Jag vill inte ha dig som vän, jag har tillräckligt med vänner

  Ni vet kattkvinnan? Kvinnan med mörkt, krulligt hår som går runt på gatorna i Gnesta. Vet ni inte? Skit samma. Hon har startat krig mot min far. Pappa kom hem igår och berättade att att en kvinna skrikit diverse skälsord och "langat fingret" åt honom när han höll på med sitt arbete på Skillinggatan 16. Efter personbeskrivningen förstod jag vem det var. Iaf pappa hade svarat: "Hej på dig du!" Trevligt tycker jag och framförallt moget. Men mogenheten varade inte allt för länge. Idag kom han lyckligt hem och berättade att kvinnan i fråga hade börjat peka finger och skrika när hon såg hans bil. Han agerade moget och lipade. Jag som är mogen och 27 år yngre, berättade för pappa att sa gör man inte speciellt inte när kvinnan är fullständigt sinnessjuk. Han bara skrattade. Vilken förebild han är min far!

 

Jag vill också.

  Facebookar med mina vänner Viveka Ahlstrand och Billie Stilander. Frågar dom hur kall träningen var och så. Fick även reda på att dom ska få äran att spela på världens roligaste position på söndag, nämligen yttermittfältare. Vet ni vad jag får höra sen? Att båda tokstollarna hellre vill spela backar. Skulle kunna strypa dom långsamt. Jag får inte ens sätta min fot på fotbollsplanen om läkaren min får bestämma. Jag vill också spela fotboll!

Har jag sagt att jag älskar barn?

  Barn är bara för underbara. Har härliga funderingar om det mesta. Har svart på tal på nästan allt. Livlig fantasi. Mysiga att gosa med. Söta skratt. Och det bästa av allt, dom är förbannat ärliga. Finns ingen vuxen människa som är lika ärlig som ett barn. På både gott och ont kanske. Men satan, det goda väger nog alltid över. Ärlighet varar alltid längst. Är det okej att vara 20 och endast umgås med 5-åringar? Har börjat nässlat in mig i bekantskapskretsen iaf. Fick inbjudningskort till 6-årskalas idag. Fick även upplysningen om att flickan vars bemärkelsedag skulle firas, önskade sig My little ponny filmer, men poängterade flera gånger att hon redan hade 1an och 2an. Det får ju inte bli fel.

  Min syster har fått lite extra semester. En vulkan på Island som ställer till det. Kommer inte ihåg vad den där vulkanen heter med det var skojsigt och underligt iaf. På lördag är syster varit borta 4 veckor. Rekordtid för henne borta från familjen och vii börjar faktiskt sakna henne lite. Fast är faktiskt lite(bara jättepytteytte lite) glad att hon inte kom hem i lördags för jag fick ta hennes klipptid nu i veckan. Nice va? Men säg inget till henne ;)


Hatar att vara så långt borta.

Bitter? Jag? Nej, aldrig!

  Hon kom. Hon åt. Hon tog mina kläder. Hon lämnade. Det är Viveka vi snackar om. Hon hade tydligen mycket att uträtta denna fredag, allt för att hennes fullspäckade lördag skulle bli prefekt. Raka, duscha, färga ögonbryn, föra över pengar, packa...you name it! Fullt upp såhär på en fredagkväll innan en heldag på Skärholmen, grillning i Nykvarn och ett avslut på förmodligen Södertäljes hetaste uteställe (notera att jag inte har säskilt höga krav på Södertälje). Den där Viveka har minsann ett riktigt svårt liv ibland. En annan sitter i soffan. Har inte rakat benen på en månad. Har inte duschat på ett tag vilket resulterat i en hemsk odör. Kan inte föra över pengar. Har redan för mörka ögonbryn. Kan inte åka till Skärholmen och shoppa för knät inte orkar. Kan inte gå ut och skaka rumpa för knät inte klara det. Nej, jag är inte bitter. Inte alls.

 
  Nä, nu ska ni inte tro att jag är heldepp för det är jag inte. Börjar bara tycker att det vore lite kul om det hände något i mitt inte allt för händelserika liv. Jobba? Nån fest? Släktträff? Bröllop? Jag välkomnar allt sålänge det är något lite utöver det vanliga soffliggandet.


  Något jag iaf är glad över är att jag fick prata i telefonen idag.  :)



Do you know what worth fighting for

Ansökan är inskickad och klar att behandlas. Skönt! Bara 5 månader tills jag kommer härifrån då :)

  Nu är det bara en vecka kvar tills jag kan jobba igen. Egentligen är jag sjukskriven 6 veckor men hallå? jag har ju inte ens ett jobb att vara sjukskriven från så får ju inte en krona under dessa 3 veckor i sängen och soffan. Jag längtar till jobbet. Jag längtar till att få in pengar på kontot. Ska bli kul.

  När jag var i Bali köpte jag 14 dvdfilmer för cirka 60 kr. Billigt som sjutton, men blev varnad att många inte funkade. Tänkte att skitsamma, funkar en av de 14 så är ju det ändå billigt. Nu till det som bekymmrar mig. Igår skulle jag och Emil kolla på The Green Mile. Många säger att den är grym och jag kommer ihåg att jag också tyckte det när jag såg den för sisådär 6-7 år sedan mer kommer jag inte ihåg av filmen. Därför ville jag gärna se den igen och hoppades att den funkade vilket det faktiskt gjorde...tills det var en halvtimme kvar. Skapligt surt. Det jag vill få fram är att om filmen nu ska krångla kan den väl göra det i början så man inte fortsätter titta. Kan väl egentligen inte begära så mycket när dom var så pass billiga, men ändå =P

Mossen ikväll.



What do you want from me

  Tror ni på kärlek vid första ögonkastet? Inte? Det gjorde inte jag heller. Tills jag fick se och höra den där urgulliga killen Michael Bublé första gången. Han ser så urgulligt charmig ut i videon till "Haven't met you yet". Kan kolla på den hur många gånger som helst. Plus att låtens text är så utomordentligt fin. Älskar den! Älskar han!

  Nu till lite seriösare saker. Framtiden. Den som egentligen inte kan planeras, men just i detta fall kan man det. Konstigt jag vet. Vad ska jag plugga i höst? Det är den enda frågan jag behöver besvara. Frågan Var? har redan ett svar. Den stora frågan är alltså VAD? Jag har två alternativ, sjuksköterska och sjukgymnast. Bara att välja då. Oledoledoffkinkelanekoff. Nä, så funkar det ju faktikst inte. Jag, Linda Marie Andersson, måste välja detta inom loppet av 10 dagar, för den 15 april ska anmälan vara inskickad. Jobbigt!

 Just det, knät är helt nu. Skönt kanske man skulle kunna tycka. Nja, visst korsbandet är ju helt nu, men har ingen större nytta av det när jag inte kan gå på knät. Kryckor i minst en vecka till. Inte så jättekul. Legat i sängen och legat i soffan är det jag har gjort en vecka i sträck. Ätot godis har jag faktiskt gjort också.

Mer Desperata hemmafruar nu.

RSS 2.0