Sweet dreams

   Jag skulle vara duktig och springa en runda tidigare ikväll. Satte mig på trappan där jag njöt av den varma kvällssolen. Kände mig lite småtrött så tänkte: "Jag lägger mig ner ett tag bara". Jo tjena, jag somnade som en stock där på stentrappan o låg där till halv 10. Så det blev inte mycket springa av inte.

  Helgen har iaf varit skön. Trosa igår och det var nice. Solen skiner vilket innebär häng på Klemmingen och det är också nice. Allt är nice =)

  Ska sova mera nu.

Over and out / L I N D A

Nobody wants to be lonley

Nykter utgång på Tullen i lördags. Jag hade kul. Otroligt kul. Let´s do it again!

Känner egentligen inte för att blogga när vädret är strålande. Måste ut o njuta innan klockan slår 13 för då börjar jag jobba. Så den stora frågan idag blir. Varför bloggar jag?

Over and out / L I N D A


En båtklubb, är det en klubb på en båt?

   Sådär ja, nu har midsommar 09 gått av stapel. Den firades på Vålarö tillsammans med 10 andra brudar och annat löst folk från Huddinge. Dagen innehöll midsommarstångdans, lekar, sill, alkohol, mera dans, djupa konversationer, borttappad mobil, krossad klocka, trasig fönsterruta, snapsvisor, tårar från vissa håll, väldigt överförfriskade tjejer och ännu fullare boys, promenader, sol, camping, mera alkohol, grillning, diverse sysselsättningar i diket, pool, en riktigt ful fotomodell, utspilld öl, kallaste duschen någonsin, chips, skratt... Låter det kul? Kanske inte, men kul hade vi. OM vi hade =D

Rubriken kommer från ett citat a la Viveka Ahlstrand. Förvånade? =D

Over and out / L I N D A

Fly away

Jani, sitter o letar efter resor av alla möjliga slag. Austrlien, USA, Tanzania, Sydafrika, Brasilen mm. Skulle egentligen kunna tänka mig att åka vart som helst. Bara jag kommer iväg härifrån blir jag nöjd... Från början var det stora frågan hur jag skulle får ihop tillräckligt med pengar, men det känns inte längre som att det är det stora problemet. Det stora problemet i nuläget är vem/vilka jag ska åka med?! Har än så länge ingen resekamrat. Det känns surt för jag kan väl inte åka själv, eller kan jag det? Jag kanske helt enkelt får lägga ut en annons på typ matchmaker: "Resekamrat sökes". Nää, låter inte alls som en bra idé. Men det löser sig väl tillslut. Om någon är sugen så är det bara att höra av sig. Jag är inte kräsen.

Over and out / L I N D A

Cry me a river

  Som vanligt rann tårarna nedför mina kinder efter Grey´s anatomy avsnittet tidigare iväll. Lyckades visserligen inte hålla mig vaken under hela programmet. Detta eftersom att jag är så enormt trött. Anledningen till tröttheten är att jag inte är van att arbeta så här mycket. Men aa, sjukt bra var det jag såg av programmet fast som en god vän sa, "nästan lite för mycket tragedi för min smak". Håller nog med, men visst är det sjuk skönt att grina över en obetydlig serie ibland? Hellre det än att man grinar för något som betyder något...

Dags för glass i stora lass.

Over and out / L I N D A 
 


Rapapapapapa

   Har faktiskt nyligen vaknat, men sov man två timmar natten till torsdag och festa igår så har man rätt att sova länge. Så det så. Skoj var det igår iaf. Premiärutgång i Nyköping, en lyckad sådan måste jag få lov att säga. Mina följeslagare var Marty, Emma och Lina. Dansade som vanligt tills svetten lackade. Dock inte riktigt lika mycket som min, något överförfriskade, kusin ;)

  Börjar jobba om 4 timmar så det är bara att börja ladda. Steg ett är att ta en dusch som inkluderar typ 3 liter balsam. Kan säga att det verkligen behövs. Mitt hår ser ut som ett skatbo.

Over and out / L I N D A


Trvis du med ditt jobb?

Sådär ja, första arbetsdagen avklarad. Det var...annorlunda, men vad jag skrattat. Kul med ett jobb som inbjuder till skratt plus att arbetskamraterna var gudomligt trevliga. Stooooor skillnad från posten där man varken snackar ihjäl sig eller har lika trevliga arbetskamrater. Jag som älskar att snacka. Därför passa hemtjänsten mig perfekt. Då får man snacka med både personal och vårdtagare. Visst, det finns vissa rätt motbjudande incidenter men det klara man av efter ett tag. Inga problem! Men det märks att jag inte är van vid tidig uppstigning på morgonen. Däckade nämligen i sängen direkt efter middagen. Helt slut!

Som Mange Schmidt skulle säga. Dags för en dusch, inte lukta usch.

Over and out  / L I N D A

Hello you!

  Gårdagskvällen var en av de bästa på länge. Dansade, skrattade, umgicks med sköna människor och hade det kanonbra. Mera sånt tack!

  Nåväl, jag är nervös gott folk. Sjukt nervös. Jag ska nämligen jobba min första dag på hemtjänsten imorgon. Lite blandade känslor inför det faktiskt. Visst det ska bli förfärligt skönt att få göra något om dagarna, blir ju så rastlös av att bara vara hemma och rulla tummarna, men å andra sidan skulle jag vilja sova riktigt länge imorgon. Tror jag behöver det. Men jaja, det kommer bli kul tror jag.

Jaja, nu ska jag göra som dom på Postkodmiljonären och ringa en vän.

Over and out / L I N D A



Vad händer nu?

  Jag vet ärligt talat inte om jag fattat allt inför morgondagen. Lina och Viveka har dragit det för mig ett flertal gånger , men det verkar inte som att mina hjärnceller tar in informationen. Måste vara alla nagellacksångor jag fått utstå under kvällen. Men så här är det iaf, jag har tydligen Linas bil här hemma på Ekhammar. Imorgon ska den upp till södertälje. Sedan till Björnlunda. Sedan Gnesta. Åka runt, runt i Gnesta. Sedan Björnlunda. Till sist Gnesta och det blir slutstation för Linas bil. Linas bil får med andra ord åka rätt mycket imorgon. Kul för den, men snurrigt för mina hjärnceller ;) Men men, Lina ska ha en grym dag imorgon eftersom att hon tar STUDENTEN =D Har ni noterat att jag ofta skriver STUDENTEN med stora bokstäver. Om inte så upplyste jag er precis.

   Fick nyss en riktigt skön låt skickad till mig skriven av två än så länge helt okända låtskrivare. Men oj, vilken hit ;) Man ler genom hela låten. Synd att jag är så kass på datortekniken annars hade jag lagt upp den på här på bloggen. Synd för er!

Over and out / L I N D A


It´s time to take control

När jag hör din röst

  Ovanstående rubrik är namnet på den bok jag läser just för tillfället. Det är fortsättningen på "Om jag kunde drömma", alltså den bok som filmatiserats som Twilight. Ja bra, nu var det uträtt. Men för att komma tillbaka till boken måste jag säga att den är fantastiskt bra. Grinar lite då och då. Ja, jag vet rätt tragiskt med tanke på att det är en bok. Men ändå. Det jag vill få fram är att den är enormt bra. Rekommenderar den starkt.

  Förresten så är klockan äver 24 nu vilket betyder att det är den 3 juni. O vet ni vad det betyder? Jo, att Emil fyller 21 idag. Därför önskar vi han grattis och väntar med spänning tills inbjudan till hans födelsdagsfika dimper ner i facebook-eller smsinkorgen eller varför inte i brevlådan.

   Ska fortsätta läsa. Helt besatt.

Over and out / L I N D A


Snyggt att svettas?

Jahaja, studenten tog man i fredags. Ruggigt härlig dag, fick nästan kramp i kinderna efter allt jag log från champangefrukosten tills jag mötte upp familj och vänner utanför skolan. Att solen sken hela dagen lång gjorde så att allt blev extra underbart. Kvällen däremot kunde ju varit roligare. Som jag och Hanna sa hade dagen helt enkelt varit för bra för att vara sann och vilket betydde att någon dåligt/tråkigt skulle inträffa. Det gjorde det. Vi blev sittande på ett tåg i en och en halv timme och kan säga att det inte är någon höjdare på sin student. Drickan tog slut om man blev bara trött o irriterad. När vi äntligen kom av tåget i Stuvsta blev det taxi till Metro. Väl där fick jag reda på att Matilda sålt Maddes biljett. Paniken bröt ut, men efter någon halvtimme lyckades vi fixa en biljett till Madde också. In på stället där folk trängdes som packade sillar. Tog ett par shot, dansgolvet entrades. Vi blev trötta och irriterade på att det var så trångt, vilket resulterade i att vi vid 2 tiden tog en taxi hem till Hanna o käkade gudomligt god prinsesstårta. Bra avslut på en underbar dag, men kvällen hade, som jag skrev tidigare, kunnat varit roligare :)

Vad har annars hänt i helgen? Jani, inte mycket va. Firat morsdag med fika hos FoF och middag och MoM. 

Dagen har spenderats med Emil hemma hos MoM där vi stekte i solen, badade (30 sekunders bad för badkrukan Emil) och snackade skit. Riktigt härlig dag måste jag få säga :) Sen tränade jag med F97-98. Riktigt kul faktiskt och fick flera gånger frågan om jag verkligen svettades så mycket eller om jag hällt vatten över mig. Svaret var självklart (vet typ alla som känner mig) att jag svettades som en tok hur lätt som helst. När jag sa att jag väldigt ofta svettades så mycket, sa dom små livet att det  var snyggt på mig. Har aldrig förr hört att det är snyggt att vara svettig, så ja det var väl kul att höra =P Efter deras träning blev det en runda på spåret och sen en trip hem till Emma.

Usch, nu har jag gjort det jag sa att jag skulle sluta med. Alltså skriva: Idag har jag....Igår gjorde jag... Det är så tråkigt. Men men, vad ska man göra när man har tråkigt. Skriva blogg är svaret idag. Bilder är jag inte heller bra på att lägga upp, förlåt Marty! Kanske blir bättring, kanske inte...

Sen en annan sak som slog mig häromkvällen. Vad har man att se fram emot nu?! Studenten är tagen. Jaha, sen då. Ska jobba hela sommaren så lär inte åka på allt för spännande utflykter. Jaja, det löser sig som man brukar säga. Men man behöver saker att se fram emot för att orka med allt annat liksom :)

Nej, det svider i mina ögon. Trött som sjutton.

Over and out / L I N D A

RSS 2.0