Den som väntar på något gott...

  Igår var en sådan där rolig dag då man ska besöka läkaren. Kommer dit 20 minuter tidigare för man vill ju inte vara sen. Nej, hur skulle det se ut?! Tar sin kölapp och väntar på att de röda neonsiffrorna ska visa 21 med ett efterföljande "dudu" ljud. Plötsligt händer det och ens nummer blinkar på tavlan. Man travar fram till disken och visar patientbrickan. Med några enkla tangenttryckningar hittade receptionisten rätt och ber en sitta ner i väntrum 1. Traskar dit och slår mig ner. Sen är det dags. Denna eviga väntan. Klockan blir 13:00, tiden jag fått reserverad åt mig. 20 minuter går. 40 minuer går. 13:40, Börjar frebrilt leta efter en bättre tidning än Hem och inredning. 45 minuter går och då äntligen kommer sköterskan och ropar "Linda Andersson". Studsar upp och följer efter sköterska som en lydig hund. Trodde jag skulle få komma till läkaren direkt men icke. Hon bad mig sitt ner och vänta...igen! Klockan blir 14:19. Tiden då min parkering går ut. Kul, jävligt kul. Börjar fundera på om jag skulle hinna kuta ner för att lägga i med cash, men vågar inte chansa. Hoppas istället att lapplisorna har fikarast. 14:45 och äntligen får jag lön för min eviga väntan. Världens hetaste läkare kommer fram till mig. Han presenterade sig såsom Mats. Pettersson noterade jag att han hette i efternamn. ST-läkare. All denna information genom att bara kolla på den vackra skapelsen namnskylt. Jag är inte dum jag inte. Besöket tog ca 5 minuter och jag tror inte han hann observera mitt dreglande under den tiden. Puh! Vilken läckerbit, helt klart värd väntan! Tack vare min notering om hans namn ska jag nu försöka lokalisera han på FB. Nej, nu skojade jag. Eller...?

....väntar aldrig för länge!

Over and out / L I N D A


Det är inte lätt när det är svårt

   Jag tänker på en sak 24 timmar om dygnet. En enda sak och det är framtiden. Egentligen är det helt onödigt för framtiden blir förmodligen som den blir i vilket fall som helst. Det går liksom inte att planera. Jag skulle till exempel gifta mig med min första pojkvän som jag skaffade vid 16 års ålder. Hur gick det med det? Inte så vidare värst bra. Ett annat exempel är att jag sa för dryga året sen att jag skulle ha barn när jag var 22-23. Ehh? Så fan heller. Då pluggar jag förmodligen och har inte tid med en unge +att det vore ju bra om man hade en käresta. Det jag vill få fram är att det inte går att planera hur mycket man än vill. Gud, vad jag önskar att det gick att se in i framtiden så man visste vad man skulle göra för val här och nu. Livsavgörande val. Kommer bli fullkomligt tokig på allt detta grubblande..

Nej, jag får väl fortsätta grubblandet och googlandet. Wish me luck!

Over and out / L I N D A


Här fanns det minsann snö

  Tre dagar i Sverige och det känns redan som att jag varit hemma ett par veckor. Trodde att det Gnesta skulle ha förändrats lite under tre månader, men icke. Redan efter att jag befunnit mig i Sverige i endast 30 minuter fick jag än en gång bevis på att Gnesta är alldeles för litet när min mamma vet saker som jag själv inte riktigt visste. Ännu en lärdom. Anförtro inte något till någon. Jaja, det har var det sista jag skrev om hur mycket jag inte vill vara här. Nej, nu ska vi vara glad och possitiva för nu är det bara 2 dagar kvar tills Vivvan och gänget kommer hem. På söndag är jag med andra ord redan upptagen. Längtar!

Har redan fått börjat jobba. Det känna skönt för jag behöver alla riksdaler jag kan få tag på. Har saknar att jobba faktiskt. Saknat ungar. Saknat arbetskamrater. Så det är faktikst skoj att ha börjat jobba igen :)

Nu e det helg och allt och jag ska få sota för att jag sa att jag saknat att köra bil. Först mor min till Gnesta, sen mor min hem från Gnesta och sen syrran hem från Södertälje.

Over and out / L I N D A


Back in Sweden!

Sådär ja..då var mina (hittills) roligaste och mest fantastiska månader i mitt 19åriga liv avklarade. Många underbara minnen har jag fått i bagaget. Många underbara människor har jag träffat. Många underbara platser har jag sett. Många underbara klädesplagg har blivit inköpta. Många underbara lärdomar har lärts. Många underbara (?) kilon har lagts på. Många underbara drinkar har druckits. Många underbara kilon pasta har ätits. Många underbara hostels har botts på. Ja, allt har väl egentligen varit rätt underbart. Tappat bort en del grejer, men vad gör det om hundra år. Everything happens for a reason som man skulle kunna säga.

För övrigt så har jag klarat av jetlagen rätt bra. Inte sovit ett smack idag o tänkte gå till sängs nu när klockan är 22:10. Rätt bra va? Jag är iaf imponerad av mig själv!

Skriver mer imorgon kamrater.

Over and out/ L I N D A

RSS 2.0