"Det som händer i Sunny Beach stannar här"

  Jag vet inte hur ni brukar göra när ni är på besök hos folk. Jag brukar iaf inte göra så (ohyfsat kanske?), men det finns dom som har planer på att ta med sig skräpet hem. Skrattade som sjutton när jag såg att dom samlat ihop den tomma colaflaskan och jordnötsringpåsen och var på väg ut från huset med skiten. Hallå?! Vi har faktiskt soppåsar här :)

  Trots att min första plan på att ta hit brudarna på lite bubbelpoolhäng gick i graven pga av presentköp till mor, bilåkande till världens ände och pojkvänsumgänge x 2, fick jag ändå bada. Emil och Edvin gjorde mig sällskap. Fick dom tillochmed att kolla på Grey´s Anatomy. Sen blev det skratt och diskussioner kring Fråga Olle dokumentären. Korkade brudar som står inför en tvkamera och berättar att dom har pojkvän, men tilllägger sedan: "Det som händer i Sunny Beach stannar här". Iq guldfisk! Vi fick skratta iaf :)

 Neheja, om man skulle försöka planera morgondagen. Lina jobbar så hur ska jag spendera dagen?! 

Over and out / L I N D A 

Snart så, snart så =D

 Mina böner blev hörda och jag fick sällskap under dagen. Lina och Björn var här. Tanken var att vi skulle spela gin rummy men vissa hade visst lite svårt att förstå vad en flush var, så vi övergick till det mindre avancerad spelet sjuan och avslutade med en omgång yatzy. Jag vann på yatzy, det är det enda som behövs nämnas!

 Lina och jag har även försökt boka hostel tills Australien. Måste säga att det går rätt kasst. Hade hittat ett skit bra, men sen funkade det inte. Fattar nada. Funderar på att tälta istället =P

 Ikväll blir det till att frysa i Bengtåsborgen. Långkallingar och vinterjackan på!

Over and out / L I N D A

Ni vet vart ni har mig

  Jag är en sådan människa som har stora svårigheter att vara själv. Börjar inse det mer och mer nu. Har legat vaken sen klockan 9 nu och bara legat i sängen och hoppats att någon skulle ringa för att fråga om han/hon fick komma hit o göra mig sällskap. Men icke. Jag fick ta saken i egna händer, men då svarar ingen. Hallå?! Inte jobbar ni på en tisdag va? =P

 Nä, men allvarligt knät är värre än vanligt och jag kan inte lämna huset. Så kom hit för guds skull!

Over and out / L I N D A

Ljuvliga smak

  Satsumas, mandariner, clementiner eller vad sjutton det nu egentligen heter, är så sjukt gott. Har tryckt i mig sex stycken idag. I love them! 

 



 Over and out / L I N D A


Framtiden närmar sig

  Jag har settat framför datorn i flera timmar nu. Försöker strukturera fram en plan, en framtidsplan. Vart ska jag bo? Vad ska jag studera? Endast två frågor men ack så svåra. Det enda som är säkert är att jag inte ska vara kvar i Gnesta kommun. Men vad vill jag göra? Intresserad av vård och kemi. Drömmen vore självklart att bli läkare men då mina betyg inte är tillräckliga får jag låta det förbli en dröm. Blev nyligen lite intreserad av civilingenjörsprogrammet i kemiteknik. Verkade faktiskt kul. Fast förstod inte riktigt om det krävdes matematik E. Hoppas inte, för det har jag tyvärr inte läst. Sen finns ju apotekare, ambulansförare, barnmorska och logoped med på listan över intressanta utbildningar. Nästa fråga, vart? Tror egentligen inte det spelar så stor roll. Skulle helst av allt vilja plugga i Halmstad för att det är så mysigt där, men tråkigt nog finns det inte så många utbildningar. Annars kanske Uppsala, Växjö, Linköping eller Jönköping. Toksvårt verkligen. Men jag ger faktiskt upp sökandet för dagen och drar mig till soffan. 2 and a half med börjar snart :)

Over and out / L I N D A

Tyck synd om mig. Håll om mig. Trösta mig

  Kommer ni ihåg att jag var rätt depp i veckan. Undrade hur det kunde gå så illa för mig jämt o så. Den deppen var inget mot dagens depp. Har en fucking svullet knä. HATAR mina knän. Ge mig nya! Trodde inte mitt liv skulle kunna få fler motgångar, men oj så fel jag hade. Seriöst det är synd om mig.

  Men jag hade grymt kul tills klackarna vek sig. Dansade satan som vanligt och svetten lacka. Det blev efterfest här hos Martyna, var visserligen inte så jätte delaktig eftersom jag låg i sängen. Men det var trevligt ändå :)

  Nu ska jag hoppa in Martinas dusch och sen lär jag sova en stund. 4 timmars sömn är på tok för lite för mig.

Over and out / L I N D A

Come closer

  Det första jag tanke på när jag vaknade var mat. Mat av alla saker? Visst, jag är ett big fan av just mat och att äta den. Det vet nog det flesta, men ändå. Var iaf tvungen att skicka iväg ett sms till värdinnan för kvällen för att få respons på min idé. Det verkade gå hem. Bra, jag vill äta kycklingfilé med creamefraicesås och bandpasta till middag.

  Idol som vanligt hos Martyna igår. Fredagsnöje kallas det. Trots att inte Noffe var på plats fick vi tillräckligt med testosteron i rummet i form av Erik. Det funkade faktiskt lika bra. Jag fascinerades över Eriks kompetens gällande Rubiks kub. Jag tittade imponerat på och försökte lära mig, men nej jag lyckades inte få en enda rad rätt. Han lyckades med en hel sida. Logiskt tänkande la jag nog på hyllan för ett halvår sedan. 

 Nej nu ni. Dags att kolla vad garderoben har att erbjuda mig för outfit till kvällen.


Over and out / L I N D A


 

...

 Seriöst varför går det så illa för mig?! Så irriterad att jag sitter och grinar. Behöver tröst men mamma och pappa bara skrattar åt mig. Åhhhhh!

Hejdå!

Att man aldrig lär sig

  Fy bubblan vad det är kallt i ishallen nuförtiden. Det är faktiskt typ 6 grader kallare än vad det varit förr. Det känns. Jag vet ju liksom att det är kallt, ändå har jag aldrig tillräckligt med kläder. Får se till att skärpa mig! Matchen var iaf rätt rolig till en början. Sen i sista perioden var Gnesta rätt dåliga vilket gjorde det hela mindre kul. Förlust igen på en hemmamatch. Stackarna!

  Nu börjar jag ivartfall få upp värmen i kroppen igen. Detta efter att ha haft båda mina fleesmorgonrockar (stavas?) samt raggsockor på mig. Alldeles strax ska jag krypa ner under täcket med en nymicrad vetekudde och kolla på AA. För er lite mer oinsatta i ämnet betyder AA Andra Avenyn i detta sammanhang. Just so you know!

Over and out / L I N D A

Lovely =D

   Sen var det där med att skriva namn på kommentarerna. Hallå?! Do it! Fast jag är ju inte dum. Jag har mina knep så kan lista ut vem det är. Mohahah.

  Först av allt vill jag berätta att mitt främre korsband är av. Jippieyey! Nä, det menar jag ju faktiskt inte. Skulle vilja dra alla svordomar jag kan, men låter bli...Vi förblir positiva och glada idag :)

  Förövrigt skulle jag vara tacksam om alla som går ut med mig hädan efter håller ett öga på mig och ser till att jag inte dricker föööör mycket (alternativ två är att sluta dricka helt fast det känns lite väl drastiskt). Jag klarar det tydligen inte själv. Usch o fy. Det var tydligen en kamera där o inte ens det kommer jag ihåg. Tragiskt men så sant. Bjuder på bilden trots att min randiga bh syns. Tydligen har mina svettlökar inte börjar arbeta för kvällen här på bilden, vilket är tur för de arbetade visst väldans mycket enligt blondinerna på bilden =P


   Nej, potatisen blir väl överkokt snart så bör väl bege mig till köket. 
 
   Ikväll blir det hockey förresten. Hoppas dom vinner =) 


Over and out / L I N DA

Vissa är bara för mycket

  Nyligen hemkommen från gymmet. Det var jag och 12 killar där. Roligt att studera deras betende faktiskt. Väldigt olika. Vissa går vilset runt och ser ut som att de vill sjunka under jorden. En kille gjorde inte en enda övning under de 30 min som jag stod på trappmaskinen. Vad gjorde han där liksom? Andra tror att dom är värsta biffarna och låter sådär fasligt mkt och underligt när dom "brunkar" som jag kallar det. Dom irriterar jag mig allra mest på, varför låta så fasligt? Visst, lite ljud är väl okej. Men skrik?! Jag blir ju skiträdd. Sen finns det dom som verkligen vet vad dom gör och som har grymma muskler. Men dom tror  (observera tror) att dom är så jävla snygga och går runt o spänner sig och ser allmänt otrevliga ut. Ehh, lägg ner. Blir irriterad på dom också. Självklart finns det de som inte passar in på någon av ovanstående profiler. Dom är trevliga och tystlåtna. Fler sådana tack.


Over and out / L I N D A

Relax, take it easy

  Fram och tillbaka till södertälje idag för att ombesikta bilen. Jag skojar inte när jag säger att det tog 1 minut för killen att kolla om halvljuset var rätt inställt. Jag hann knappt gå ur bilen innan det var klart. 200 riksdaler tog dom för det. Ohh herre gud! Undra om jag ska bli besiktningsgubbe när jag blir stor. Bra timlön =P

  Ska svettas ikväll igen. Det blir gym. Jag börjar bli duktig på det igen. Måste bli fit så jag kan bli ofit sen. Ha!

Over and out / L I N D A



Nu blir det mycket enklare =)


I think I understand

  Alltså, jag börjar nu inse att det tar ett tag för mig att förstår saker. Eller åtminstone få saker att sjunka in. Jag börjar mer och mer förstå vad fan jag gjort idag. Mitt hår är svart, SVART för guds skull. Jag är ingen svarthårig tjej och när jag gör mittbena ser jag ut som en häxa kom jag och mamma fram till. Underbart. Jag som ville bli snygg. Menmen, det försvinner med tiden. Precis som allt annat...

Over and out / L I N D A

Jag har bytt hår

  Radikal förändrig bad jag frisörskan om. Det kanske var dumt eller kanske inte. Först ville hon klippa kort med det tackade jag snällt nej till. Har inte lust att se ut som en svamp igen. Permanent? Nej tack. Då återstod färgningen. Okej, vi kör på det. Mörkbrunt med lite röd nyans ville jag ha. Fan, va snygg jag kommer bli tänkte jag. Hmm, medan jag satt där och läste gamla nummer av Se o hör började jag bli fundersam...Det såg mörkt ut, väldigt mörkt ut. Kom på att det blir ju ljusare när håret är torrt. Mitt hår är ju alltid mörkt när det är blött. Dumma mig. Färgen tvättades ur. Fortfarande blött. Blev lite klippt, pytte lite klippt. Håret fönades och voila, Linda Marie Andersson är numera svarthårig med lite nyanser av koppar på vänstersida. Vart väl inte riktigt som jag tänkt mig, men det duger helt klart. Om några månader blir det solblekt igen iaf :)

 Tänkte lägga upp en bild, men vill gärna se era miner när ni ser det. Sen höra.
- "Så du har färgat håret?"
- "Japp"
...lång tystnad..
- "Hmm..snyggt"

 Men jag gillar´t, lite grann iaf, och jag antar att det är huvudsaken.

Over and out / L I N D A

Min varma sköna säng...

  ...är det jag längtat efter sedan jag steg upp imorse. Var sådär sjukt seg och ville bara ligga kvar och mysa. Men nej upp skulle man såklart. Jobbade till 18, lite segt sådär. Och sen hade ju Lina och Viveka fått idén att det var en biokväll så det var bara att dra upp till Heron. Först blev det mat i form av sushi. Me like alot! Därefter blev det en hel del dötid. Eller tjafstid kanske man kan kalla det. Det var nämligen såhär, vi var 8 st som åkte upp. Alltså åtta stycken olika viljor. Inglorious Basterds, Sommaren med Göran, Allt för min syster, The uglt truth, Beck ja nästan alla filmer kom på tal. Till slut fick Lina faktiskt inte som hon ville. Det blev Sommaren med Göran. Riktigt kul faktiskt.

   Men tillbaka till att jag längtat till sängen. Varför går hon inte o sover direkt när hon kommer hem tänker kanske ni, eller så tänker ni kanske inte det? Jo, jag tänkte sova men jag är pigg nu. Pigg som en mört. Aja, ska hitta en dålig film som jag kan somna till.

  Förresten så finns det ett tjat jag gillar. Billies tjat om att det snart är helg. O vet ni vad? Snart är det HELG =D


Over and out / L I N D A

Keep on wonder

  "When I wake up well I know Iam gonna be..." Ni vet Proclaimers låten. Den melodin skrålade precis ut från min garderob. Garderoben? Why? Tänker kanske ni. Det gjorde iaf jag. Jag blev måttligt förvirrad och undrade vad sjutton som skedde.  Varför spelas en Proclaimers låt i min garderob? Rev runt i garderoben för att få tag på det som lät. Det tog ett tag, men tillslut fann jag vart ljuden kom ifrån. Nämligen min gamla mobiltelefon. Sjukt va? Den har liksom varit avstängd i flera månader och aldrig tidigare har alarmet gått igång. Sjuuukt är ordet! Och sen är frågan varför jag har ett alarm ställt på 22:10?

  Sängen nästa. Natti!

Over and out / L I N D A


Live Love Laugh

  Åt mat på restaurang Karpen här i metropolen Gnesta tidigare ikväll. Detta var då tillsammans med fotbollslaget. Mycket trevligt, men tyckte att maten var sådär. Smakade inget speciellt utan det var liksom bara...aa mat.

 Vet ni vad? Jag börjar klockan 6 imorgon. Usch, har en känsla av att jag kommer vara helt död. Men det är ju skönt att sluta tidigt iaf :) Får se det positiva i det hela helt enkelt.

 Nej, nu ska jag sätta fart på mitt Grey´s kollande.

Over and out / L I N D A


Hallå? Vad har jag missat? Är det kanelbullens dag idag? Vavava? Varför har ingen sagt något? Nu måste jag ju fixa fram en kanelbulle och det är snabbt.




The beauty and the beast

   Tårar har rullat ner för mina kinder denna söndagseftermiddag. Tårarna beror på att jag kollade på en tecknad film. Ja, jag grinade till en tecknad film. Lite tragiskt kan kanske vissa tycka. Men inte vilken film som helst, utan Skönheten och odjuret. Underbart mysig film. Jag och Jennie kom fram till att Disney-filmer alltid har ett budskap. I detta fall att man inte enbart ska tänka på personens utsida. Jag säger det igen. Fin film det där.

Over and out / L I N D A

 

 


Hej spontanitet

  Från depp till pepp på bara en liten stund. Allt är Linas förtjänst. Hon gjorde det hon är bäst på nämligen tjatade, tjatade och tjatade. Det resulterade i att hon fick precis som hon ville. Vi tog kärran, plockade upp Emil och sen åkte vid till Södertälje och dansade järnet. Det var faktiskt överförväntan. Men jävlar vad svettigt, jobbigt när man är nykter för då tänker man konstant på att man är äcklig =P Min outfit igår var rätt kass. Jeans, tshirt och gympaskor. En knut på huvudet och lite mascara. Skulle aldrig gå ut så i vanliga fall men igår var ett stort undantag. Har nog aldrig känt mig så ful på krogen. Haha.

Over and out / L I N D A


Det blir bra så småningom :)


In my dreams

  Hade en sån dröm inatt. Den var så underbart bra så det är inte sant. Men det var ju bara en dröm. Så himla typiskt.

  Nu blir det film och digestivchoklad. Mm. Mm. Mm.

Over and out / L I N D A 

Because we're worth it

  Om jag hade pengar. Ojoj, vad jag skulle shoppa. Skor, skor och SKOR. Älskar skor. För tillfället har jag tre användabara och det är ju alldeles för lite. Men jag har ju en kraschad glasskiva för 6000 samt en resa till Australien att betala för. Med andra ord, inga skor för fröken Andersson.

Nelly  Shoes - EvaNelly  Shoes - AvonNelly  Shoes - Pune

  Alltså det finns ju så sjukt mycket snygg. Dom här är från nelly. Så låt mig vinna en miljon eller två. Då ska jag köpa skor och bjuda Lina på Australienresan. Det är hon värd och det är jag värd.


  Over and out / L I N D A


Tell me what you feel.

  Vet ni vad? Jag har fått jobb i minst tre veckor framåt. Hur nice är inte det? Det är inte vilket jobb som helst utan dagisjobb. Om jag är nöjd. Älskar ungarna, älskar personalen, älskar playdodegen. Det kan inte bli mkt bättre. Mitt horoskop måste ha 5 stjärnor vid jobbpunkten. Resten av horoskopet är garanterat skit...


Over and out / L I N D A



There´s something in your eyes. Is everything alright?

RSS 2.0