt att vara helt själv faktiskt. Det va jätte länge sen jag var det. Så nu ska jag njuta...Grey´s anatomy o lakrisal!

Imorgon blir det troligtvis utgång med Tumbabrudarna. Kommer förhoppningsvis att bli grymt kul o rätt galet om jag känner dom tjejerna rätt ;) 

Nu, dags att njuta :D

You can be mine in the morning

Första Idolavsnittet för säsongen. Det va sådär. Tyckte det handlade alldeles för mycket om den nya juryn. Vill ju höra med sång, värdelös som underbar =) Diggar den sista tjejen, vilken röst!

Vet ni vad? Idag har jag försökt vara duktig med plugget. Det blev  lite matematik efter skolan. Tyvärr gick det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Klarade väl av sisådär en tiondel av det jag skulle göra. Usch!

Inget mer vettigt att skriva förtillfället så vi hörs!

På återseende gott folk <3


Godkväll

Kom hem från Tumba för ungefär en timme sedan. Har spenderat kvällen tillsammans med Ludvig. Jag utmanade han på bowling o han antog utmaningen. Han trodde det skulle bli en lätt match. Men icke, jag vann första omgången med bravur =) Resten av matchen behöver vi kanske inte tala om men det slutade iaf med att jag fick bjuda på glass. Sen blev det hyrfilm.

Jag fick precis nys om att Gävleborna är sugna att komma på besök. Lutar åt den 26:e  =) Kan bli grymt skoj!

Dags för sömn...

Sweet dreams


Jag vet inte vad jag vill. Jag vet vad jag tycker, men det är en helt annan sak. Förlåt mig...

Skolan

Sitter i skolan nu o det är väl egentligen meningen att jag ska arbeta med mitt projektarbete men det får rätt segt. O till råga på allt så heter projektet "Effekter av hormonstörande kemikalier på sexuellt beteende och aromatasaktivitet hos guppy". Låter inte överdrivet intressant va? Men det ska jag iaf ha som projektarbete för jag tänker inte kasta bort mina två veckor på Södertörnsforskarskola.

Är jätte hungrig så ska försöka få med mig nån kamrat till matsalen så snart som möljigt =)

Slutar skolan 16:00 idag, har ovanligt sena dagar den här terminen. Usch! Efter skolan ska jag iaf hem till Ludde, får se vad vi hittar på :)

Ha en strålande dag mina vänner! <3

Tungt

Puhh, idag var det en ruggigt seg dag! Började 08:20 o slutade 16:50. O till råga på allt så lyckades jag på något vis missa min busshållsplats så fick kliva av en bra bit från mitt gula hus o det var bara att påbörja promenaden hem med en mage som skrek efter mat.

Tänkte åka ner på träningen idag men pga av min sena hemkomst så stod jag över. O nu sitter jag o pluggar lite biokemi med farmakologi ;-) haha, åter rätt flashigt!

Undra vad helgen har att erbjuda? Längtar iaf redan!

Nu ringde jag precis tre. Anledningen till telefonsamtalet är att jag måste fråga vad det är för fel på min mobil. Just förtillfället har jag plats 10 i kön så  lär ju ta ett tag. Men ska iaf lämna bloggen för ett tag nu!

Ciao!



RSS 2.0