Uppstigning

05:38 ringde klockan imorse, tog faktiskt 8 minuters sovmorgon. Puh så trött jag var men upp klev man. Bussen in till Gnesta, tåget därifrån o sen gick jag det lilla biten till sjukgymnasten. Idag var det riktigt kul, Lasse hade ökat på en hel del på övningarna både vikter och repetitioner, så nu är jag helt mör i kroppen. Får beordra Johan att ge mig lite massage sen ;-) När jag kom till Gnesta sen gick jag hem till Vivvi o kollade på när hon åt frukost. Segare människa på att äta frukost får man nog leta efter. Sen ner till busstationen där dom filmade in en film (säger man så?) Massa kameror o grejer. Hoppas dom inte lyckades fånga mig på bild när jag gick där såg och kände mig allmänt muppig. Men det bjuder jag på =) O nu sitter jag här igen o har precis laddat upp bilderna från i lördags o nu ska jag börja pluggandet. Wish me luck!



Äsch tänkte lägga upp lite bilder men det funkar inte. Ni får se någon annan gång istället =)



Bio ikväll?! =)


Tiden går o går...

Det är helt sjukt vad fort tiden går. Känns om om att det var nyss man började 2:an, men det är ju liksom ett halv år sen. Vart tar tiden vägen. Det känns inte riktigt som om att man hinner med allt man vill. Känner mig på något konstigt sätt inte riktigt tillfredställd lr hur man nu ska säga det. Det händer aldrig nått nytt utan det känns som om att allt som händer är dåliga repriser som spelas om och om igen. Troligen så är det väl som så att jag har för höga krav på allt men just nu känns allt bara så segt o trist. O det konstiga är att jag har underbara vänner, familj o pojkvän men ändå är happinessfeelingen hos mig rätt låg, strange! Kanske är det könshormonerna som spökar... ;-P


Förresten så saknar jag Maija hur mycket som helst <3 KOM HEM!


image3


Marknadsföring

Tycker att ni ska ta o besöka Johans blogg www.johanschwartz.blogg.se



Do it!

11:35

Vaknade för en dryg halvtimme sen av att Johan ringde o väckte mig annars ahde jag säkerligen sovit ännu :-)

Dagens aktiviteter tror jag kommer bestå av plugg och om jag tar mig i kragen förhoppningsvis en promenad i det fina vädret. Ikväll ska jag ner o kolla på tjejernas fotbollsträning, så trist att man inte får va med själv bara.

Njut av dagen nu vänner !

23:25

Gud vad jag är trött, sängen nästa tack!


image1

Jag är nog nästan tröttare än den här filuren

27 feb

Uppstigning halv 9 idag, way to early för att vara sportlov. Men jag har ju  mina sjukgymnast tider och dom måste ju följas. Blir ännu värre på fredag för då ska jag va där kl 7 vilket innebär att jag får ta 6 bussen. Segt! Men iaf det bar av till sjukgymnasten o där jag faktiskt fick springa hela 1100m, skönt! Allt gick bra o jag har enligt Lasse (sjukgymnasten) fått tillbaka en hel del av min musklestyrka. Det är något  som jag själv inte märkt utan jag tycker fortfarande att mitt högra lår har samma mjuka konsitens som magen min, haha! Sen kutade jag till tåget för jag trodde jag va sen o i all hast så glömde jag både boken o handuken (så typiskt mig)  hos sjukgymnasten så det va bara attt kuta tillbaka o hämta mina kvarglömda grejer.

Nu har jag precis käkat en delikat och proteinrik lunch bestående av äggröra och ett glas mjölk. En mycket avancerad måltid, o till er som vill prova på ser ni receptet här nedan ;-)

Äggröra  1 portion

3-4 ägg
2 dl mjölk
salt och peppar
cocktailtomat

Vispa ihop alla ingredienserna i en skål. Häll det sedan i en stekpanna. Rör hela tiden om så att inte det bränns (det misstaget har jag minsann gjort ett flertal ggr =p). Ha det i stekpannan tills det det börja bildas lite vätska. Häll upp på en tallrik o pynta med en cocktailtomat eller två på toppen av äggröreberget =) Hur gott som helst!

Nu kom  jag på attdet va väldans synd att jag inte tog kort på mästerverket så att ni hade fått sett men men man lär av sina misstag som man brukar säga ;-)

Det här var allt för den här gången. Nu ska jag läsa lite i min bok o sen ska jag pallra mig ner till Gnesta o Johan =)
Have a nice day!


Long time ago

Ja, det kan man verkligen säga. Det var ganska exakt 234 dar sedan jag skrev mitt senaste inlägg, lite pinsamt faktikst ;-P Men jag tror inte att jag är den där bloggtokiga personen heller så får väl se om jag lyckas få liv ii min bloggen. Det är så svårt, kommer liksom inte på vad jag ska skriva o så vet jag inte riktigt vad som är intressant för er som läser.

Anyway, kan ju börja med att  sumera det första två dagarna av mitt sportlov :) O ärligt talat så har jag inte gjort speciellt mkt. Igår övningskörde jag till och från Södertälje. Motorväg o allt, det gick faktiskt riktigt bra men det är sjukt läskigt när det går så fruktänsvärt fort! Till lunch köpte jag o mamma sushi vilket lär vara en av det godaste maträtterna i världen. En varsin 11 bitars portion satte vi i oss, yummie =) Tragiskt nog så fortsatte resten av dagen med plugg. Trist men välbehövligt!
                                                                                                 
Idag sov jag till halv 11, jätte skönt! Man kände sig verkligen utvilad. Sen kollade jag på Andra Avenyn som förövrigt är Sveriges bästa dokusåpa, lr hur Johan? =) Jag har också läst lite grann i boken "I morgon när kriget kom". Den är ruggigt bra o om ni har tur så kanske jag skriver något om vad den handlar om någon dag framöver. Ja det är det som har hänt hittills under lovet, inte så händelserikt men väldigt skönt! Förresten glömde en sak. Jag o min far va i Nyköping idag o köpte en bil som jag ska få övningsköra i o sedan använda när jag får körkort, wiiho! Det är en rubired (så kallade bilförsäljaren färgen) SEAT Ibiza 1,4 Sport. Inte för att det säger mig så mycket men den är väldigt söt iaf. Vi ska hämta den på lördag så då kan jag ta kort o lägga upp en bild på pärlan.

Jaja det var väl allt för idag. Borde sova nu för ska troligen upp till sjukgymnasten imorgon beroende på hur jag mår. O sen längta tills jag får åka in till min älskade pojkvän när han kommer hem från  jobbet  <3

Sov sött mina vänner!

RSS 2.0