Helgernas helg

Gott folk jag har haft en sjukt skön och härlig helg. Precis såhär ska en kanon helg spenderas. Med nära o kära, utan alkohol,  med chips och intressanta konversationer =D

Fredag: Slutade som vanligt tidigt från skolan så var hemma halv 1. Direkt när jag kom hem satte jag igång med religionsarbetete. Blev dock inte klar men det gör förhoppningsvis inte så mycket. Käkade en brakmiddag med familjen o  sen brummade jag ner till Gnesta för att besöka ett hus mellan Gnesta o metropolen Mölnbo. Huset jag besökte är Emils, eller nä det är hans mammas men ändå. Vi slog oss ned vid köksbordet o snackade om en massa livsviktiga saker, brände mandarinskal och delade minnen. Emils hus lämnades för att åka hem till Erik o kolla på idol. Men den muppen vägrade svara i telefonen så vi stod utanför i kylan i typ en halv timme innan han svarade o kom ner o öppna porten!! Appråpå idol, skönt att Johan åkte ut. Det skulle han visserligen ha gjort för länge sen. O sen den där tokiga bruden som blev helt till sig av Johans målbrottssång. Ojoj, jag skäms å hennes vägnar. Men men jag hade i vart fall en grymt trevlig kväll  =D

Lördag: Upp till huvudstaden med Maijsan o Vivvan. Tanken var att vi skulle köpa lite julklappar innan musikalen men så blidde det icke. Det var alldeles för mycket folk för vår smak. Usch, avskyr verkligen trängsel. Istället letade vi efter en resturang, tog ett bra tag vill jag lova. Vi har nämligen inte så bra lokaliseringsförmåga. Tillslut hittade vi iaf restaurangen Rice som serverade asiatiskt buffé. Oj vad vi åt. Gott :) Bråttom till Göta Lejon fick vi sen. Vi litade på Maija när hon sa att vi skulle hoppa av tunnelbanan vid Mariatorget. Hon hade fel o vi fick oss en lååååång promenad ;) Musikalen var grym, kanske inte den ulitimata för tre styckern 18 åringar men vi skrattade o dom va ju så söta o duktiga :) Kvällen spenderade vi hemma i Maijas lägenhet med chips, peppakaksdeg, Sex and the City, försök till dans, snack om livet o massa annat smaskigt. Kvart över tre tog jag o Vivvan svarta faran hem till Gnesta. Ännu en grymt trevlig dag/kväll/natt =D

Söndag: Dagen har spenderats med Björn. Vaknade typ halv 1 så har verkligen inte hunnit med så mycket vettigt :P Kollade på en sjuk dokumentär om dockor som såg exakt ut som riktiga bebisar. Wierd! Snart är det One Tree Hill o efter det blir det nog lite Andra Avenyn. Slapparkväll igen =D

Shit vilket långt inlägg det blev. Tråkigt att läsa men vafan. Det kommer va kul att läsa om något år när jag tänker tillbaka o undrar vad jag gjorde helgen v. 48 ;P haha

Adios! <3

Tangenterna glöder

Ojoj, vad jag skriver. Religionsinlämningen är klar vilken sekund som helst och jag börjar få kramp i mina stackars fingrar. Hmm, stämmer det verkligen? Nä inte direkt. Jag sitter här i min säng med datorn i knät. Försöker frenetiskt komma på några smarta grejer att skriva om kristendomens och islams syn på homosexuallitet. Måste medge att det går sådär. 256 ord är inte mycket till fördjupningsarbete. Aja, nu ska jag inte beklaga mig om det längre. Jag löser det där ska ni se.

Annars då. Det är fredag idag och jag har absolut ingen aning om hur jag ska spendera kvällen. Men nåt kul hittar jag säkert på. Ska i vart fall leka lite taxi åt mor min.

Time to get back to work.



Jag är ledsen

Oja, det är nästan en underdrift.  Jag är förkrossad. Helt tom. Irriterad. Arg. Sur. Men framför allt besviken. På mig själv.  O nu undrar ni vad för smaskigt som har hänt i mitt liv som ni kan gotta er i. Men tro inte för mkt för det här är inte ett dugg smaskigt, bara hemskt. Jag har lyckats med bedriften att skriva ett nästan färdigt religionsarbete på den andra datan o nu har den jäveln hängt sig. Inget funkar. Kan inte röra musen o det funkar inte att öppna programhanteraren genom Ctrl-Alt-Delete. När jag för en gångs skull tog mig i kragen o påbörjade arbetet som ska vara inlämnat imorgon. Iaf första utkastet. Tror ni att jag är deprimerad? Om jag är...

Någon som är expert på datorer o vet hur man kan lösa det?! Hör av dig omgående!


Jag går till sängs nu o hoppas innerligt att jag redan sover o allt det här är en hemsk mardröm.


Ps. Snacka om i-landsproblem. Nästintill patetiskt. Ds

Memories, sweet memories

Endast två lektioner idag. Skolan börjar bli grymt soft. Visst, vi har ju en del plugg o så. Men vi behöver inte var där så mycket utan det hänger mycket på eget ansvar. Det gillar jag =D

Vet egentligen inte vad jag har att skriva idag. Har inget speciellt intressant att dela med mig av. Så sorry gott folk ;)

Nämen, jag bjuder på middag här hemma idag...igen. Det händer alldeles för ofta tycker jag. Men familjen gillar, nej fel ordval, dom älskar  min mat så då är det klart man ställer upp. Idag bjuds det på kassler, svampsås, broccoli och ris. Appråpå ris, vi har en grymt bra uppfinning här hemma: en riskokare. Det är totalt omöjligt att bränna fast riset i kastrullen vilket jag alltid gjorde innan vi införskaffade den geniala uppfinningen. Tummen upp för riskokaren!

Engelska nästa.


Uhmmbop

Viveka o Emil åkte precis hem. Efter mkt om o men fick jag tillslut ut dom ur huset så att jag ska kunna få min skönhetsömn ;) Det vi gjort under kvällen är inte mkt. Snackat en massa goja o kollat på en film. Inte utan min dotter såg vi. Rätt okej och fruktansvärt hemsk.

Usch jag har fysikprov imorgon. Kan inte. Vill inte. Orkar inte.


Sov gott o dröm sött mina vänner!

90210

Ojoj, nu händer det igen. Jag, Linda Marie Andersson kommer att börja följa ännu en serie. 90210 heter den o går på tv400 varje måndag. Skulle egentligen inte kolla men så satt pappa framför tv. Jag slog mig ned o blev helt fast. Som Emil precis beskrev det: "nån blir kär i nån, en är otrogen, gamla vänner bråkar och nån dör" . Precis så var det. En typisk Linda-serie =)

Glömde förresten att säga att Johan har namnsdag idag. Va? Kanske ni tänker nu. Det är ju inte Johan som har namnsdag idag utan Rune men han heter faktiskt det i mellannamn ;) Så grattis Johan Rune Schwartz.

Sov sött gott folk!

Ps. Hanna hade gjort sin läxa. Hon kan numera alfabetet på svenska och jag är lärt mig att stava till tragiskt. Ds

When I die, remember this day

ShalallalatralalaShlalalatralala. Jag sjunger som aldrig för. Dock inte särskilt ljuvligt. Heller än bra som man brukar säga. Men jag gillar att sjunga så därför sjunger jag. Någon som har problem med det? =)

Dagen har inte varit särskilt effektiv. Har vekligen försökt anstränga mig med både fysik o religion men det har inte alls gått bra. Satte på datorn. Ett ödestigt misstag efter som handlingen resulterade i att jag hamnade här ett bra tag. Anyway, hittade massa gamla kort. Eller gamla o gamla. Dom är sen i mars i år någon gång. Allt från födelsedagar till Göteborgresan. Det är så roligt att kolla o tänka tillbaka på hur man kul man hade. Vilka underbara människor man känner o har lärt känna. O vilka minnen man har =D Tänk att jag lyckats hitta dom allra underbaraste människor på denna jord. Fy fan va jag är bra :P haha nej men asså..jag funderar o funderar. Hur kommer det sig att man lär känna vissa o andra inte.  Varför är just jag kompis med mina kompisar o inte några andra? Förstår någon möjligtvis hur jag tänker? eller jag kanske bara flummar nu..är rätt trött så kanske är därför. Vad vet jag.


Äsch nu ska ni slippa läsa massa strunt. Jag ska bänka mig i soffan framför tv:en med ett äpple i handen.

Ciao!

Full koll

Oj vad jag verkar ha missat saker igår. Trodde det va en lugn kväll utan några som helst bravader men tydligen inte. Helt lost om vissa grejer. Det är inte så lätt att ha koll, helt klart. Jaja, vissa saker är bara så larviga att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Men det mesta verkade ju ha löst sig o det va ju bra =D

Har förresten haft en mycket trevlig kväll tillsammans med mina kusiner. Massa snack o massage blev det. Johan är inte bara kung på att dansa, han är även kung på att massera. Bara så ni vet alla brudar där ute ;) Take him.

Nu ska jag ladda inför den kommande veckan med lite Andra Avenyn.


Pusspusspuss

Du är guld värd, fatta

Finns bara ett ord för gårdagskvällens o det är: KANON Hade så skoj. Dansade järnet  i flera timmar o hann med värsta deeptalket med världens bästa människa =D Det vi pratade om lär ju återupptas i nyktert tillstånd, that´s for sure. =)

Fick tillslut en sovkamrat. Haha låter ju värsta desperat, men aa jag gillar inte att sova själv :P Backen upp till mig var tydligen fylld av en hel del vurpor o det känner min arma kropp av idag. Ajajaj! Jag var visst rätt otrevlig också så det får jag be om ursäkt för.

Jaja, kom inte upp ur sängen förrän 12. Fick stryk i schack för första gången mot Björn. Inte kul, får skylla på bakfylla eller nåt ;). Sen grundlurade jag Björn o han var på väg att göra något riktigt pinsamt, hur kul som helst! Därefter blev det jacussibad i nån timme. Där det tävlades i vem som kunde hålla andan längst. Guess who won? Moi. Utklassning =D När vi badat klart hade mamma fixat varma mackor åt oss, Mums! Skön och lugn dag.

Ska alldeles strax åka på kalas hos min kusin Louise som fyller 17 år idag. Grattisgrattis!




Jag har nåt som inte ni har.

@ Harrys

Sitter i Martinas gråa soffa eller det är väl egentligen inte Martinas utan henns farfar Harry. Men han är inte här just för tillfället. Anledning till att jag hänger i Harrys soffa är att jag kollar på när Johan tatuerar sig på revbenen. Han har tyvärr inte fällt en tår, till min besvikelse :P Men fan va snyggt det är. Läckert med tatueringar tycker jag.

Kvällen består av partaj vilket är lika med dans o trevligt sällskap =)

Nu ska jag ge min expertis gällande några vågor som ska vara på Johans mage. Sen blir det rakertfart hem för att göra mig snygg inför kvällen. Naglar ska lackas, frisyren ska fixas, sminket ska på, kläder ska väljas och benen ska rakas.

Have a nice day!

Turen har vänt

Idag var dagen med stort D. De var precis som i trissreklamen: Plötsligt händer det. Jag vann klunsen och slapp därmed diska. Underbart när turen är med en.

Iaf, idag har det vart en riktigt "visa vad jag kan dag". Började med nationella prov i engelska B, den skriftlig delen. Vi skulle skriva om val man gör i livet, konsekvenserna av dom o så där. Fruktansvärt intressant eftersom att jag är rätt insatt i ämnet. Hade med andra ord en hel del att skriva...
Därefter blev det till att göra ytterligare ett nationellt prov. Denna gången i svenska B, den muntliga delen. Vet inte riktigt hur det gick. Kommer knappt ihåg att jag sa något över huvudtagen men det gjorde jag nog. Fick höra att jag hade lite problem med att låta bli mina snören som hänger från tröjan..men men :P

Jag anser faktikst att jag har helg redan nu. Imorgon är det SACOmässan. Vilket betyder att vi ska få massa information om högskolor och univeristet. Det är ju inte speciellt krävande plus att jag börjar kl 10 och får åka hem när jag vill =)

Nu ikväll ska jag inte göra mkt alls. Lite segt. Börjar bli uttråkad över att bara vara med mig själv hela tiden. Jag är faktiskt inte så rolig att umgås med i längden. Börjar tröttna lite på mina egna skämt och diskussioner. Men men, hoppas på trevligt umgänge i helgen. Är det för mkt begärt? Näääädå =D

<3


Höjdarmatch

Kollade som sagt på innebandy ikväll. Många bra passningar, hårda skott, inga slag, inget kruff, bra boxplay, utomordentligt bra powerplay o inget tjafs. Så hade jag sammanfattat matchen om världen vart bakofram o utoin ;P Matchen var alltså inte så bra. Gnesta förlorade med 0-5 tillslut. Tråkigt, men Emil va med så det gjorde att kvällen trots allt blev mycket roligare =)

Nästa: ANDRA AVENYN =D


Pusspusspusspusspusspusspusspusspuss

Skolklinda

Ska helt ärligt medge att jag skolkade idag. Sket i att gå på mattelektionen i slutet av dagen o tror ärligt talat inte att jag missade speciellt mycket. Förstår ändå inte ett skvatt. Annars har dagen varit lugnt. Sov mig igenom hela religionslektionen o hade ett nationellt prov i engelska, det muntliga. Det gick helt okej för både mig o Hanna. Tycker dock att det känns lite halvlarvigt att sitta o snacka om något bara för att liksom. Det som sas kom inte direkt från hjärtat :P

Fick hem en katalog om utbildningar på Linköpings universitet idag. Börjar få lite smått ångest över vad jag ska göra när skolan tar slut. Känns som att det kommer bli svårt att skaffa något jobb i den nuvarande lågkonjukturen. Så borde kanske börja plugga direkt eller varför inte dra utomlands för att jobba där..kanske Nya Zeeland eller Australien? Har ingen aning om vad jag vill så har med andra ord ett par viktiga val att genomföra inom det kommande året. Spännande!

Ser fram emot helgen. Den är minst sagt fartfylld. Först födelsedagsfirande hemma hos Madelene på fredagen. Kolla på när Johan tatuerar sig på lördag. Black and White fest på lördagkväll. Födelsedagsfirande av Minna på söndagen. Notera att Minna fyllde år i slutet av juli, nu är det mitten av november. Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig ;-)

Hmm appråpå "bättre sent än aldrig". Undrar om det stämmer?! Känns inte som att det gör det....

Nog med bloggning för idag. Nu ska jag plugga lite religion för att sen ta en dusch innan jag åker till Gnesta. Ska kolla på när Lina o Vivvan lirar innebandy. Om dom vinner det återstår att se, men man kan ju alltid hoppas :)


Lärdomens dag

Nyligen hemkommen från gymmet.  Det va fullt hus där idag, vilket alltid är lika roligt. Maskinerna var upptagna o killarna trodde att dom var så duktiga när dom lägger på alldeles för mycket vikt o bara klara av 4-5 reps.  Va är grejen med det liksom? Sen är svettlukt något av det värsta jag vet. Okej att man luktar illa medan man tränar för då svettas man ju o tar i, men innan. Har man gått omkring o luktat så hemskt hela dagen lr? :S Den där äckligt fräna svettdoften fyller hela salen när en kille/man stiger in, usch!

Idag har jag lärt mig...

att det går att prata bort en mattelektion
att det går att prata bort en fysiklektion
att det går att prata bort en engelskalektion
att Hanna har fruktansvärda svårigheter med att säga alfabetet på svenska
att jag är väldigt dålig på kluns, förlorade 3 ggr i rad vilket resulterade i att jag fick diska ikväll
att maskin nr 12 på gymmet inte alls var lika svår som jag trodde
att Linneá köpte film i helgen ;-)        

            Köpte ni nån film kanske? ;-)  haha        

Nej nu ska här pluggas så att man får kolla på fotbollsgalan ikväll. Vivvi den lyckoosten är där o kollar =)

hasta la vista <3


What a girl wants

Jahaja, ännu en helg passerad. Tycker faktiskt att tiden går för fort nu. Slow down please!

Fredag: Efter skolan åkte jag o fyra av mina kära klasskamrater UPP  till Stockholm. (Observera upp Hannam haha) Syftet med huvudstadsbesöket blev något utöver det vanliga. Vi hann nämligen med att känna på både judisk o muslimsk tillvaro. Vilka upplevelser! Otroligt hur folk kan tro och tänka. Var klara med besöken vid 7 tiden o sen bar det av hemåt. Väl i Gnesta blev det till att kolla på en period av killarnas hockeymatch o sen idol hemma hos Vivvan =)

Lördag: Vaknade alldeles för tidigt för att nån tok fick för sig att han skulle upp o springa klockan 7. Gjorde han det? Icke! Men men, vart dagen tog vägen sen vet jag inte riktigt. Kvällen bestod av födelsedagsfirande i Södertälje hos Maija. Mycket trevligt! Följde dock inte med dom andra ut. Hade varken ork, lust eller råd. Laddar istället inför Blackandwhite festen nästa helg =)

Söndag: Vaknade alldeles, alldeles för sent. Men det va skönt o det konstiga är att jag ändå är trött nu :P Så pga av vår sena uppstigning hann vi inte med mkt vettigt idag heller. Åt frukost (?), kollade på lite filmer på Björns dator och på när Ville åkte omkring på sin coola motorcykel.

Nu ikväll har jag snackat ett tag med Johan. Han var ovanligt pratglad vill jag lova. Fick inte en syl i vädret ;-) Fick information om hans helg och om att hans tatuering ska göras på lördag klockan 12. Spännande! Jag ska med o kolla o kanske får lite insperation själv =)

Nja, nu ska jag väl göra något vettigt. Typ kolla på tv...

Tjingeling!

Swiiiish!

Ojoj, vad dagarna går fort nuförtiden. Veckan är snart slut o det är snart jul. Sanslöst!

Veckan har bestått av allt möjligt utom plugg faktiskt. Jag tror minsann jag börjar bli allt för lat. Men ska ta tag i lite projektarbete efter det att jag slått Maija en pling.

Hade NP i svenska B igår. Det gick sådär måste jag säga. Skrev om "Hur formas ett människoliv?" En väldigt intressant fråga enligt mitt tycke. Hur kommer det sig att vi är som vi är o gör dom val vi gör? Det är frågor som verligen kräver en stunds tankeverksamhet. Jag kom dock inte fram till så mkt vettigt utan svamlade en del, men vem vet det kanske räcker :)

Jaja, orkar inte skriva mer nu. Gör kanske det senare, kanske. Nu ska jag ringa Maijsan o sen är det plugg!

Ciao!

Hoho

Dagen har börjat betydligt bättre än gårdagen vill jag lova. Jag har undvikit diken plus att tåget var i tid. Så jag är glad idag! =)

Sitter just nu, som varje tisdag, o försöker skriva på med mitt obotligt roliga projektarbete. Går sådär, Matilda stör mig precis hela tiden med massa dåliga låtar! ;-)

Ska väl skriva ett par rader om mina guppyfiskar nu så hörs senare gott folk!

det är inte sant

Det är faktiskt inte riktigt klokt vilken sjukt dålig dag det här är. Fick för mig att jag skulle våga mig på en dusch trots alla olyckor under dagen. Det va mycket dumdristigt! När jag skulle torka håret lyckades jag på något märkligt sätt slå ner en liten glasljusstake som stod på handfatet (vad gjorde den där?). Självklart gick den i tusen delar. Jippie! Dagen blev fulländad.


Nu ligger jag återigen i  sängen och ska alldeles starx kolla på Andra Avenyn. Ska bara avsluta telfonsamtalet med Johan!

Godkväll <3


Otursdagen

- Snubblade på alla mina sladdar brevid sängen o slog armbågen i golvet, har fortfarande ont.
- Slog även knät i golve vid fallet, smärtan har släppt.
- Bröt en nagel, det gör fortfarande ont i själen.
- Kom 40 min försent till skolan
- Snubblade i trappan upp till engelska salen, såg nog rätt kul ut.
- Lämnade in en fruktansvärt dålig labrapport
- Jag glömde paraplyt på tåget
- Hamnade brevid en alkis som luktade mindre gott
- Glömde lypsylet i skolan
- O sen den lilla bagatellen att jag körde i diket på väg till skolan, 20 m från huset. Gud va jag är duktig!

Jag har en dålig dag om ni inte förstått det. Dagens positiva är iaf att bilen inte gick sönder, fälgarna är iofs kaput men dom är förhoppningsvis inte så dyra. O sen så mår ju jag bra o det är väl rätt positivt. Eller?

Jaja nu ska jag lägga mig i sängen o stanna där resten av kvällen så att jag inte råkar ut för några fler missöden.

Fullt ös

Gårdagskvällen blev tillslut kanon. Kände mig så seg o ja vet inte vad i början. Allt är bara så sjuhelvetes konstigt :S Men men, efter lite mat o dricka släppte det lite smått. Det blev tal o utdelningar av diverse pris. Roliga citat fick man återuppleva, så sköna =D Det blev sånglekar o sen äntligen dans. Fy fasiken va kul det är att dansa. Måste var något av det bästa jag vet. Skrattade även så tårarna rann när det blev dancebattle! allt eftersom kvällen gick så vet jag inte vad som hände, något kändes konstigt. Varför?! Jaja, sen kom iaf världens bästa Gävlekillar på nattbesök. Måttligt  förvånade vi blev när dom ringde o sa att dom var hos oss om 50 min. Trodde dom först inte men sen så blev vi i vart fall upplockade. Det blev kaffe o snack i Vivekas kök. Så härligt att träffa dom igen =D När dom drog blev ännu mera snack mellan Vivvan o mig. Ack, vilka i-landsproblem vi har....

Uppstigning vid elva o sen var det frukostbjudning hemma hos Erik i form av rostmackor. Hann med ännu lite mer snack innan vi blev utkörda ;-) Hem till Johan o åt smörgåstårta o prinsesståra. Han fyller nämligen 20 år idag. GRATTIS!! Kvällen har spendeats hos mormor o morfar. Massa god mat o roliga samtalsämnen.

Nu ska jag tänka över mitt liv o sen övaövaövaövaöva inför imorgon då jag ska hålla tal!

Ciao!


Ska man bry sig om sig själv eller andra?
Bryr man sig om sig själv så förlorar man fler än man vinner.
Bryr man sig om andra  förlorar man sig själv.
 Vilket är bäst?

åhhhhh

Asså det här med labrapporten går verkligen skit. Förstår ju inte. Det är väl iofs inte så konstigt eftersom att jag inte va med på labben men skriva rapport det ska jag minsann göra. Åhh, vad less jag blir!

Ger upp nu o målar naglarna istället för det är något jag kan iaf.

Save tognight

Nyligen hemkommen från Solkåkravägen o ska alldeles strax sätta igång med min obotliga roliga labrapport men innan dess ska jag berätta om gårdagskvällen!

Det blev lyxmiddag är på Ekhammar igår iform av oxfilé, pommes, o nån god sås. Massa snack om allt o inget tillsammans med mor o syster. Så trevligt så! Snabb dusch o sen ner till Gnesta. Klev för första gången i mitt liv in i Eriks lägenhet o måste säga att den var grymt fin, he got style! Sen blev det Idol framför hans tv tillsammans med Emil, Vivvi o Lina. Självklart hann vi med lite gitarrspel och skönsång innan kvällen gavs till ända =)

Ikväll är det årsfest med fotbollen. Gud va jag hoppas det blir kul! Känner för att ha så där riktigt sjukt kul. Men det blir vad man gör det till så hoppas alla är på g =D

Nej nu är det transformering, elektrofores och GFP som gäller. HJÄÄÄÄLP MIG!

Puss på er mina godingar! <3


lalalalalaa, lalalalala,lalaalala,alalaaalal =D Fy fan va jag e glad!

Applebut

This might sound a little strange for some people, but today I will write my contribution in english. The reason why I do it is because I am, in this moment, trys to write an assigment. But I have to say that it goes a little slow. I can't find the fluency so I thought it was a great opportunity to try catch it during my writing of this contribution. Well, enough said about my assignment. Actually I don't know what I can share with you guys. Today I had a test on the revolutions, unfortunatelly it didn't ended up to good. I could't answer the two last and most important questions. This made me, just like the cute midget in Snow White, really grympy. But as I wise person once wrote to me : "Det är bara att bryta ihop o komma igen". That was exactly what I did. The rest of the day at school was very pleasant. You might evan say that Hanna and I didn't overextend during none of the lessons that remained ;-)

When I eventually arrived to Gnesta, after an unusual long journey caused by SL regular delays, I went to the healtcenter for some practice. Today I focused on my condition, abs and back :)
 
Oh, I almost forgot. On saturday it is a party at Electron thrown by the football-association. I am hoping that it will be a great evning and that my beloved dancepartner is in his right mood ;-)

I haven't seen Björn for a while and I have to say that I misses him quite alot. And it's all because of this damn schoolwork .God, I hate it so much. I wouldn't be suprise if it eventually stifles me!!

Well, this was all I had to say for now. Wish me luck on my assigment and do you know what? I guess I have got some fluency now so hopefully it won't be a problem finshing it today =)

Arrivederci my loved ones! <3

Jag skulle kunna...

... skriva precis allt här med det gör jag inte. Allt som händer mig har inte alla som läser det här rätt att veta något om.

Dagboken nästa...



Jag har skaffat pojkvän

Gårdagskvällen va grym. Den innehöll allt o lite till. Den innehöll dans, cider, fulla gamlingar, bröllop(!), slagsmål, bekännenelser, nya bekantskaper, sånger, fulla ungdomar, tal i mängder, tårar, lekar, god mat, Razz, bra musik, skoskav, himmelskt tårta och massa, massa skratt. O vet ni vad? Det va på en 40-års fest i Halmstad. Mina förväntningar inför kvällen var inte ett dugg höga utan snarare det motsatta. Men ack så fel jag hade. Det börjades med största chocken för kvällen nämligen ett giftermål. Det var Pernilla som stod brud o födelsedagsgubben Håkan , min farbror som var brudgum. Ingen visst om det så det blev jätte lyckat o startade kvällen på bästa tänkbara sätt. Kvällen fortsatte med middag i form av buffé. Under middagen blev det en hel del skönsång och tal som väckte skratt hos de flesta. När dansgolvet sedan "öppnades" blev det full fart direkt. Det var inte tomt på dansgolvet en sekund o det blev bugg och shaking av ass med de flesta, gamla som unga =)

Min käre kusin Johan, som förövrigt  på något mystiskt vis har lyckats med bedriften att springa in i en flaska ;-), gjorde kvällen kanon. Det bästa var när han blev förföljd av en 40-årig tant för att hon tyckte han dansade så himla bra o ville dansa ännu mer med honom. Han o jag stod ute o konverserade när hon kommer ut o  vill få med honom in. I ett desperat försök att undvika att bli insläppad av kvinnan tar han armen om mina axlar o säger: "Har du träffat min flickvän?" Jag trodde jag skulle dö av skratt. Men jag höll masken o hon tyckte det var så orättvist att jag skaffat en sån snygg o dansant pojkvän. Tyvärr hjälpte inte Johans lögn o vi blev båda två insläppade igen, men kul va det! Haha =D

Kom hem för ett par timmar sedan o jag satte mig i direkt o började plugga historia. Måste faktiskt säga att jag haft roligare. Men nu kallar den på mig igen så det är bara att bege sig till köket för ännu en timmes historiaplugg, wieee!

Hasta la vista baby!

Ps, Vi åt delikata räkmackor precis Ds.


RSS 2.0