Sorry!

  Kul! Deppblogg det har blev. Men just nu vet jag bara inte vart jag ska ta vagen. Tycker sa synd om en kille som vi traffade i Surfers, Carl-Magnus. Pratade precis med han. Hans pappa har gatt och dott hemma i Sverige. Satan vad hemskt. Jag grinar fast jag inte ens kanner pappan. Kanske ar for att jag tanker pa hur hemskt det skulle vara om min mamma ringde mig och sa "Det har hant nagot hemskt har hemma Linda". Jag skulle ga under. Forstar inte hur CM klarar sig. Han kan inte ha fattat an for han sitter inte pa forsta basta plan hem. Hans pappa var pa garagetaket for att ta bort snon och dor. Sjukt ju! Shit, vad jag tycker synd om den mannsikan. Jaja utgangen idag ar helt klart installd. Choklad och chips, ja tack!

Ush, trist att jag skriver trakiga saker. Men jag skriver vad fan jag vill. Och vi har det faktiskt skitbra, sa det sa.

Over and out / L I N D A

Seg dag i Australien? Aa, fakstiskt

Det finns vissa tappra lasare kvar har. Maste se till att underhalla er lite ju. Och nu nar man sitter mitt i ingenstans och vantar pa en 10 timmars lang bussresa sa kan man ju passa pa att underhalla lite. Ja, sa var det klart. Kanner mig inte sa underhallande idag. Saknar folk idag! Hatar att lasa min systers blogg sa ska nog fan sluta med det.

Vi kan ju fortsatta vara lite depp. Har sagt hejda till sakert 25 underbara manniskor den har resan. Manniskor jag formodligen inte kommer traffa igen. Till o med grinat 2 ggr jag sagt hejda till folk. Vi bestamde oss for att inte traffa med folk men som ett brev pa posten kom Maria och Vicktoria och forstorde allt. Tack, nu har vi annu en hejda cermoni att se framemot. Ahhhhh!

Nej men arligt, sa depp ar jag inte. Allt ar ju grymt har, finns liksom inget att klaga pa forutom allt hejdaande. Me dont like at all.

Nu blire McDonalds, som jag har langtat. Borjar trottna pa pasta och nudlar! Ser daremot inte framemot en 10 timmars bussresa

Over and out / L I N D A

RSS 2.0