It´s getting hot

Sjutton gubbar vad trött jag är. Tänkte bara meddela att jag ska sova nu, hoppas ni antecknar! ;-)

Redovisning imorgon o det kommer gå kanon, wieee =)

Time to sleep...


O solen skiner forfarande =)

Fy bubblan vilket bra väder det är.  Älskar det! Har settat i en solstol hela dagen o stekt, lovely!

Morsdag är det ju idag o det lär inte en kotte ha missat o har man det så har man säkerligen blivit påmind av sin kära moder om det herliga dagen då allt ska kretsa runt den som gav dig en plats på jorden nämligen MAMMA. Det ska vara frukost på sängen, det ska städas, mamma ska slippa laga mat mm. men har jag o min syster gjort det...inte direkt va. Mamma fick nöja sig med en chockladkaka, två trisslotter o en tianlott. Ja, jag vet ingen vidare värst fanatsi men ändå, det är trots allt tanken som räknas o jag tror att mamma blev nöjd =)

Vi har fikat hos farmor idag med massa bullar o kakor. Det bjöds även på prinsesstårta. En av mina favoriter inom tårtavdelningen faktiskt. Sen på vid 4 tiden blev det middag hos mormor o morfar. Mycket gott det med =) O mamma har ju sluppit laga mat på hela dagen så det har nästan varit perfekt..;-P

Förresten så har Marcus gått o tagit körkort utan att säga nåt, den jäveln ;-) Måste ändå säga GRATTIS! Längtar så mycket tills jag får ta mitt körkort, vilken frihet =)

Heippa!

Sooool! =)

Solen skiner o himmlen är blå, vad det är sjönt att leva då..trallala..det är en låt vi sjöng på dagis o fy fasiken vad den stämmer =)

Sjukgymnasten imorse o sen stress till skolan. O så har vi inte en enda lektion så det var bara att sätta sig på tåget hem tillsammans med Lina o Vivvi! Kom hem för en dryg timme sen o ska åka till Gnesta igen om typ 10 min. Jag, Lina o Vivvi ska nämligen käka glass på The Kannan =D smaskens! Hoppas dom har kvar jordgubbsglassen...

Njut av solen gott folk!

Forskarskola

Som jag nämnde i det tidigare inlägget så ska jag ju gå på en forskarskola på Södertörns högskola i sommar o idag fick jag brev från dom om vad vi ska göra, schemat o annat nödvändig information. Mitt projekt heter " Effekter av hormonstörande kemikalier på sexuellt beteende och aromatasaktivitet hos en guppy". För det första så förstår jag knappt vad allt det där betydde o för det andra så verkar det ju fruktansvärt ointressant, eller hur? Jaja, bara att bita ihop, det kanske är jätte intressant...o så är det ju skönt att ha en stor del av projektarbetet klart redan innan skolan börjar igen till hösten. Schemat var ju sådär. 09:00-17:00 varje dag i två veckor, seeeeegt! O första dagen ska jag skriva ett prov om säkerheten vid laborationer, mkt kul. Har fått 45 st instuderingsfrågor till det...usch jag som trodde jag hade pluggat klart nu för ett par månder ;-P

Har kollar runt på lite olika hemsidor för att hitta lite fina vår kläder o hittade den här fruktansvärt läckra klänningen på stylebystars. Den skulle bli min för 349 kr, ska jag slå till?=)


Sådär ja,

Efter mycket om och men har jag äntligen hittat tillbaka till bloggen. Skönt för er alla, eller hur? Ni har ju missat på tok för mycket av mitt liv nu den senaste tiden. Fattar inte att ni överlevt. Men men, anledningen till att jag inte har kunnat logga in är så simpel. Det var nämligen så att jag tröck på en knapp där det stod att jag skulle flytta bloggen o sen hade jag ingen aning om vart den hade flyttats. Ja, jag vet hur smart får man va?! Men idag gick ett ljus upp för mig, eller nja det var ju inte jag som sa det men Sarah sa vart den hade flyttats nämligen till publishme.se. O mycket riktigt så kunde jag logga in =) Tackar så mycket för den informationen Sarah!

Jahaja, vad har hänt sen sist då. Hmm, kan inte riktigt komma på nåt speciellt. Det är iaf riktigt lugnt i skolan nu o det känns verkligen att det snart är sommarlov, JIPPIE =) Kom på för ett par dagar sen att jag har 7 veckor av sommarlovet uppbokat redan. De 2 första veckorna är det sommarskola på Södertörn för att göra mitt projekt, de 4a som kommer sen består av jobb o sen en vecka till Magaluf. 3 veckor har jag alltså kvar så om nån vill boka upp mig så får ni skynda er för jag är mycket efterfrågad. Först till kvarn ;-)

Imorgon har jag o min vän Hanna redovisning om mag- och tarmkanalen. Inte så väldans intressant enligt mig men det är bara att stå där o le o försöka få dom som lyssnar att tror att mag- och tarmkanalen är det roligaste jag vet, wish me luck!

Har kommit igång med fotbollen rätt bra nu. Tränar två gånger i veckan =) Såå skönt att röra den där runda saken igen men shit vilken världelös kondition jag har. Puh, får bli hårdträning i sommar...kanske... ;-p

Men nu ska jag öva till morgondagens redovisning o sen blir  det nog till att kolla på dom säsongens sista Andra Avenyn avsnitt. Längtar redan till nästa säsong!

So long / LMA

Måndag

Det blev till att var hemma idag. Sköönt! Sov till kl 11 =) Klev upp o städade hela huset för att därefter käka "frukost". Nu har jag precis hängt tvätt o tänkte börja plugga lite kemi inför provet på onsdag. För er som är intresserade så handlar provet om metabolismen och dna, som förövrigt heter deoxiribonukleinsyra.

Nu ska jag plugga!

Darkness

Johan åkte nyss här ifrån så nu sitter jag här helt själv i mittt stora hus o det är beckmörkt ute. Uha, rätt scary faktiskt. Kanske borde bett Johan sova här iaf?

Som tidsfördriv nu i CSI pausen ska jag berätta om gårdagen. Först glodde jag på herrarnas match där Johan spelade. Han gjorde mål! Så duktig så ;-) Trots hans mål förlorades matchen med 2-3. Sen blev det ännu mera fotboll när damerna drabbade samman mot Värmbol. Sandra stod i mål o jag måste bara skriva att hon var grym trots att hon släppte in tre mål, men hon räddade laget betydligt fler gånger. Plus till henne =) Matchen förlorades med 1-3. Senare på kvällen var det lagfest hemma hos Emma. Mycket melon, chips, skratt o lekar bjöd kvällen på. Mycket trevligt! Gick hem vid 2 tiden o somnade på ett ögonblick när jag la mig brevid Johan i hans sköna säng och grymt stora täcke =)

Idag har jag sovit en väldans massa. Vaknade halv 12 men låg kvar i sängen till typ 13 då det blev "frukost". Sen skulle jag o Johan kolla på en film men jag råkade somna innan filmen hann komma i gång o vaknade inte förrän 16. Johan körde hem med o jag började plugga kemi o kolla One Tree Hill. Sen kom johan hit o vi åt super god Ben and Jerry glass  o kollade på sanningens ögonblick =)

Imorgon är planen att jag ska vara hemma. Känner mig faktiskt lite småsjukt. Känner på spyfärdigt på något konstigt vis. Hoppas det inte är nån sjukdom på g...

See yaa lovers! / LMA


Look at her!

Valborg passerad o jag kan ju säga att jag aboslut har hft roligare kvällar. Men maten va god iaf ;-P Igår  gjorde jag inte mkt, Va med Johan hela dagen o hjälpte honom att städa o så. Sen bar det av ner till mossen för att kolla när fc spelade match o sen till arena för att köpa sallad. Mycket gott! Kvällen spenderade jag o Johan här hemma hos mig med 2 st filmer o vid halv 12 slocknade vi.

Nu sitter jag o väntar på att Hanna ska komma hit =D Vi ska äta middag bestående av couscous och kyckling. O sen blir det fruktsallad, kommer bli mys! Senare ikväll kanske "kryssningsbrudarna" kommer hit, om dom orkar ;-)

Nu ska jag lägga kycklingen i marinad!

Ciao!

RSS 2.0