Gefle =)

Efter mycket om och men bar det till slut av till Gävle. Det var jag o Vivvi som tog den lilla röda upp till våra nyfunna vänner. Vi fick sovplats hemma hos Linus så åkte först dit o lämnade vår alldeles för stora packning. Sen blev det middag på stan o därefter partaj hemma hos Sebbe. Vaknade upp vid 11 tiden i Linus enormt stora o sköna säng. O jag skojar faktiskt inte när jag sänger att hans säng är den absolut skönaste säng jag sovit i :P Iaf, dagen bestod av filmtittande o godis. Kvällen bjöd på singstar, gitarrspel, grillning o utgång. Mycket, mycket trevligt! När vi kom hem vid 3 tiden började jag o Linus koka makaroner o steka falukorv till allihopa o sen blev det snackande tills John Blund drog med oss till hans värld. Uppstigning vid 11..eller uppstigning o uppstigning vi vakna iaf o kollade på tv o snackade skit tills jag o Vivvi packade ihop o påbörjade färden hem till Gnesta. Tackar Vivvan o Gävleborna för trevligt sällskap o tycker det va grymt synd att Lina inte följde med...

Imorgon är det återigen skola. Som jag ogillar den. Jag har blivit så fruktansvärt lat o bekväm så får se till att ändra på det om jag inte vill att mina betyg ska sjunka i botten.

Förresten för att återkomma till citatet i ett tidigare inlägg så borde man försöka leva efter det. Liksom hade vi inte åkt till Gävle så hade vi ju tänkt  "jag önskar att vi gjorde" men nu kan vi tänka "jag är glad att vi gjorde". Äre nån som fattar vad jag menar lr? :P

Sweet dreams!

Helt otroligt!!

Det verkar inte bli något Gävle. Kul. Just nu känns det som att det är bäst att vara singel hela livet!


My life

Pga av alldeles för dålig uppdatering  här i bloggen har ni (alla mina 40000 läsare ;-D) missat otroligt många saker som har hänt i mitt liv.  Time for an update!

När jag slutade skriva hade jag och Johan precis gjort slut med varandra. Det var tungt vill jag lova men jag tror o hoppas innerligt att vi kan vara grymt bra kompisar i framtiden. Han är ju guld värd! =)
Jag jobbade på postern i 4 veckor. Det handlade mestadels om att sortera, cykla o vandra i trappor. Inte så upphetsande men jag fick in en del mycket välbehövliga pengar.
O vet ni vad?! Den 5 augusti skaffade jag körkort, wiieee =) Så nöjd för det var verkligen efterlängtat. Allt blir så mycket enklare när man kan ta sig var man vill utan att vara beroende av någon eller anpassa sig efter bussen som går alldeles för sällan.
O för att få körkort måste man ju fyllt 18, något som jag också har gjort under blogguppehållet. Det firade jag o Emil genom att ställa till med fest här hemma hos mig. Mycket skoj!
Det roligaste som har hänt är Magalufresan =) Dit bar det av den 26 juli tillsammans med mina underbara o tokiga kamrater Viveka o Lina. Resan innehöll en hel del skratt, dans, baccardi, nya vänner, sol, bad, snack, god mat, drinkar och ännu mera skratt. En resa som jag mer än gärna gör om!
När vi väl kommit hem från Magaluf dröjde det inte mer än 2 veckor innan vi var påvåg från Gnesta igen. Denna gång var destinationen Göteborg. Jag, Emil, Lina o Vivvi packade in oss i den lilla seaten på torsdagen o körde ner. Resan ner gick finemang ändå tills vi kom till Göteborg o skulle försöka hitta vandrarhemmet. Usch usch usch! Vi körde runt i cirka 2 timmar men inte hittade vi något vandrarhem inte. O den där jävla tingstatunnel hoppas jag att jag aldrig mer får se ;) Tur att vi hade Emil med oss säger jag bara! Micke, Björn, Erik o Jesper joinade oss på fredagsmorgonen. Då blev det stadsvandring med shopping o på kvällen blev det utgång. På lördagen blev det en massa karusellåkande på Liseberg =D En trevlig o rolig resa med kanonbra människor.
Sen har det säkert hänt en massa annat som jag glömt att ta upp, men men ni överlever nog utan den informationen ;-)

Det är nog värt att nämna att  jag lyckats med bedriften att förlora två alldeles för bra kompisar...Så allt går tyvärr inte som en dans på rosor!

Men men appråpå jaa..ingenting egentligen. Jag läste precis ett citat av en snubbe vid namn Zig Ziglar o det löd enligt följande: Kommer du att se tillbaka på ditt liv och säga: " Jag önskar jag hade" eller "jag är glad att jag gjorde" ? Visst får det en att tänka till?! Fick iaf mig att tänka till. Jag föredrar definitivt det sista "jag är glad att jag gjorde".

Nej nu är det dags för ett Grey´s Anatomy avsnitt. Bara två avsnitt kvar på tredje säsongen nu, spännande!

Vi hörs efter helgen! =)

En ny utflykt

Imorgon bär det av  till stora staden Gävle o ett gäng med härliga människor som vi träffade Magaluf. Ska bli kanon kul att träffa dom igen! =) Vad vi ska göra vet jag inte riktigt än men hoppas på nån utgång o lite sightseeing i staden! Det allra skönaste med att åka hemifrån är att träffa nytt folk, nåt man gör allt för ofta här i Gnesta... Jaja mer om helgen kommer logiskt nog efter helgen ;-)

Förövrigt så var det en lugn dag i skolan idag. Först idrott med fotboll o ultimate frisbe sen svenska. O det var allt för denna torsdag. Sköönt! När jag väl kom till Gnesta åkte jag förbi Emil o pillade bort lite tapeter o målarfärg från hans väggar. Snackade massa skit o sen helt plötsligt va klockan för mycket o jag var tvungen att åka hem o fixa maten =)

Men gott folk nu ska jag packa klart o sen göra ett besök hos min vän Vivvan!

Seee ya!

RSS 2.0