Strålande, verkligen strålande.

  Vilka julklappar. Helt sjukt. Mina föräldrar är helt enkelt grymma <3

  Årets julafton har varit mycket mysig. Åt ovanligt lite, kanske beror på att jag egentligen inte tycker om. Jag och Jennie fick två spel: Så kan det låta och Vilda gester. Asroliga, skrattade så tårarna sprutade när mormor försökte förklara gök med gester och ljud. 

  Jaja, min nästsista natt i min ljuvliga säng, med mitt ljuvliga täcke och alla min ljuvliga kuddar som jag kan lägga över huvudet. Som jag ska njuta. Godnatt!

Ove and out /  L I N D A

Nu är vi jul här i vårt hus

  Lite julkänsla har jag väl kanske, men inte alls som förr. Tråkigt att man liksom växer ifrån julen. Snart ska vi äta julmat. Ja, jag vet vi är lite udda o äter supertidigt. Tro mig, jag har försökt ändra så att vi äter efter Kalle Anka åtminstone, men nej nej här ändrar vi inte på några traditioner. Skulle jag föreslå att i vi la till något på julbordet eller dekorerade bordet annorlunda skulle det bli husihelvetet. Något år ska jag lyckas. Traditioner måste brytas någon gång!

 Men nu ska här firas jul! Glögg och pepparkaka nästa.

Over and out / L I N D A

In med julgranen

 "Bjällerklang, Bjällerklanng hördes dingelidong. Flingor som det vimlar av i mintervinterns sång" Julskivan snurrades igång och julgransprylarna plockades fram från skrymslet i Jennies rum. Damm, damm. Host, Host. Nu är julgranen klädd, var inte speciellt delaktig utan tycker att syster och pappa fixade det bra. Lite liten bara, minsta vi någonsin haft och lite klest med grenar. Men annars är den fin. Nu ska bara klapparna in där under :)

  Nu är det uppsittarkväll. Jag ska vinna miljoner!

Over and out / L I N D A
 

Julmatsproduktion

  Japp, idag har jag producerat julmat. Varenda år, dan före dopparedan, kommer morfar och mormor hit till Ekhammar för att skära sillsallad och koka julskinka. Tradition skulle man kunna kalla det. Jag älskar traditioner, verkligen... INTE. Men iaf, mysigt var det och fick mannekänga lite och dom fick avgöra vad som skulle täcka min kropp på juldagen. Leopard blev det. Grr! Men iaf, julkänslan börjar väl kommer lite smått. Fick lite idag när jag fick äran att slå in Emils julklappar. Jennie slog nämligen inte våra julklappar utan mig. Usch för henne! Nu blir det ännu mera julkänsla med gröt och skinkmacka.

Over and out / L I N D A

Cold heart

   Nu är det riktigt kallt ute. Verkligen svinkallt. Håret frös till is efter promenaden från gymmet till bussen. Notera att det inte är en allt för lång promenad. Håret blev alltså is o nu snackar vi inte bara några stripor hår utan hela håret. Läskigt!! Nog är kallt och dant, men det är ju så mysigt. Som nu tillexempel, jag ska försöka tända en brasa och sen lägga mig i soffan o slökolla på tv. Då och då kan jag ju även kolla ut genom fönstret och kolla på all den vackra vita snön som ligger utanför. Mys!

Over and out/ L I N D A


Dagens andra besvikelse

  Det finns inga mer Desperate Housewifes avsnitt!!!!!!!! Kollade på två avsnitt idag innan jag började stryka och packa. Nu när jag är klar med det tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på sista skivans 4 avsnitt. Trodde jag ja. Det fanns inga fler avsnitt utan var bara en skiva med bonusmaterial. Vilken besvikelse...

  Så nu ha jag ingen aning om vad jag ska göra. Vill inte lyfta mig från sängen så lär väl bli web-tv. Buffra. Buffra. Buffra. Kul. Verkligen kul.

Over and out / L I N D A

Resfeber? Neeeej :(

   Hela dagen har jag åkt om kring i min lilla bil. Det är något fel på den, men exakt vad vet vi inte. Det vi vet är att det lyser massa lampor, hastighetsmätaren funkar inte och  det piper. Det värsta tycker jag är att hastighetsmätaren inte funkar. Förfärligt jobbigt. Att försöka uppskatta hur fort man kör är betydligt svårare än jag trodde. Tur att inte farbror polisen var ute och härjade i Gnesta.

  Nu är det bara sex dagar kvar till dagen med extra stort D. Införskaffade lite bra prylar idag, men glömde det jag egentligen skulle köpa nämligen batterier. Ovanligt att jag glömmer saker? Nej, inte ett dugg. Händer skrämmande ofta faktiskt.
  
  Appråpå resan så delades min första äkta hejdåkram ut idag. Intersport-Jörgen fick äran. Kändes lite konstigt när han sa: "Vi ses i vår"... Vi ses i vår... Nä, nu ljuger jag. Det kändes inte konstigt alls och det gör mig så besviken. Vill att det ska kännas konstigt och pirra sådär i magen som det gjorde när man var liten dagarna innan jul, men icke. Ingen resfeber här inte. Tråkigt.

Måste kolla Desperate nu. Måste se klart säsong två innan jag åker ju :)

Over and out / L I N D A

Nämen hallå!

 Helgen gick förbi i rasande fart. Mys med girlsen i fredags med ett för stort intag av chips. Men det är ju bara såååå gott. Sweetchili, mm mm mm! Började packa lite smått i lördags och städade mitt mega skitiga rum. Nu äre fräscht. Kvällen bjöd på myskrök som Haparanda-Sebbe ville kalla det. Det blev tillslut lite dans. Det gillar jag. Vaknade upp imorse och var lika trött som när jag somnade. Usch, jobbajobba. Avslutade helgen med 2 timmars bad och snack i poolen med V och E. För att sumera det hela så var helgen grym. Sista helgen i Gnesta på dryga tre månader. Hur känns det? Så jävla bra!!!!!!



Soon to come! Älskar´t

Over and out / L I N D A

Mera mera

  Ni får helt enkelt överleva att min blogg till stor det kommer handla om Australien nästkommande vecka. Så det så. I lördags inhandlade jag lite grejer. Sovlakan och minihandukar som egentligen är stora. Ja det är sant! Dom ligger i pyttesmå förpackningar men när man tar ut dom är dom alldeles perfekt stora. Fast såklart är det inte mysiga froté handdukar utan någon acrylsilkesaktigt. Praktiskt eftersom att det ger mer plats till kläder. Hade det här varit facebook så hade jag garanterat tryckt på gillaknappen nu.

 Maija is back in town. Blev en helkväll här hos mig. Hade absolut tryckt på gillaknappen nu också.

Over and out / L I N D A


Time flies

   Jaha?! Då är det alltså snart dags. Bara 14 dagar och 12 timmar och 29 minuter för att vara sådär irriterande exakt. Kvar till vad undrar ni kanske? Nää, det gör ni nog inte. För alla som läser min grymt grymma blogg vet redan att jag ska ta mitt pick och pack för att bege mig till Australien.  AUSTRALIEN för guds skull, AUSTRALIEN! It gonna be amazing. Ni ser jag är redan igång med språket. Inga problem där inte. Har dock lite andra problem. Nämligen att jag inte planerat eller fixat ett smack inför resan. Orken och engagemanget liksom bara försvann på vägen någonstans... Vet egentligen inte om den är tillbaka än men men, planera måste jag ju iaf göra. Ska skriva en lista över allt som behövs köpas in och vad som ska packas ner. Sen får jag verkligen inte glömma bort att skriva ut biljetter och visum. Måste snacka lite med experterna Billie och Minna också. Få lite tips på vart de snyggaste killarna finns och så... ;) 

  Här ska det planeras.

Over and out / L I N D A

        Just det, en av de bästa sakerna med hela resan är att jag ska få träffa efterlängtade B2.
                                                 Hon väntar på mig i Sydney!!!! <3


Lördagslyx

  Äta bör man annars dör man. Så står det på Martinas facebookprofil. Faktum är att det stämmer ju. Sitter här i min säng och håller på att dö av hunger. Min familj har lämnat mig utan mat för andra kvällen i rad. Andra kvällen i rad? Hallå?! Det är ju jag som är tonåring och ska lämna dom. Istället är det jag som frågar "Måste ni åka? Ni kommer inte hem så sent va?" Tror att hela situationen grundar sig i lathet och tristessen av att bo i den här byn.  Jaja, låt oss återgå till maten. "Men mat då?" undrade jag frågande när mamma tog på sig jackan för att lämna mig ensam här i Björnlundaskogarna. "Ja, vi ska äta på Kolgrillen" sa hon och flinade. Jaha, tack för den. Dom drar på restaurang och lämnar mig kvar med nothing at all. Eller visst, det finns skorpor och risifrutti. Yummie!

Over and out / L I N D A


If I had just one wish


I would do anything for them

   Förlåt, jag ljög förut. Inget jag brukar göra i vanliga fall men idag gjorde jag det... jag lämnade nämligen precis soffan trots att jag sagt att jag skulle ligga där hela kvällen. Som sagt förlåt, men jag har en grymt bra anledning. Jag ska youtuba Westlife-låtar och nej jag har inte spotify. Kalla mig larvig, men jag blev helt extas när jag såg dom på idol för bara några minuter sen. Älskar dom fortfarande. Visst dom har lite töntiga men ack så charmiga dancemoves och dom börja bli gamla men ack så heta. Herregud, älskar är ett starkt ord men jag älskar dom faktiskt! Kommer ihåg när jag fick biljetter till en av deras konserter i julklapp för ett par år sedan. Blev i total chock, satt bara och gapade och sen brast det. Tårarna sprutade och jag var helt överväldigad. Jag skulle kunna betala multum med pengar för att se en till konsert men deras smöriga sånger. Mm mm mm!

Jultomten, jag har varit väldigt snäll i år och lovar att vara det för all framtid! Make my dream come true!


Over and out / L I N D A


Det här bli bra

  Jag, soffan, filten, kudden, apelsiner, lussebullar, glögg och idol. Ja, vad kan egentligen gå fel? Egentligen det mesta. Se här: Soffan är oskön. Filten är full av katthår liksom kudden. Apelsinerna är övermogna eller sura. Det finns inga lussebullar i frysen. Det finns bara starkglögg. Det blir strömavbrott = idol missas. Men idag ser vi positivt och inget kommer gå fel. Vilken jävla skön kväll det här kommer bli!! =)

Dags att förbereda allt inför kvällen, för jag ska inte lämna soffan en enda gång när jag väl lagt mig där.

Over and out / L I N D A

RSS 2.0