Snart så

Drygt en timme kvar tills vi beger oss av från Björnlunda. Jag är inte så värst laddad inför resvägen faktiskt. Kommer bli segt. Spöade Jennie och Björn i kortspel förut. Eller nja så var det kanske inte.

Störst funderingen under min utlandssemester kommer vara: Hur ska Martina och Emma ska klara sig? Hur fan ska dom ta sig till träningarna ;)

Nej men kamrater. Nu lämnar jag er för en tid framöver. Hoppas ni överlever ;)

Over and out / L I N D A

I brist på annat att göra

Jag har så tråkigt. Packat klart och har inget att göra fram till 19:30 då vi lämnar vårt gula hus här på kullen i Björnlunda. Har inte du något för dig kan du ju sysselsätta dig med att läsa nedanstående. Läs o njut ;) Jag blev förresten utmanad av  kära Hanna =)

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? abbonemang.. 
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Flera :)
3. Vem tillbringade du två timmar med idag? Viveka såklart
4. Hur lång är du? 1,71
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Hot chick, stört rolig
6. Hur löd ditt senaste sms? Usch det var alldeles för långt för att skriva ner. Från Maija iaf.
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Effektivare att ringa, men jag är en smsnörd
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
9. När såg du senast din mamma? Några sekunder sedan.
10. Icke godkänt i något ämne?
 Icke sa nicke
11. Mvg i något? Oja
12. När vaknade du idag? 08.30
13. Vilken är din favoritplats? Den va svår...får återkomma.
14. Vilken plats föredrar du minst? kyrkogårdar
15. Vem får dig att må bra? många faktiskt :)
16. Hur stor är din säng? 120 bred
17. Vad sover du i? trosor&t-shirt oftast
18. Hur många kuddar har du i sängen? tre
19. Var har du bott/bor? Björnlunda :D
20. Tycker du om kinamat? Ja, det går väl ner
21. Tycker du om kaffe? Jovars
22. Vad dricker du helst till frukost? MJÖLK
23. Kan du spela poker? lite halvt
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Flera stycken faktiskt
25. Vill du ha barn? Om jag vill. Älskar barn!
26. Kan du några andra språk än svenska? lite engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Aldrig
28. Föredrar du havet eller bassäng? Utan tvekan havet :)
29. Vad spenderar du helst pengar på? Skor och kläder
30. Äger du dyrbara smycken? Några kanske 
31. Kan du rulla med tungan? Jag är grym
32. Vem är den roligaste människan du känner? Viveka Ahlstrand är rätt rolig ibland ;) 
33. Vad har du för ringsignal? Life- Rascal Flatts
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?  Jadå.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt sängöverkast som jag ligger på.
36. Kan du byta olja på bilen? Behövs det ;)
37. Vilken var den senaste boken du läste? Den vita massajens dotter
38. Dansar du i bilen? Så gott det går
39. När var du i kyrkan senast? När Louise konfimerade sig för två år sedan.
40. Hur många hål har du i öronen? Ett i vardera öra
41. Har du någon piercing? Icke
42. Har du någon tatuering? Nej, men det är på gång
43. När slutade du med gosedjur? Måste man sluta?! 
44. Har du pojkvän/flickvän? Absolut! :)
45. Har du en bästa vän? Nej, flera
46. Vad är ditt mobil nummer? de e frågan de
47. Vad ska du göra ikväll? Åka till THAILAND =D
48. Har du några syskon?  en liten syster ;)

Jag utmanar Viveka, Lina, Maija och systeryster

Over and out / L I N D A

Så vill stjärnorna

Här sitter jag med mina stjärnor. Vi har precis kollat Melodifestivalen. What? tänker ni nu. Det slutade för en hel kvart sedan. Men inte här på Dalgatan 5. Vivekas familj är lite hightec (?). Dom kan nämligen pausa tvprogram. Coolt. Förresten, Molly Sanden är gudomlig och E.M.D är ju bara alldeles för charmiga. Me like.

Måste även yttra mig om hur seg Vivekas dator är. Betyget blir ett fett IG.

Har snott en massa braiga låtar från Vivekas dator och lagt in på ett usb-minne. Flygresan och strandliggandet är därmed räddat.

Nu känner jag doften av hallonsmootie. Den ska avnjutas framför filmen Hot Chick, som egentligen redan har börjat. Jag är oerhört fascinerad över den där pausfunktionen alltså. Ha en fortsatt förtjusande kväll kära kamrater!

Over and out / L I N D A

Boooooring

Jag är så uttråkad så det är inte sant. Har precis skrivit klart min matdagbok och räknat ut hur mycket fett, protein, kolhydrater och mineralämnen som fanns i maten för den dagen. Intressant. O nej!

Nu då? Jag är uttråkad!!

Over and out / L I N D A

Effektivitet

Att jag ska ha så ohyggligt svårt att sova ut på morgonen nuförtiden. Klockan 08:52 slog jag upp ögonen och kunde inte somna om. Hallå hjärnan?! Om du inte uppfattat det så somnade jag ju för fasiken halv 4 igår och då ska det inte vara möjligt att vakna så tidigt. Aja, det är väl skönt att gå upp tidigt. Dagen blir så fruktansvärt mycket längre. Klockan är endast 12 och jag har hunnit med att äta frukost, kollat på skidskytte, gjort rent bilen invändigt, packat ner alla kläder i väska samt lagt fram diverse föremål som skall packas ner under morgondagen.

Hur ska jag spendera resten av dagen då? Allt som stod på mitt schema för dagen är redan gjort. Suck. Jag pluggar lite då, det är alltid kul.

Over and out / L I N D A


Ser det inte för härligt ut?


Facebook is the shit

Händer det något på  facebook så är det äkta, the real thing liksom. Alla vet om det, inget går att dölja. Blablabla är i ett förhållande med blablabla. Blablabla är inte längre i ett förhållande med blablabla. Blablabla är singel. Och så vidare. Mycket intressant fenomen, facebook alltså. Användbart. Man slipper kommunicera muntligt med vänner och bekanta, det är ju bara alldeles för onödigt och slösar på tok för mycket av vår dyrbara tid. En liten fundering jag har. Jag är inte "listad" som någonting och han jag kallar pojkvän är listad som singel. Rent facebooketiskt sätt är vi inte tillsammans. 

Resan till Thailand bär av om: 45 timmar och 42 minuter.

Over and out/ L I N D A



Visa mig att du finns här.

Skulle killar duscha nakna tillsammans i en dusch på 1,5 kvadratmeter?

Lina och Viveka har precis åkt hem. Vi har badat och snackat en jävla massa skit. Rent ut sagt. Det var skönt och välbehövligt tycker jag.

Släkten har varit här ikväll för att fira Jempa. Oerhört trevlig, dock synd att min käraste kusin inte närvarande för han ansåg sig ha viktigare saker för sig som typ en skidresa. Inte acceptabelt.

Jag är inte ett dugg trött. Rätt hungrig faktiskt. Ska nog ta o värma på den där tallriken med kött o potatisgratäng som står i kylen och bara väntar på att bli renslickad. Till efterrätt får det blir kiwi och hallonrester. En riktigt festmåltid såhär mitt i natten i min dystra ensamhet.

Over and out/ L I N D A



If I had just one wish....

I väntans tider

Här sitter jag. Helt slut efter mitt trappmaskinpass. Jag borde tilldelas priset "Svettigast på gymmet". Tack!

Nu när svetten börjar torka in börjar jag istället frysa som ett as. Jag tänkte hoppa in i duschen direkt när jag kom hem men eftersom att Johan sa att han skulle komma strax efter två så gjorde jag inte det. O nu sitter jag här och fryser. Klockan är 14:45 och Johan har ännu inte kommit. Den jäveln!

Over and out/ L I N D A

En gång är ingen gång

20 februari idag. Vet ni vad det innebär? Jo att min lillasyster Jennie fyller 17 år. GRATTIS önskar vi henne!

Eftersom att Jempa skulle till skolan blev det till att gå upp klockan 6 imorse för att väcka henne med våra ljuva stämmor. Sagt o gjort. 2 minuter senare låg jag o sov igen. Jag är ju faktiskt ledig idag. Gick ändå upp rätt tidigt och min lediga fredag har jag hittills spenderat tillsammans med damsugaren och golvmoppen. Kul! Sen har jag varit en ännu snällare dotter och hjälpt far min med lite skrivning av anbud och fakturor. Klockan är bara 12 och jag har redan gjort fler snälla gärningar än under hela veckan. Ojoj, hur ska denna dag sluta =P

Förberedelserna inför resan är i full gång. Johan kommer hit i eftermiddag och lämnar ipoden då ska han även hjälpa mig att få in låtar i den tekniska prylen. I eftermiddag ska Lina hjälpa mig att färga ögonfransarna så vi ser fräscha ut på playan om några dagar. Kläder och skor har jag iofs inte ens börjat tänka på. Har en känsla av att det inte behövs så mycket av det. Så lär ju inte packa med mig lika mycket kläder som till Magaluf.

Nej nu ska jag försöka ladda ner itunes. Wish me luck!

Over and out / L I N D A


Grey's Anatomy

27 minuter kvar nu. Sitter och laddar som en tok. Snart är det äntligen dags.

Kom förresten precis på att jag kanske borde pluggat till morgondagens svenskaprov. Det har jag visst helt glömt bort. Men det där med stilfigurer är ju så enormt genomtråkigt. Det går nog bra iaf hoppas jag.

Nu blir det semla för min del. Med andra ord lär det  stå BJÖRN BORG runt min midja imorgon också men va fan, det är väl coolt. Eller?

'

Over and out
L I N D A


In my dreams

Ni vet den där känslan av att vara alldeles proppmätt. Den lider jag av nu. Mamma bjöd på hamburgare, jätte hamburgare. Jag var hungrig som en varg och klämde i mig hela tre stycken av de enorma köttfärsstyckena. Jag ångrar mig bittert nu när jag var tvungen att knäppa upp byxorna. Det började klia frenetiskt precis under troskanten. Så jag kliar och kollar vad det är. O vet ni vad? Det stod BJÖRN BORG runt hela min midja. Då sitter byxorna åt alldeles för mycket runt midjan om något sådant inträffar. Nu ångrar jag bittert den sista hamburgaren som slank ner. Sen skulle det kanske varit bra om jag hade besökt gymmet efter skolan istället för att tryckt i mig ett par chokladbitar...

Over and out / L I N D A

Dr McDreamy

En bra dag idag. Känns som att jag fått mycket gjort. Köp ett par grymt snygga skor, kompleterat genteknikprovet, skrivet ett idrottsprov vilket ger mig ledigt hela fredagen och gjort hälften av historiafrågorna. Gud vad jag är duktig ibland.

Sitter vid köksbordet just nu och kollar på mammas tulpanbukett som står i en vas på bordet. Vad vackra de är. Synd att jag inte kan hantera blommor. Alla jag haft i mitt rum har dött, antingen pga av törst eller översvämning. När jag flyttar hemifrån om några år kommer det inte stå något annat platsblommor i mina fönster. Det kan jag lova er =P

Längtar tills klockan slår 21:00. Då är det säsongstart av Grey's Anatomy på kanal 5. Som jag har längtat. Mina onsdagskvällar har äntligen fått en mening.

Nej nu ska jag påbörja mitt hemlighetsmakeriarbete. Ahh, nu undrar ni säkert vad jag ska fixa och trixa med. Inte? Jo innerst inne vet jag att ni gör det ;) Men det får ni inte veta. Ha!

Over and out/ L I N D A


Snart så...

Work out

Ligger i min säng just nu. Helt utslagen. Body pump i skolan idag och sen fotbollsträning nu på kvällen. Puh, jag känner mig rätt mör i kroppen må ni tro. Träningen var förresten skit rolig. Vi var 16 pers. Rekordmånga. Det innebar att vi kunde köra tvåmål på lite större plan. Hur kul som helst.

nej jag orkar inte skriva mer. Får bli någon annan gång.

Over and out / L I N D A


6 dagar kvar

En fin liten mun och en fin liten mus...

...hahahaha

Sitter åter igen vid Björns dator och han ligger o sover. Förvånade?  Näää! Han är otrolig den unge mannen. Jag skulle åkt o gymma nu på morgen men min hals smärtar, så hoppar träningen idag. Laddar inför fotbollen imorgon istället.

Det blev ingen bio igår. Istället blev det middag hemma med min familj och kollande på tv hela kvällen lång.

Förresten, nu är det bara det bara 7 dagar kvar tills jag lämnar detta kalla och gråa land för att besöka varmare breddgrader. Thailand here we come =D Ska bli så skönt att bara ta det lugnt och ligga på playan för att utsättas för solens strålar.

Okej, vad ska jag göra nu? Återstår att se. 

Over and out / L I N D A 

Living on a prayer

Det blev utgång igår men inte i Nyköping utan vi begav oss till Södertälje. Jag och Martan förade hemma hos Sebbe. Spelade guitarhero för första gången i världshistorien. Jag var dålig men det var kul. Måns gick till final i Melodifestivalen. Det var bra. Han är bra. Dansade som sjutton i natt. Emil, Erik o Martina också. Vi hade kul. Björn var också med men tror inte han dansade så mycket. Snälla Lina kom o hämtade oss. Somnade nog innan vi kom till motorvägen. Jag var trött.

Har nyss vart o "tränat". Eller jag gick iaf dit men vi var som vanligt för få så jag, Emma o Viveka tog oss en långpromenad istället. Nu sitter jag här vid Björns dator. Han sover. Vill att han ska vakna. Jag är jätte uttråkad.

Bio ikväll kanske?

Over and out/ L I N D A

Alla hjärtans dag...

... tycker jag är på tok för överreklamerad. Gillar inte allt ståhej. Om man gillar människor borde man ju kunna visa det varje dag tycker jag. Men aja, trots att jag tycker det så vill ja ändå påminna mina underbara vänner om att jag tycker om dem en jädrans massa. Men det borde dom redan veta <3

Börjar blir lite dåligt med uppdatering faktiskt. Eller jag skriver inte lika ofta som förut iaf. Jag har helt enkelt så mycket kul o som händer i mitt liv så jag hinner liksom inte med ;) haha riktigt så är det väl kanske inte. Tränar, äter, sover o pluggar typ. Igår umgicks jag med mina vänner Lina o Viveka. Mycket trevligt. Hockey, Let´s Dance o kortspel sysselsatte vi oss med. En sak som hände var att vi glömde låsa dörren o så tyckte vi att någon kom in o det blev rent ut sagt kalabalik. Viveka hämtade köttkniven och vi skrej för minsta lilla. Skrattade som sjutton iaf =D

Dagen började jag med ett dansmattapass. Hur kul som helst o jag blev jätte svettig =P Björn den sjusovare låg o sov till 12. När han pallrade sig upp blev det våffelfrukost (eller lunch kanske) och långpromenad under vilken Björn klagade nästintill hela tiden. Vi gick tydligen för långt. Sen undersökte vi eller rättare sagt Björn en biodling. =P

Nu kom pappa precis in i mitt rum o skulle skryta med sin nya mp3. Men han kunde inte ens stänga av den själv. Haha. Han är rolig han.

Vad kvällen kommer erbjuda vet jag inte riktig. Först blir det iaf födelsedagsmiddag hos farmor med släkten. Kommer bli trevligt. Sen skulle jag vilja gå ut i Nyköping men vet inte om nån annan är sugen. Så får se hur det blir med den saken :)

Duschen nästa.

Over and out

Honey honey

Ojojo, kan stolt berätta att vi har en ny rekordtid i jaccuzin här på Ekhammar. Jag, Erik och Björn satt från 20:55 till 00:25 igår kväll. Dvs 3,5 tim. Försök slå det ni. Skönt o oerhört trevligt sällskap. Vi hade dock inte samma åsiker om allt vi diskuterade. Tur att man inte behöver ha det :)

Träningen igår va den tråkigaste hittills. Det va halt som sjutton+ att jag hade glömt knäskyddet så jag vågade inte springa i rädslan för att vrida till knät eller vad fan som helst. Det blir nya tag imorgon istället!

Just det, vill man ha biljetter till min studentskiva den 15 april på Chaplins Bar i stan så måste man bestämma sig nu. Nästa vecka ska de biljetter man inte sålt in. Intresserad? Hör av dig =D

Nej nu blir det projektarbetesplugg.

Over and out


11 dagar

Poecilia reticulata

Sitter fortfarande med projektet, men min ork och motivation börjar ta slut. Har gått rätt bra, dock inte så bra som jag hade hoppats.Har endast fått ihop 4 st A4 sidor. Ja, jag vet! Kvalite före kvantitet. Men 4 sidor känns som att det är på tok för lite för att vara ett projektarbete. Åhh, vet verkligen inte vad jag ska skriva mer. Aja, får ta ett snack med min handledare nästa vecka. Skickade precis in det jag gjort så hon får ge mig lite respons på det.

Annars så känner jag mig helt utmattade nu. Klockan slår strax nio. Kanske ska sova tidigt idag med. Vore skönt. Eller så skriver jag lite mer. Hmm...

För er intresserade så är rubriken på latin och betyder guppy. Intressant.

Over and out / L I N D A



Demoneration

Nyligen diskat färdigt. Under middagen kom vi in på ämnet potatisskalning. Det är nämligen så har att pappa ALDRIG skalar potatis. Han säger att han är allergisk och vi har trott på honom för de få gånger han tagit potatisskalaren i sin hand har hans ena ögat blivit helt rött. Men idag kom Jennie på vad han gjorde för att få ögat rött. Han satte gaffeln i det. Låter kanske inte så rimligt, men seriöst inte kan man vara allergisk mot potatisskalning =P

Kvällen ska jag nu spenderat tillsammans med min dator. Ska se till att skriva så mycket som möjligt på projektarbetet. . Det har jag ju sagt flera ggr men det kommer alltid mycket viktigare och framför allt roligare sysslor emellan. Så får se hur det går.

Over and out / L i n d a


13 dagar

Frejahallen = Helgens hem

Helgen har jag till största del spenderat i Frejahallen. Den årliga FC- cupen gick nämligen av stapeln. I fredags spelade damerna och då agerade jag vattenflaskfyllare och värdeväskabärare. Mycket ärofyllt och viktigt arbete. Trots min instas gick cupen inge vidare och Gnesta FF gick inte ens till slutspel. Lördagens matcher gick desto bättre för GFF. Då spelade herrarna och två av deras lag gick vidare till slutspel. Jag; Emma och Martina satt i seket. Räknade mål, bestämde matchens lirare, skötte klockan, agera speaker och dj var våra upgifter. Gick mycket bra om jag får säga vad jag tycker och så satt vi väldigt skönt. Dock ett minus för räcket som var precis i ögonhöjd. Där spenderade jag iaf hela lördagen. På kvällen besökte jag, Marty och Vivvan hotellet. Det var ovanligt mycket folk där så det var trevligt. Vid halv 2begav jag mig iväg till Södertälje för att hämta lite människor. Vissa av dom var fullare än andra ;) Sen kan ni gissa hur jag har spenderat min söndag då? Ja, precis helt rätt. Den har jag spenderat i seket i Frejahallen. Matcherna var roliga att kolla på och Gnesta tog hem hela skiten vilket gjorde det ännu roligare. När jag kom hem idag satte jag mig framför tv:en o där har jag spenderat hela kvällen. Och nu till dagens stora fråga: Vart sjutton gubbar tog den här helgen vägen? Längtar redan tills nästa...

Jag har ställts inför ett dilemma. Lust att hjälpa? VM-kval Sverige-Danmark eller den årliga Gnestadagen?

Over and out / LINDA



14 dagar

Varför inte bara bry sig?

Nyligen hemkommen från Gnesta. Först var det träning och sen hockey som gällde. Träningen var som vanligt sjuk kul. Gud va fotboll är roligt nuförtiden, me like. Trist att jag inte får lira fc-cupen imorgon bara. Ogillar verkligen det där jädrans knät. Aja, jag får vara en god lagkamrat o fylla vattenflaskor istället. Hockeyn var tråkig plus att Gnesta förlorande. En liten incident som inträffade efter matchen, Emil åker i sin skrotbil bakom mig och så tror jag att han ska komma upp jämsides med mig vid stoppplikten men icke. Han är försvunnen. Den rackarn drog rätt över gräsmattan. Det får man ju inte. Hans ursäkt var att han skulle genskjuta mig, Jo tjena, jag skulle ju åt andra hållet för att släppa av V =P Snacka med han i luren ett tag sen blev det till att köpa mig en kexchoklad. Ojojo, vad god den var. Kom på att det var super länge sen jag åt nån form av godis. Hade nästan glömt hur gott det va, men bara nästan ;)

Nu är jag iaf hemma och antar att jag borde sova för ska upp tidigt imorgon för att käka frukost med delar av fotbollslaget på Gnesta Strand, det kommer bli trevligt :)

Förresten, vi hade fysik idag. Skulle labba. Fy fasiken va jag inte fattade och ingen av mina kompanjoner heller. Undra hur bra vår labbrapport kommer bli asså. Andra ig:et kanske? =P Nej men det var verkligen jätte klurigt och sa fanns det ju andra viktiga saker att göra som att mäta sig över rumpa, midja o bröst  för att se om vi hade ideal-mått, vilka var 90 (b),60 (m),90 cm(r). Tyvärr är jag, eller nån av de andra, inte några idealer. Jag var för stor överallt, haha =P Men vad gör väl det, vi är ju ändå Karins favoelever, right Ändrie? ;)

Äsch skiter i sömnen och kollar på en film i min ensamhet, inte ens katten är här. Mycket ovanligt.

Over and out / Linda

Inte igen..

Träna, sova, äta, plugga, träna, äta, sova, äta, plugga.... Där har ni mitt liv. Intressant va?

Har tagit hem fem stycken filmer som handlar om andra världskriget, allt från Schindler's List till Anne Franks dagbok. Ska nämligen skriva mitt fördjupningsarbete i historia om judarnas situation under Hitlers envälde. Det värsta är att ingen av filmerna är kortare än två timmar. Så jag har  minst tio timmar andra världskrig framför mig, men det är intressant så det överlever jag säkerligen.

Ska försöka sova nu...

Over and out





Trodde aldrig det skulle inträffa igen.
Det kommer bli tungt...
.

You better try

Måste säga att jag tappat lite här på bloggen. Hela 3 dagar sedan jag uppdaterade. Vad är det som händer ? =p

Nåja, helgen har till största del spenderats med fröknarna Ahlstrand och Andersson. I fredags satt vi bänkade framför tv:en hemma hos Viveka med blåbärspaj och vaniljsås på tallrikarna. Mycket trevlig kväll fylld av sedvanligt snack. Lördags eftermiddagen spenderades på Gnestas gator då fotbollslaget skulle lägga ner program till FC-cupen i varenda brevlåda i Gnesta city. Det var inte kul eftersom att varken jag eller mina kompanjoner kunde hitta speciellt bra på det området vi tilldelades. Men men, ner i brevlådorna kom programen iaf :) Kvällen spenderades på Granvägen 29 med massa girls. Lina bjöd på kanon god mat och sällskapet var urkul. Vid 10 snåret fick vi för oss att gå ut på krogen. Sagt och gjort, vi begav oss till södertälje. Stannade mellan Gnesta o Mölnbo och kidnappade Emil. Sedan dansades det i ett par timmar innan jag tryggt och säkert körde hem oss igen :) Söndagen var en riktig hurtbulledag för mig och Viveka. Först löpning Gnesta runt med Marty och därefter 1 km simning i Frejahallen. Visst var vi duktiga? Kvällen spenderade jag med lilla Björn =D

Gymmade med Viveka efter skolan idag. Det var mycket kul. Började bra med att hon trampade baklänges på trampmaskien. Inte undra på att hon tyckte det kändes lite annorlunda, haha.

Nej nu ska jag skriva lite om hormonstörande kemikaler och annat super kul.

Over and out / LMA



Hur kan man sakna någon som är så nära?

RSS 2.0