Det var inte igår

Ælskade Bloggen!
Det var længe sedan jag var hær och skrev några rader. Tænker inte skriva førlåt før det menar jag ændå inte. Man ska aldrig sæga något man inte menar tycker jag. Undrar du lite øver de underliga bokstæverna så ær det før att jag skriver på en norsk datamaskin. Norskar har en hel del konstiga ord som tex gulerøtter, datamaskin och puppar. Sistnæmnda ær nog det jag och Lina skrattat mest åt. Lær vara vælrdens fulaste ord før brøst. Puppar.
Just det, jag ær i Australien eller Oz som man så coolt sæger hær. Australien ær ett bra land, jættebra land. Hær vill jag leva. Flyttar ni alla andra hit eller? Bra, då blir det inga problem. Længtar jag hem då? Hm, lite knepig fråga jag længtar inte hem HEM. Liksom inte HEM till Sverige. Jag længtar efter personer. Min syster framfør allt. Mor och far såklart. Martina, Billie, Vivvan och Emil har också tillægnas en hel del tankar. Återigen, varfør kommer ni inte hit?
Idag tænker jag mycket på Martina. Delvis før att hon var den sista som kommenterade hær i landerssonbloggen och delvis før att hon fyller 21 år idag. Gammal kæring skulle jag vilja sæga. En dag nærmare pensionen. GRATTIS! Ska tænka på dig ikvæll nær jag ær full som en kastrull på någon av Brisbanes krogar och dansar så att svetten lackar sådær som det alltid gør på mig. Då ska jag ge dig en tanke Martina. GRATTIS!
Nu kommer Aussietvillingarna, Ross och Rob, med australiensk mat och efterrætter før hær ska det firas Australian Day. Ses i dimman!
Over and out / L I N D A

RSS 2.0