"Det är bra för bålstabiliteten"

Allt är bra för bålstabiliteten om man lyssnar till Emma. Hon kommer på massa smart övningar när vi är på gymmet. Visst, det är väl kanske lite väl "kvinnliga" som Martina skulle säga. Inget svett och brunk alls. Svett ska det ju va.

Kvällen har jag spenderat hemma hos Viveka med henne o Lina. Kollat på Let´s Dance, ätit paj och snackat om livet i allmänhet, minnen och framtid. Fruktansvärt lugn och skön kväll men det förvånar mig faktiskt inte. Brudarna är ju bara så bra <3

För er som är intresserade kan jag berätta att genteknikprovet gick sådär. Kunde visserligen det mesta men hann inte svara på två frågor. Det va lite surt.

Ska försöka sova nu. Har finsällskap i sängen. Charlie ligger här brevid mig och kurrar som bara den. Hoppas han stannar kvar hela natten...

Over and out/ LMA



Du får be en bön att tiden du behöver räcker till
.

Oslagbart

Jag, en kopp champange/jordgubb/grädde te, skorpor, köksbordet och den orangea genteknikboken är en oslagbar komination.  Känner faktiskt att jag börjar få grep inför morgondagen och det känns ofantligt skönt. Har dock vissa svårigheter med PCR metoden och hur man läser av de genetiska fingeravtrycken. Hoppas det inte kommer någon sådan fråga. Var och träna förut. Vi var 6 tappra som befann hos nere vid Mossens snötäckta grusplan. Efter som att vi var färre än tio åkte coach hem. Jag, Marty och Emma var duktiga o sprang en sväng och körde lite benövningar. Plus till oss =D

Förresten, det där teet med smak av champange/jordgubb/grädde är såå fantastiskt gott. Köpt på Coffeti i Nyköping bara så att ni vet ;)

Nej åter till genteknikens värld.

Over and out / LMA

ofattbart

Kom precis underfund med att jag är rätt tragisk som person. Inte nog med att jag läser Blondinbellas blogg typ 4 ggr om dagen. Nu läste jag precis henns pojkväns blogg och hennes bästa kompis blogg. Det här har gått alldeles fööör  långt. Jag måste sluta upp med det här bloggläsandet. Men det har typ blivit som en drog: vad har Bella (ja jag kallar henne så nu för vi för hur tajta som helst) gjort för spännande idag då? har hon några smarta tips på klädhemsidor? Några bra makeup produkter att tipsa om? Hur går anorexiafighten mellan henne o de andra två mindre smarta brudarna? Visst är jag tragiskt? Sen är det perfekt att läsa när man inte har nåt vettigt att göra.  Men men måste iallafall sluta. Så jag vädjar till er mina kära kamrater. Hjälp mig få ett slut på detta elände! Alla medel och metoder är tillåtna.


Over and out / En allt för tragisk bloggnörd

Ps. Är du nöjd nu? Jag erkänner att det har gått föör långt ;) Ds

The truth hurts

Livet går snabbare än snabbast. Dagarna, veckorna, månaderna bara flyger iväg. Snart tar jag, Linda Marie Andersson, studenten. Visst, det är superskönt men vad fasiken ska jag göra med mitt liv när jag på måndagsmorgonen den 1 juni vaknar upp o inser att jag är arbetslös och inte har någon skola att gå till? Posten i all oändlighet? Plugga? Dagis? Nåt annat jobb? Resa? Aupair? Volontär? Vad jag än ska göra så borde jag börja med att skriva ett cv men jag har ju inte allt för mycket arbetslivserfarenhet. Sen verkar det lite halvjobbigt att skriva. Tror inte det är min grej att säga vad JAG är bra på. Men men det fixar sig. Allt fixar sig.




25 dagar kvar

Lugn och skön måndag

Efter att varit uppe halv natten o granskat gamla 50-öringar och 2-kronor, kollat på Ocean's thirteen och lyssnat på musik tog jag o Björn oss en sovmorgon. Visserligen tog han en aningen längre sovmorgon än mig menmen, då är allt som vanligt =P. Medan han sov hann jag duscha och plugga lite smått.

Hejarklackens "Tomt på kontot" ramsa passar inte riktigt in på mitt konto. Fick nämligen min lön för de 5 dagar jag jobbade i december. 4000 välfötjänta riksdaler. 46000 kvar då, haha ;)

Ringde nyligen Viveka men hon hade inte tid att prata med mig. Så jag ringde Hanna men hon hade inte heller tid attt prata med mig. Snälla kompisar man här =P

Väldens mest osmarta

Hahaha. Jag o min mamma skrattar här hemma så tårarna rinner. Som ni alla säkert vet så är ju min kära vän Viveka kanske inte den allra smartaste eller hon tänker sig väl inte så mycket för innan hon säger eller skriver något. Iaf det var nedanstående sms konversation som gav mig o mamma en gott skratt. Men först måste jag dra lite kuriosa om vägen till skrattet. Gnesta Blue Wings är på Gotland för att spela hockey. Nja mer behöver jag nog inte berätta för det är allt väl egentligen allt ni behöver veta.

Linda: När kommer killarna hem förresten?
Viveka: Ingen aning, kanske 8 tror jag eller om dom kom till sverige då

Hahaha, undrar lite smått var flickan har för betyg i geografi ;)


 Här har ni henne: Viveka Ahlstrand !

Från zero till hero

Lugnaste kväll jag haft på mycket, mycket länge. Spenderade den i liggande position i soffan. Kollade på körslaget med mor o far. Och sen den tecknade Hercules filmen med Jennie, Linda och Elisa. Grymt bra film. Älskar verkligen teckande filmer. Såg att Jennie tagit fram alla våra gamla Disneyfilmer så nu vet jag vad jag ska göra efter träningen imorgon =D

Sovdags nu, men först ska leta reda på Sixten först så jag får sällskap.

Sov så himla gott o dröm sött!

Svettig och härlig...

...det är vad Maija anser är sexigt. Så alla svettiga o härliga killar (typ halva världens befolkning), ring Maija så får ni garanterat en date ;)

Gårdagen spenderades hemma hos Martys mamma. Den strax nyblivna 20 åringen bjöd på pommes och clubsandwich och till efterrätt blev det äppelpaj. Verkligen smaskens. Det snackades en hel del, togs ett par posekort pch skrattades. Sen fick vi för oss att besöka Gnestas utehak Stora Hotellet, men när vi såg folket som gick ut och in därifrån vände vi tvärt och gick hem till Emma istället. Scrubs och mera snack blev det där. Tack så mycket för en trevlig kväll flickor!

Idag fyller kära Björn år. 21 år för att vara exakt vilket betyder att han nu har fått sin såkallade "21årskris". Fråga mig inte vad det innebär med det är tydligen nåt man kan få enligt honom, haha ;)  Vid 1 snåret kom lite släkt  till honom på besök och det bjöds på smörgåstårta och marängsviss (stavas?). Trevligt värre vare!

Förresten, jag har tydligen varit en väldigt snäll dotter för när jag kom hem idag låg det ett linne och en tröja på sängen. Alltid kul med nya kläder men jag undrar lite hur och när jag gjorde mig förtjänt av det =P Tack så mycket mamma!

Nej nu ska jag bänka mig framför tv:en o där ska jag sitta hela kvällen. Skönt! Handbollen ska jag inte knäppa på igen. De var så dåliga första 20 så jag orkar inte kolla mer.

Kärlek till er mina vänner <3

Åhhhh

Asså snälla, söta, rara känn dig inte misslyckad. Du är inte misslyckad.  Du är allt annat än misslyckad. Bättre än bäst är ordet som skulle finnas för dig!


fortsätter rubriken här: hhhhhhhhhhhhhh!

Don't stop, never give up

Hmm, försöker komma på vad vi gjort i skolan idag. Kommer ärligt talat inte på vad. Denna skoldag skall nämligen förträngas eller hur? ;)

Fick sällskap av Ludvig o Johan på tåget hem idag. Det var länge sedan. Sen blev jag bjuden på kurdinarisk middag på Sigtunavägen 44 i form av makaroner och knäckebröd. Tack Johan ;) Snackade en massa skit om allt mellan himmel o jord. Hade nämligen en hel del information att delge varandra. Haha.

Sen träning. Löpning idag igen eftersom att planen såg ut precis som i tisdags. Så nu är jag helt seg i kroppen, men det är faktiskt en skön känsla.

Dags att fortsätta kolla på handbollen. Sverige ligger just nu under med 4 bollar mot Kroatien. Inte bra! Kom igen Sverige =D

<3

31 dagar kvar...

I'm a giver

Yes, idag har jag gjort nåt bra. Något grymt bra. Jag har nämligen gett blod och istället för att ta emot en ficklampa eller ful t-shirt för "besväret" så skänkte jag 30 kr till barncancerfonden. Är fan stolt över mig själv! Fler borde ge blod det. Tänk när ni själva råkar ut för en olycka eller dylikt o ni är i desperat behov av blod o så har inte en jävel lämnat blod. Som en person sa: Men det är ju alltid någon som ger. Baah, tänk om alla tänkte så? Det skulle ju resultera i dramatiska konsekvenser. Så dagens uppmaning till er alla är att bli blodgivare, tar typ 20 minuter av er dyrbara tid =)

Jag började förövrigt dagen med ett gympass. Helt otroligt vad hurtig jag har blivit. Men det varar väl som vanligt i ett par veckor o sen orkar jag inte längre.

Har även klippt mig eller aa frisören har klippt mig. Tror det blev bra. Fast frisören fönade håret platt och då är det perfekt längd men tänk sen när det blir lockigt igen. Enligt allt jag vet så borde det ju bli kortare och kortade får det absolut inte vara. Aja, det visar sig när jag duschar imorgon.

Efter skolan åkte jag o Emma runt i city för att fixa o dona lite. Så nu är det klart =) Fick även träffa lilla Noa. Såå söt liten kille. Skulle vilja ta med han hem till mig =P

Over and out

Listen to your heart

Kvällen blev inte riktigt som man tänkt sig. Blev varken upplockning av Marty eller nåt bollsparkande. Kvinnan var sjuk och planen var lik en bandyplan, snorhal. Så det blev till att köra löpning för oss 9 tappra som var där. Jogging och sen intervaller. Rätt kul faktiskt.

På idrottspsykologin idag lärde vi oss att vi människor gnäller en jävla massa. Tex "åhh vad mitt jobb är tråkigt" 30 år senare säger samma person som är kvar på samma jobb. "åhh vad mitt jobb är tråkigt".  Det är faktiskt allt för tragiskt. Varför inte göra nåt åt saken redan första gången man säger att sitt jobb är tråkigt? Sen finns det ju massa andra saker som vi homo sapiens gnäller om tex vädret (som om vi kan påverka det), det man gjorde igår (har redan hänt så går inte att förändra, move on!) mm. Som sagt move on, o ta itu med framtiden istället. Se till att du mår bra och trivs med ditt liv.  Njut  och se fram emot det liv och de händelser som väntar. Var inte sur. Visa tacksamhet. Var givmild. Ta hand om dina medmänniskor. Var omtänksam. Erbjud din plats när en äldre person stiger på bussen. Ljug inte. Snacka inte skit om folk. Var trogen. Skratta och le.

Tänk om alla människor kunde ha dessa egenskaper och tänka så här? Vad enkelt allt skulle vara då och framför allt vad glada och positiva alla skulle vara. Men det är ju ingen som är så "perfekt". Man sårar folk och man blir sårad. Men jag tror att  nästan allt ( mord, våldtäkt och andra hemska brott som skadar en annan människa räknas självfallet bort) tillslut går att förlåta till stor del. Man tjänar inget på att gå runt och tycka illa om någon eller baktala någon. Självfallet behöver man inte älska personen mest av alla i hela världen. Det är att överdriva till stor grad. Men aa, hur ska jag förklara mig nu då. Förstår någon?

Tiden läker alla sår.  Det är min filosofi.


Följ med vågen och må bra

Gott folk, mina skor är inte gjorda för detta slaskväder. Blev genomblött om fötterna bara av att gå mellan tåg och bil. Fy farao! Jag vill ha sol och värme. 22/2 säger jag bara =D

Började med en av de roligaste kurserna under gymnasiet idag nämligen idrottspsykologi. Det verkar var grymt kul och framför allt intressant. Sen blir det ju bara bättre av att läraren är kanon! När jag ändå snackar kurser tycker jagd et är värt att nämna svenska C som jag också tror kommer bli en grymt rolig kurs. Det här kommer bli en toppen termin känner jag på mig! Wiiie.

Asså seriöst nu när jag sitter här o skriver kommer jag på att jag inte har ett skit att vara nedstämd eller dyster över. Jag har bara underbara människor runt omkring mig.  Känner inte att ett VG eller G i skolan är världens undergångutan är nöjd över det jag får. Allt är helt enkelt så kanoners och enkelt just förtillfället. Hoppas det fortsätter såhär =D
 
Nej nu ska maten lagas. Kassler och ris bjuds det på idag. Sen ska jag hämta Martina för att åka till Mossen o sparka lite boll.





Tiden läker alla sår.


Stop and stare

Sverige vann precis mot Spanien i handbolls-VM. Verkligen grymt! Målvakten, Johan Sjöstrand, är ruggigt bra. Han får bli min nya favoritspelare. 

Kvällen har jag annars spenderat med min vän hp. Vi kommer inte speciellt bra överens idag. Han måsteha blivit gammal för han är så seg. När jag ska ta upp en ny sida får jag sitta och vänta i minst 30 sekunder. Hur törs han ta upp så mycket av min dyrbara tid? Aja gårdagens aggretioner fortsätter. Det går allt annat än bra i jakten på det ultimata för en nybliven 20-åring.

Idrottsgalan nästa. Ska få lite inspiration till bra presentationer och tacktal så att jag och B2 kan komma på nått riktigt clever imorgon.

Make love not war

Jahaja, fysikboken ligger fortfarande på golvet o trånar efter mig. Där ligger den bra!

Satt nyligen och kollade på jätte gamla kort på Jempa dator. Allt från Mauritius till släktträffar. Så roligt att kolla på. Man får tillbaka massa härliga minnen o bara njuter av allt kul man gjort. Sen att man ser ut som "hejkomochhjälpmig" spelar inte så stor roll. Ni får kanske äran att se några kort när jag lagt in dem på min dator.

Asså jag bara måste får skriva lite om mina aggretioner. Mycket allvarliga sådana. Det handlar om presenter till folk som fyller år. Det är på tok för svårt. Man klurar och klurar och kommer aldrig på något som är tillräckligt bra. ÅHHH!

Fick precis veta att Andra Avenyn började redan förra veckan så nu ligger jag några avsnitt efter. Dags att ta igen det.

Over and out / LMA



Vi tar den

Hua, trött som bara den. För lite sömn och för mkt motion tror jag det beror på. Var fylletaxi inatt. Tur att jag hade Björn med mig så att jag inte somnade på vägen upp. Det hade inte vart allt för roligt. O sen kan han ju byta däck så hade jag fått punka så var det ju perfekt att han va med, haha. Fick iaf med alla tjejerna hem tillslut =)

Kvällen igår spenderades på Arena i ishallen och i Eriks lägenhet. Just i den ordningen. Kycklingsallad på Arena. Skridskor i ishallen. Batman i Eriks lägenhet. Lyckades kolla hela 2 timmar av den super långa filmen o somnade självfallet de 20 sista minuterna. Grattis Linda! Men det jag såg va bra =P


Tränade idag. Kuta upp för en väldigt brant backe way to many times så benen gav tillslut upp. Mjöksyran tog över o jag orkade inte ta ett steg till uppåt. O hade det inte varit för alla rötter och stenar som låg lite här o där så hade jag utan tvekan valt att rullat hela vägen ner igen.

Nej fysikboken ligger där på golvet o trånar efter mig.

Over and out/ LMA

Make some noise

Här sitter jag på Solåkravägen 7 och bara glor. Björn är omöjlig att väcka. Sover som ett litet barn ;) Själv har man varit vaken sen klockan 9:00. Varför vaknar jag så tidigt när jag får sova? Why God why? Funderar på att låta Björns dröm gå i uppfyllelse och hälla en hink med vatten över honom. Få se om jag törs.

Igår var jag o mina väninnor Maija och Viveka på Gnestarevyn "Spex in the city". Det var verkligen grymt. Definitivt värt de 150 riksdaler som jag la ut för att få se mästerverket. I revyn bjöds det på sång, dans och roliga sketcher (?). Visserligen fattade jag inte alla skämt men det mesta. Blir riktigt imponerad av de fyra tjejena som dansade (Angelica, Norea, Kamelia o Cecilia) och sen av Anne. Den tjejen hade visst en dold talang. Hon är grym på att sjunga =D

Efter revyn blev det lite fredagshäng på statiol. Emil jobbade =P Sen bjöd fyra herrar in sig till Viveka. Dom satt o drack, sjöng och Pettson berättade om en av sina helgalna fisketurer vid kaspiska viken tillsammans med Björns pappa Göran, haha. Kul vare i varje fall. Jag o Viveka tröttade efter ett tag och sov.

Gårdagens knäppgök: Mikael Larsson. Det kördes en lek där man inte får säga ja eller nej. Micke som var fruktansvärt fokuserad får frågan:
B: Micke, är det verkligen ditt riktiga namn?
M: Nej.

Haha.

Idag får man finsällskap på innebandymatchen. Sandra är hemma =D

Nej nu hög tid att få upp den där latkorven från sängen. Klockan är ju för sjutton gubbar snart 13:00. Hmm, undra om jag törs ta till vattenhinken...

Jag vill vara din verklighet

Dagens:

vem lyckades få jackpot fyra ggr under gårdagens hemlighetsmakeri?
vem vände ut o in på magen sin när personen i fråga torkade upp kattens lunch?
vem rådissade mig som arbetskamrat för en marokan?
vem kan inte ringa o boka klipptid själv?
vem påstår att tjejer är skit?


Spex in the city ikväll.


HAHA
Hoppas jag får behålla min vänskap med den stående blondinen trots uppläggningen av denna vackra bild  ;)

2008 in pictures =D

None


Underbart år! Underbara människor! Åhh vad jag älskar mitt underbara liv!

Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord. Fatta då va många ord jag har skrivit =D

Happy feet

Ojoj, jag är proppmätt. Bjöd på mat idag. Min favorit, couscous och kyckling. Så lättlagat o grymt gott =D

Hmm, skolan är fortfarande grymt lugn. En lektion idag. Började 10 slutade 11 =P

Usch skulle vilja skriva lite seriösare inlägg här i bloggen men jag varken orkar eller hinner. 

Nu ska jag iaf åka o plocka upp Marty o sen blir det träning.

Årets första fotbollsträning

Det var typ 1,5 år sedan jag körde en riktig fotbollsträning. Hade nästan hunnit glömt bort hur kul det var. Fast ojojo vilken träningsvärk jag lär lida av imorgon.

Fortfarande soft i skolan. Snittar 2 lektioner om dagen eftersom att några blir inställda lite då o då, men inte klagar jag inte. Börjar 12 imorgon också. Vilken lyx =D

Nä jag är faktiskt helt slut sen fotbollsträningen. Ska sova på momangen!

sweet dreams

Golden Beetle Award

Har nyligen kollat på guldbaggegalan. Insåg att jag sett på tok för dåligt med filmer under 2008. Har inte sett en enda av de filmerna som vann. Fast jag är ju inget direkt fan av svenska filmer.Vissa verkade visserligen jättebra tex De ofrivilliga, Låt den rätte komma in och Patrik 1,5. Blir väl till att hyra dem nån kväll framöver :)

Nej men vet ni vad? Jag bara MÅSTE berätta om helgen ;) haha. Nej men helgen har varit grymt lugn o skön. Fredags var det som ni redan vet häng hos Vivvi med Let´s Dance och en hel del tjatter. Lördagen bjöd på innebandy av hög klass. (?) O Martina fick en snilleblixt dagen till ära. Vi funderade länge på hur vi skulle spendera kvällen. Spel, bio o hyrfilm kom på tal men så rätt som det var så kläckte Martina ur sig att hon ville åka skridskor. Sagt o gjort. Mikael ringdes och nån timma senare befann sig jag, Vivvi, Maija, Martina, Emil och Micke i Gnesta Ishall. Det blev en spännande och fartfylld match ;) Dreamteam bestående av mig, Maija och Micke o sen intedreamteam bestående av resterande. Visserligen så tror jag att vi förlorade men men =P Micke hade sedan lite skridskoskola för oss o skridskoåkningen avslutades med en fruktansvärt jobbig bana gjord av mr Baumer. Skoja inte att det känns i kroppen idag. Har ont i ljumskarna, ryggen, axlarna, tummarna och hälarna. Har svårt att lyfta benen mellan pedalerna när jag ska växla och bromsa så får ta hjälp med ena handen för att hjälpa till. Behöver man göra det så har man skaplig träningsvärk. Nåja, lördagskvällen avslutade i min säng tillsammans med Maijsan.

Söndagen spenderades sedan med Björn. Han hade visst vaknat på fel sida o drygade hela dagen ;) Vi såg det där nya programmet om Trollkarlens hemlighet. ni vet det där nya på 5an. Hade värsta förväntningarna men man blev ju bara besviken för att tricken var så lätta. Jag somnade som vanligt först medan Björn låg o kollade på Arn o käkade banan.

Såja nu vet ni det. Glöm inte att lägga all denna information på minnet då blir det läxförhör imorgon ;)

pusssssss o godnatt

Första dagen på sista terminen

Ja det är faktiskt sant. Idag var den första dagen på sista terminen på Tumba gymnasium. Det känns som att åren gått så fort sen jag för första gången klev av  tåget vid Tumba stationen. Om drygt 5 månader kommer jag inte längre ha trygga skolan bakom mig utan måste stå på egna ben. Måste medge att jag har blandade känslor inför studentdagen den 29 maj. Visst ska det bli skönt att slippa att plugg för ett tag men att jobba är ju minst lika krävande.

Fick tillbaka lite uppsatser som jag skrev i början av gymnasiet. Huh, så hemskt. Skäms över det jag skrivit. Men en smart mening avslutade jag en uppsats med:

"När jag läser det här i 3:an hoppas jag att jag har blivit positivare, starkare och att jag
har förstått att livet är fullt av motgångar som måste övervinnas"


Nog är jag positivare (lite iaf) och framför allt gladare. Jag är definitivt starkare (dvs bry mig mer om mig själv o försöker strunta i alla andras åsikter) än för 2,5 år sedan. Jag har numera förståelse för att livet är fullt av motgångar som alltid går att lösa på något vis bara man verkligen vill och  att man inte alltid kan vara bäst trots att man bra gärna vill. Jag har, enligt mitt eget tycke, med andra ord utveckals och förändras rätt rejält under dessa år på TGY. Om det är till det bätte eller sämre är jag 100 % säker på att det råder delade meningar om...

Mitt schema den här terminen är förresten riktigt soft. 2-3 lektioner varje dag o slutar inte senare än 15:00, o min tidigaste morgon är klockan 9:00. Det är skönt och jag tycker att vi är värda det =D

Fixat MVG i svenska B och VG i engelska B. Rätt nöjd. Saknas dock ett M framför det sistnämda betyget ;)

Jag tänkte skriva lite om helgen som var men det tar jag kanske lite senare. Fysikboken kallar!

Over and out / Linda Marie Andersson

Days of thunder

Nyligen varit ute på en uppfriskande promenad med min mor o syster. Skönt. Lite för kallt om mina öron då jag återigen glömde mössa.

Igår var jag med Lina o Vivvan hela kvällen lång. Vi har börjat våra nya liv så gjorde fruktsallad o drack vatten. Nyttigt värre. självklart blev det Let´s Dance. Jag älskar verkligen det programmet =D Vet dock inte vem jag tycker mest om. Hade hoppats att Isabella skulle var mycket bättre. Men hon va tyvärr rätt kass annars hade jag utan tvekan hejat på henne. Nu ligger Laila Bagge och Mojje mig varmt om hjärtat. Ska bli spännande att se vem som vinner. 

Nu sitter jag o laddar upp med hejarramsor inför Lina o Vivvans innebandy match. Efter innebandymatchen blir det finmiddag hemma hos familjen Ahlstrand. Är redan hungrig ;)

Nej nu ska jag ta en dusch, snygga till mig och sen köra ner familjen till Gnesta.

Ciao!

The winner takes it all

Tjooolahoppsan!

Jobbat idag. Gick fint. Moppen rullade dock ner för en liten backe (glömde lägga i handbromsen) ingen fara skedd mer än att all reklam låg i snön när jag klev ut från Torggatan 15:s port. Så det var bara att plocka ihop de som låg i snön o låta dagen fortsätta som att inget hade skett. Efter jobbet besökte jag Harry Martinssonsväg 8. Hämtade min kamera o lite annat som lämnats/glömts kvar vid nyårsaftonen. Hann även med att utnyttja familjen Baumers micro, snacka lite skit med herrn i huset, kliva på hundens svans, släppa ut hunden så Emil fick jaga honom en längre sträcka, kela med katten o lämna tillbaka ett par strumpor =)

Kvällen har jag spenderats sittandes vid köksbordet. Planen var att jag skulle studera fysik men det gick sådär. Först kom pappa och försökte slänga ut mig i snön. Sen kom mamma o var på prathumör. så vi satt  o snackade goja i några timmar. Lovely!

Här nedan ser ni min faders försök till snömulning av sin äldsta dotter. Med tanke på mitt fasta grep runt stolpen förstår ni att jag hängde kvar där tills han gav upp ;D


Dagens tanke ägnas till stackars lilla Björn som ligger hemma och har feber. Krya på dig vettja=D

Nej ni, det är en dag imorgon också. Time for bed!

Pussigull <3

What to say!

Ojoj, har typ settat i 2 timmar och tänkt på året som varit. Skrivit en årsresume. Kollat på alla kort jag har på datan plus massa facebookbilder som folk lagt upp. Läst  bloggar sen januari 08. Sjukt kul och man kommer underfund med att det är så mycket små saker som man glömmer bort. Tur att det finns skrivit i bloggen o att det finns kort. Ska börja bli en mer flitig korttagerska detta år. Hoppas innerligt att jag håller det :) Då kan en bra början vara att hämta min kamera hos Emil vilket jag föhoppningsvis kan göra imorgon.

Nej nu ska jag ta o sova. Är sjukt trött o ska upp klockan 7. Hua!

Over and out!

Trettondagen

Asså vad firar man en dag som denna? Det är ju röd dag men varför. Nån som vet? Hör av dig :)

Igår var det jobb. Kallt som satan var det på min snygga gula postenmoppe. Men vart eftersom ett par trappuppgångar blev avklarade fick jag upp kroppstemperaturen till normala grader. Efter jobbet gick det fort hem till duschen o sen in till Björn. Där bjöds det på falukorv o potatismos. Smaskens! Vart kvällen tog vägen sen vet jag inte riktigt. Vi kollade på tv. Björn somnade. Han vaknade. Vi köpte chips o godis. Kollade på sportens årskrönika. Jag somnade. Jag vaknade sen lagom till halv 2 när JVM finalen skulle spelas. Medan jag sov hade Björn fixat våffeljärn och gjort smet. Vi turades sedan om att hålla våffelkollen. Skulle kunna säga nåt smart om matchen men det finns inte mycket att säga, mer än att Sverige förlorade. Förresten är det en upplevelse att kolla hockey med Björn Theorén. Han hatar alla som inte spelar i Sverige, pratar med sig själv och svarar kommentatorerna ;) haha.

Dagen idag har vart segare än segast. Är såå trött. Det svider i ögon. Skulle vilja somna här o nu men då kommer jag inte somna ikväll så då kommer jag vara toktrött på jobbet imorgon o det vill jag inte.

Satt nyss och kollade på massa gamla kort. Det är sjukt så kul man har haft under året. Allt man gjort. Vissa av de saker man gjort vet man aldrig mer kommer hända. Det är tråkigt men sant. Sen alla nya underbara människor man lärt känna och sen dom underbara människorna som man redan kände. Hoppas man aldrig förlorar någon av dom.

Nej nu ska jag nog påbörja en årsresume för 2008.

See you around!

Rastlös=Jag

Åhh, jag är så rastlös. Så uttråkad. Sitter o studerar fysik helt frivilligt. Behöver egentligen inte så det om något är ju ett bevis på att jag har tråkigt. Skulle vilja gå ut o leka i snön. Men det går inte för jag är tokförkyld och jag har ingen att leka med. Åhhh! Ge mig sällskap, ring mig, skicka ett sms. Något åtminstone!

Nejnej, men jag återgår väl till min tjocka fysikbok då. Hejdå!

Opps

Ojojo, helt ärligt. Matchen blev grymt spännande. En av de roligaste matcher jag sett i hela mitt 18 åriga liv. Sverige vann =D Så det blir väl till att kolla finalmatchen natten till tisdag.

Sov sött! <3

Historisk händelse

Så här ligger det kära läsare att jag, Linda Marie Andersson skribenten av denna magnifika blogg, just förtillfället sitter framför tv:en på övervåningen av min bostad. Helt själv. En lördagkväll. Har 2an påslagen (hur ofta händer det). Lyssnar till Chris Härenstam och Niklas Wikegård briljanta analyser av tex anledningen till varför Jacob Markströms nyligen släppte in ett mål. Jag koller med andra ord på hockey. JVM:s semifinal mellan Sverige-Slovakien för att vara exakt. Kvällen fortsatte med andra ord i samma tråkiga spirit som den gångna dagen. Ojojoj börjar verkligen bli i desperat behov av vettigt sällskap.

Äntligen börjar andra perioden. Måste skynda mig att stänga av datan så att jag inte blir distraherad av den under den spännande matchen. Hurryhurry!

Let me tell you, she´s not worth fighting for

Hade tur idag. Tv400 hade återigen maraton i American Idol.  Blir förälskad i varenda snygg kille med lite smårockig röst o en gitarr i nyporna. Mhm mhm mhm! Förutom synen av de snygga killarna på tv så har dagen varit grymt tråkig, fruktansvärt tråkig rent ut sagt. Tjatat på min mamma hela dagen om att hon ska hitta på nåt med mig men icke. Alla förslag jag hade bojkottade hon. Dansmatta, singstar, bullätartävling, mamma-masserar -linda, bakning, promenad, schackspel etc. Hur kunde hon ha mage att bojkotta nåt av desasa briljanta ideér? Det är för mig helt ofattbart =P

Hoppas jag hittar på nåt lite roligare att göra ikväll. Jag är öppen för förslag :)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Love while you can

Sandra var snäll och lånade ut sin dansmatta så det blev nån form dancebattle här på Ekhammar. Motståndet var iofs inte vidare svårt att krossa men iaf ;) Vi sjöng även singstar o åt massa o nyttigheter. Min sångröst är verkligen på topp såhär mitt i förkyldningen så jag var grym på dom riktigt ljusa tonerna i Abbas Waterloo ;) ha!

Hoppas det är American Idol maraton idag också för då vet ni vart ni har mig hela dagen.

Nej nu tror jag faktiskt att det är dags att ta en dusch. Håret är sådär härligt flottigt och jag luktar allt annat än gott. Men det är tilllåtet när man ligger hemma o är förkyld, så det så.

Duschen nästa!

Three, six, nine damn you're fine

Nyligen bjudit mor o far på mat. Kyckling, couscous och mangosås. Min speciallitet. Det var säkert grymt gott men jag vet ju inte riktigt själv eftersom att mina smaklökar för tillfället är ur funktion.

Funderar på att göra en Blondinbella o skriva en årsresume. Men inte idag, känner att det kommer ta väldigt lång tid =P

Hört rykten om att Vivvi o Maija tror att dom ska få bada bubbelpool o dansa på min dansmatta ikväll. Ha! Det kan dom ju tro ;)

Satt förresten nyligen o diskuterade diverse saker med mor min. Vi har en genialisk sparplan inför mitt sparande. Kommer nog gå vägen till slut ska ni se. Hoppashoppashoppas! =D

Nej ska slå Sandra en pling nu o hoppas att hon är snäll o lånar ut sin dansmatta.

Vi höres kamrater!

It is too late

Min fredag är räddad. Upptäckte precis att tv400 sänder maraton av American Idol. Så nu lägger jag min feta fysikbok åt sidan och byter min sittande ställning vid köksbordet till en liggnde ställning i soffan istället. 

Förresten så har Emil hittat min kamera. Mycket bra!

ää, soffan ropar på mig. 


Det är försent. Varför? varför? varför? =(

Nässpray och halstabletter

De två ovanstående produkter är riktigt bra uppfinningar måste jag säga. Mina bästa vänner en tid framöver. Det är nämligen som så att snoret rinner o halsen är så uppsvullen att det knappt kan sippra ner något syre till mina andningsorgan. Stackars mig..

Så då var det sagt. Hur denna...ja va är det för dag idag egentligen (?)...fredag ja just det. Hur denna fredag ska spenderas är ännu oklart. Fysikboken kanske borde dammas av eller kanske inte. Återstår att se.

Ciao!

Icke godkänt

Fasiken alltså. Jag uppdaterar som en kratta. Men ska väl försöka ta igen det med ett alldeles för långt inlägg. Hmm låt mig se, vart avslutade jag. Annandagen var det om jag inte minns helt fel.

Då är frågan hur jag spenderat min tid sedan dess. Kan säga att det blivit en hel del sömn iaf. På tok för mycket faktiskt. Har helt ärligt inte gjort mkt vettigt alls =P I söndags besöktes solarieöarna med Vivvi o Lina. O efter det blev det lite motionssim. Hurtigt värre. Sedan styrdes en färd till Heron city upp. Ringde runt o tillslut blev vi 8 st bowlingsugna Gnestabor som begav oss iväg. Måste säga att Jepser är grym på att bowla. Han fick strike eller spärr nästintill varje gång. Imponerad är ordet. Men ni ska veta gott folk att jag inte va sämst. Jag var faktiskt näst bäst.  De ni =D Kvällen avlutades med film o hockeytittande. Det sistnämnda försökte jag snacka sönder men då fick man tillsägelse minsann. Så jag tog mitt förnuft till fånga o sov mig igenom skiten istället ;)

Frågan är nu vad jag gjort mer? Vet inte riktigt :P Det blev nyår iaf. En mycket mysig tillställning som ägde rum i familjen Baumers röda villa (för visst är den röd?) På dagen bjöds det på korvgrillning och nån form av skridskoåkning utan skridskor.  Därefter blev det dusch o försök till att göra oss vackrare. Matlagning o tillslut fick vi njuta av maten. Emils mor hade placerad ut diverse uppdrag som skulle genomföras under middagen. Slå sig själv, klappa oynliga djur och blåsa upp munnen när någon pratade med en är några exempel på uppdrag. Kul grej =)  Sen ramlade det in några till o vi spelade lite spel o grejade. Vid tolv slaget blev det raketer på sjön. Mysigt med alla marschaller som Emil hade placerat ut. Förstår dock inte det där med champange och krameriet kring tolvslaget. Rätt onödig grej enligt mitt tycke. För det första så är champange inte ett dugg gott och för det andra varför ska man krama de som man umgåtts med hela kvällen. Makes no sense! Sen blev det singstar o lite undanplockning. Kvällen var mycket trevlig. Tack för gästfriheten familjen Baumer. Det enda negativa med kvällen var att min kamera blev borttappad. FAN!

Denna dag har varit lugn o skön. Efter uppvaknadet vid halv 1 tog jag o Björn en promenad i det vackra vädret. Under promenaden upptäckte vi att det var full traffik på isen. Raskt gick vi hem o hämtade skridskor. Vivvan o Mikael hade upptäckt samma sak så dom gjorde oss sällskap. Oboy och diverse sötsaker avnjutes efter en stunds åkande. Efter det fick vi god mat hemma hos Björns mamma.

Sådär ja det va den uppdateringen. 

Time to sleep! 

RSS 2.0