Hatahatahata

  Reklam, varför i helvete finns den? Förstör ju filmen så enormt mycket. Sen kommer nyheterna och vädret mitt i allt. Why god, why?! 

  Imorgon, klockan 08:00 (tidigt jag vet, men B fick för en gångs skull vara chef), tar jag och Mr Theorén på oss målaroutfiten och eftersom att jag är väldens bästa flickvän har jag fixat picknick eftersom att det saknades sist. Fy bubblan va jag är go.

Over and out / L I N D A

La España

  Sådär ja, då var det bestämt. Mitt andra handsval har tackat ja till inbjudan. Känn dig älskad Viveka ;) Den 14 november flyger flickan V med mig och min familj till Gran Kanaria. Underbart, underbart, underbart! Det blir liksom en uppvärmningsresa inför den 26 december. Härligt att hon ville göra mig sällskap =)

Sovdags. Börjar klockan 7 och behöver min skönhetssömn.

Over and out / L I N D A

Jag slapp disken

  Ja, det är sant. Jag slapp disken och fick leka med barn både igår och idag. Hur nice är inte det. Plus att jag ska jobba där imorgon också. Wonderful =)

  Ska lägga mig i soffan nu.

Over and out/ L I N D A


Upp som en sol och ner som en pannkaka

  Det uttrycket stämmer i på dagens mest komiska incident. Saken är den att jag har ställt upp mig på vikarielistan på dagis av anledningen att jag är förfärligt förtjust i att umgås med barn. Så när jag på kvällens hockeymatch mellan Gnesta Bluewings och Vita Hästen får sms av Eva. Det är alltså hon som ansvarar för dagisvikarier i Gnesta kommun. Sms:et lyder: Hej Linda! Vill du jobba på Sjöstugen på tisdag mellan 11:30-13:30? Trots att det var en pisstid blev jag kanonglad och nästan larvig. Fråga min syster och fröken Ahlstrand. Iaf, jag svarade glatt på sms:et. Hejsan! Ja absoult. Kanonkul ju. Men mitt polispapper har inte kommit än. Gör det något? Vilken avdelning ska jag vara på? Jag trodde alltså att jag skulle ta hand om barn, men när jag fick svar insåg jag snabbt att så inte var fallet. Jag ska nämligen plocka disk och diska. Hahaha. Skrattade så vi höll på att dö. Jag = bortgjord. Jaja, jag får iaf se ungarna =P

Over and out / L I N D A

Try me

   Efter någon timmes tjat fick jag tillslut Björn att vakna till liv så att han kunde köra hem mig. Jag skulle ju trots allt på "jobbintervju". Det kan man ju inte missa. Men så är gubben som jag bestämt date med inte hemma. Illa, riktigt illa.
   Idag ska jag på 80års kalas. Det är min käre granne och farfar Carl-Henrik som blir så gammal. I princip hela släkten ska dit och sjunga "ja, må han leva" och äta massa gott. Ikväll blir det kräftskiva i Mölnbo. Förstår ni vilken trevlig dag/kväll jag har framför mig? :)

  Det är nog dags att borsta tänderna nu.

Over and out / L I N D A

Hej dagbok!

   Efter att ha settat och läst min blogg från första inlägget (Ja, jag har inte haft så mycket för mig den senaste veckan) inser jag att JAG tycker att det är förvånatsvärt intressant att läsa vad jag gjort. Blir glad över att bli påmind om saker och ting. Därför ska jag skriva mer om vad jag gör. Om jag har lust förstås.

   Vaknade iaf upp hos Björn. Alltid lika trevligt. Åkte och hälsa på ICA-Madde för att köpa mjölk och ägg för det skulle lagas pannkakor. Det blev ett antal pannkakor som hamnade i våra magar. Det gjorde jag bra.  På eftermiddagen hämtade vi upp Hugo på dagis. Det hoppades studsmatta, gungades och klättrades. Middag bjöd Evelina och Perra på. Kvällen spenderade jag frysandes på Mossen. Det är faktiskt sådär att sitta och kolla på när resten av brudarna lirar boll. Men men...

  Hoppas att någon från hemtjänsten ringer och väcker mig imorgon. Jag vill jobba!

Over and out / L I N D A

Det är svårt att inte bry sig

  Alltså, så här är det gott folk. Jag har så förbannat tråkigt. Sitter antingen i soffan eller sängen och glor på en elektronisk uppfinning. Vill göra något, röra på mig. Skulle tillomed kunna tänka mig att städa. Men icke. Det går inte allt för bra när man släppar benet efter sig som ett mongo. Jag blir tokig. 

 Eftersom att jag inte har så mycket att gör kan jag ju berätta om det ljusa stunderna under de senaste dagarna.
 ¤ Vi vann faktikst matchen i lördags med 1-5 eller var det 1-6. Skitsamma, vann gjorde vi iaf o det var verkligen på tiden :)
 ¤ Björn kom och sällskapade med mig i söndags. Det tycker vi om :)
 ¤ På måndagen fanns inte många ljusa stunder. Roligaste var väl när jag pratade i telefonen med Vivvi, Lina och Hanna.
 ¤ På tisdagen började det hända grejer. Var och hälsade på dagis för att skriva upp mig på vikarielistan. Supermys! Hoppas jag får jobba lite granna i höst. Sen åkte jag runt och gjorde det jag är bäst på, nämligen att väcka människor. Först ut var Viveka. Samtalade lite där och snodde en macka innan jag begav mig till nästa offer, nämligen Björn. Han var dock lite mer svårväckt än det första offret. Det krävdes 4 telefonsamtal och ett antal plingningar på dörren innan ljushuvudet förstod att jag stod utanför dörren ;) När tröttmössan stigit upp ur sängen försökte vi lära mig spela lite golf. Om jag kom lika nära hålet som Björn när jag chippa, eller vad det nu heter (det finns så mkt golftermer), så tyckte han att jag skulle börja spela. Men tyvärr var mitt närmste slag typ två meter från hålet. Inget golfproffs här inte.

  Märks det att jag har tråkigt eller? Tror det va. Så om någon känner för att umgås med en tjej som kommer vara oerhört pratglad efter en dags tystnad så är det bara att slå en pling. Tveka inte för jag är i desperat behov av sällskap.

 Over and out / L I N D A


Jag är rädd.

Facebook is the shit

   Efter en hel dag facebookande vet man allt. Då menar jag allt. Vem har blivit tillsammans med vem? Vem har helt plötsligt blivit singel? Vem har gett sin pojkvän en avsugning? Vem har blivit med barn? Vem gjorde mål på senaste fotbollsmatchen? Allt får man visserligen inte veta, men en jävla massa. Det är intressant det där. Tänkte knyta an till Martinas blogginlägg som handlade om bloggläsande och uppmärksamhet. Uppmärksamhet. Alla vill ha det. Jag vill ha det och jag VET att du också vill ha det. Facebook och bloggar ger en uppmärksamhet. Det blir lite som en skvallertidning. Man läser och sen när man träffar någon så diskuterar man. Personen som ändrade status, skrev i vad gör jag nu fältet  eller på sin blogg fick på så vis sin uppmärksamhet. Intressant det där. :)

  Just det, måste berätta anledningen till dagens facebookande. Jag är sjuk. Eller sjuk och sjuk. Mitt knä är sjukt. Yeah that´s right. Jag har pajat knät ännu en gång dock inte det korsbandsopererade utan det andra. Vänstern för er som inte är allt för uppdaterade om mina knän. Hejdå fotboll. Hejdå posten. Hejdå godis. Tyck gärna synd om mig, fast på avstånd. 

  Over and out / L I N D A

Face the truth

  Tredje kvällen i rad som inte blev som jag tänkt mig. Sånt e livet. Haft en rätt kul helg ändå. Spenderade lördagen hemma hos Emil. Spelade kubb, boule, promenerade, spelade Chicago, kollade på film och lyssnade till när Lina snarkade. Ägde faktiskt på Chicago. Lina var nog sämst, nej inte nog. Lina var sämst. Dagarna har spenderats med jobb på förmiddagen och klemmingen på eftermiddagen. Sistnämnda var mycket härligt. Jobb imorgon igen. Posten. Bara två veckor kvar nu. Ofantligt skönt må jag säga.

Nej, borde väl sova. Men först ska jag läsa lite i min braiga bok.

Over and out / L I N D A


RSS 2.0