there is only one place

   Vet ni vad jag gör? Nej, det vet ni såklart inte. Jag sitter och äter godis. Ännu ett bevis på min dåliga karaktär. Men det är gott. Jävligt gott.

   Ju mer jag funderar på det destomer börjar jag hålla med Martina. En blogg måste ha bilder, annars bli det tråkigt. Därför måste jag köpa mig en fungerande kamera. Frågan är då, vart ska jag få dom pengarna ifrån när hela lönen åker rakt in på sparkontot? Snälla, låt mig vinna massa pengar på triss eller vad sjutton som helst. Snälla.

   Nejnu, får Björn komma tillbaka. Börjar bli uttråkad.

Over and out / L I N D A

Skärpning

   Karaktär är ett ord jag använder lite då och då. Det är dock inte många som förstår vad jag menar när jag använder det, men det ska jag tala om för er här och nu. Har man karäktar, har man kraften att motstå något som frestar en något extremt tex godisätande eller/och har förmågan att göra saker som man lovar sig själv att göra tex träna mera. Visst låter det som en bra grej att ha, karaktär alltså. Karaktär är tyvärr något jag saknar. I princip varje dag säger jag åt mig själv att jag ska sluta äta allt jag kommer åt. Gör jag det? NEEEJ. Min syster kommer hem och har köpt dipp. Jag avböjer duktigt nog vi första förfrågan, och andra, och tredje...Men det slutar ändock med att jag och min syster sitter sida vid sida i soffan hetsäter chips och dipp. Stark jobbat va?! Jag som faktiskt varit ute o sprungit med Viveka idag. Dom kalorierna jag förbrände då, fick jag i mig på mindre en fem minuter. Sorgligt.

   Det är ingen idé att jag säger att det ska bli ändring, då blir man bara så besviken. Hoppas kan man ju alltid göra.

Over and out / L I N D A

Låt hela världen se ditt vackra leende

   Det var ju alldeles typiskt. Jag har laddat för träning hela helgen och så blir det  ingen ikväll. Och lat som man är orkar jag inte ta mig i kragen för en springtur på egen hand. Som sagt lat var ordet. Ska nog göra det jag är bäst på, nämligen sova. Vissa påstår att jag har järnbrist pga av mitt ständiga sovande, andra hävdar att jag har hjärnbrist. Kan tala om att jag är inget av de. Jag är smart som få och tuggar järn till frukost. Jo, det är sant!

  Tanke skriva en snutt om jobbet. Men vet ni vad, jag skonar er från det.

Over and out / L I N D A

Happy birthday to me

Japp, det får jag säga idag för idag fyller jag år. Hela 19. Stort som fan. Tror att jag vill stanna i den här åldern ett  tag för Billie säger att det går utför efter 20. Så jag vill stanna på 19, i åtminstone ett år.

Oj klockan var visst mer än jag trodde. Måste duscha!

Over and out / L I N D A

It´s an order

  Nu är det så här va, att den 17 september ska vi på kryssning. Med vi menar jag du och jag + massa till. Du är alltså du som läser detta om du har svårt att greppa det. Iaf, alla som känner sig sugna är inbjudna och det är ingen könsdiskriminering här inte, så om du har bröst eller inte det kvittar. Ju fler desto roligare brukar man ju faktiskt säga. Än så länge är det jag, Lina, Viveka och Emil som ska kaosa. Kalaset kostar cirka 350 riksdaler. Så det är klart du ska med för det kommer bli så förfärligt skoj. Bra, då ses vi den 17 september.


Over and out/  L I N D A


Jag är så lycklig, jag är så lycklig. Dansade fucking glädjedans efter avslutat telefonsamtal förut. Resten av familjen undrade om jag slagit i huvudet. Men icke =D

Äntligen regn

  Jag är faktiskt glad att det regnar. Anledningen är simpel. Jag jobbar varje dag i två veckor framöver. Därför är jag bara glad om det regnar så jag slipper tänka på alla andra jävlar som ligger o steker i solen vid något mysigt vattenhål. Ja, jag är visst varken ödmjuk eller omtänksam har jag hört. Förövrigt så känns det inte som att jag har mycket vettigt att delge här på landersson.blogg.se eller i det verkliga livet. Känns som att det enda jag skriver och pratar om är jobb. Och det är så tråkigt. Så aa mitt liv är kanske rätt tråkigt om man ser det från den synvinkeln. Fast roligare antar jag att det ska bli. Gävlegrabbarna talar om att besöka de sörmländska skogarna till nästa helg och det kan ju inte bli annat än kul. Den 13 juli ska jag på Britney Spears konsert i det som numera heter Ericsson Globe. Jag har lyssnat sönder hennes låtar den senaste veckan så att jag ska kunna sjunga med någorlunda. Jag fyller även år nästa fredag vilket innebär tårta, släkt och självfallet lite inslaget Lasse Åberg porslin/glas. Sen har jag och Lina stora planer som jag älskar. Mer om det någon annan gång. Förresten så går det rykten om att Norge-Maija kommer hit nästa vecka, vilket vi gillar ju skarpt. För er som inte hänger med i svängarna kan jag berätta för er att Spanien-Maija numera är Norge-Maija, det är alltså samma person. Detta eftersom att hon tydligen bor där nu, så ska bli trevlans att träffa henne. På tal om att träffa folk, B2 har jag inte sett på år o dar känns det som så det ska också fixas inom en ypperligt snar framtid. Helst denna vecka, för jag börjar faktiskt få abstinensbesvär. Det verkar som att jag skulle kunna få det rätt skojigt dessa två veckor trots allt jobb. Ja, det får jag fan. Underbart. Förlåt för gnället i början. Det gäller inte längre, för jag gnäller inte längre. 

   Oj, insåg nu efter ett par minuters intensivt skrivande att det blev ett rätt långt inlägg. Förlåt Martina. Plus att det inte finns några bilder, förlåt igen ;)

  Dags för dusch och sen ska jag, tillsammans med mina mogna 19 o 21 åriga kompisar, åka till Heron för att kolla på Ice Age 3. Det kommer vara som på Sune musikalen. Vi och massa småbarn samt deras föräldrar som egentligen inte vill vara där. Men vad gör det? Tror filmen kommer att vara grym.

Over and out / L I N D A

You always want the things you can't have

  Migrän, snuva och halsont hela dagen resulterade i att jag spenderade större delen av dagens timmar med att sova och tycka synd om mig själv. Hatar migrändelen, man kan knappt röra sig utan att det snurrar i huvudet. Det sjuka är att jag är förfärligt trött även nu, trots att jag har  sovit i princip hela dagen. Underligt. Blir iaf inget jobb imorgon, är väl kanske skönt med tanke på att jag jobbar dubbelt på fredag 08:00-14:00 på posten, 15:00-20.00 på hemtjänsten. Segt är ordet för den dagen...

  Just det, ska på Britney Spears den 13 juli. Det kommer nog bli grymt bra. Sitter o försöker lära mig lite låtar, gammalt som nytt. För den 13:e ska det sjungas med. Ohyeah!

Over and out / L I N D A

RSS 2.0