Valborg

Borde egentligen sitta o skriva på min labbrapport om spektroskopi men helt plötsligt tappade jag all motivation. Ska ta en dusch istället o ta första bästa buss in till Vivvi. Sen ikväll bär det av till Emil för att umgås o grilla, kommer bli nice! =)


På återseende


Slut för idag, tack för idag!

Nej nu ger jag upp! Har settat med den där gröna tråkiga kemiboken sen klockan 18 idag o har jag blivit nå klokare? Nää, inte ett smack. Usch, just nu avskyr jag kemi!

Jaja nog snackat om skolan. I morgon är det ju som ni alla vet högtidernas högtid nämligen valborg. Eller?! Nja det där med att valborg skulle vara högtidernas högtid stämmer inte riktigt. När jag var liten så sa alltid pappa att man ska fira in våren och det trodde jag ju på. Men nu på senare tid har jag börjat undra. Att 13 åringar (och många andra) super sig redlöstfulla (visst, några fejkar nog sin fylla) är det ett bra sätt att fira in våren på? Inte tycker jag det iaf! O sen den där brasan, vad ska det vara för kul med den? Några pinnar som brinner, ohh häpnadsväckande!

Nu förstår ni nog mitt, man kanske skulle kunna kalla det hat, mot denna högtid. Visst, det ska bli grymt trevligt att umgås med nära o kära men jag tycker iaf att högtiden är överskattad. Umgås med vänner kan man göra ändå =)

Dags för en dusch!

Swisssss


 Förresten så vill jag fortfarande ha hjälp med spektroskopin. Du med genihjärna, hör av dig snarast!

Spektroskopi?!

Vet ni vad det är? Spektroskopi? Om ni gör det kan ni väl vara så vänliga att höra av er till mig. Jag håller nämligen på att skriva en labbrapport o teorin ska handla om just spektroskopi. Men jag har ingen aning om vad det är för något. Hittar inte en enda internetsida om det o så förstår jag inte det som står i kemiboken. Jag tror seriöst att dom som skrev den glömde bort att skriva på svenska. Liksom förstår någon det här " Absorbans är ett mått på absorpation av ljus och definieras som lg där lo är intensiteten före passage och I är intensiteten efter passage". Inte gör jag det. Så jag vädjar till alla mina läsare att hjälpa mig förstå. Ring o förklara, skicka länkar eller gör vad som än faller dig in! Help me!

Jaja, åter till landet där spektroskopin härjar! 

Sorry seems to be the hardest word

Lugnt i skolan idag. Ja, vad mer ska jag skriva?! Orkar egentligen inte skriva ett smack. Orkar inte verkligen inte. Vill bara dra täcket över huvudet ett bra tag...

Wienide!

Powerpoint

Blev nyss klar med min powerpoint presentation som jag ska ha på tisdag i education. Det jag ska stå o snacka om i 10 minuter är hur man blir läkare. Intressant för alla nötter i min klass som alla satsar på en karriär inom läkaryrket. Men va fan, det va enkelt o framför allt så är ju jag intresserad av det. Det kommer blir kanoners ska ni se!

Satt o sorterade lite kort förut o gjorde mappar till varje "korttillfälle". Lite kul att kolla igenom massa kort på alla snygga människor jag har till kamrater ;-) haha.

För övrigt så åker min familj till Gran Kanaria på onsdag så då blir jag själv hemma så sjukt skönt. Längtar nåt enormt!

Dags för Navy nu..

Heippa


Long time ago

Ja nu var det minsan ett tag sedan jag skrev ner ett par rader om mitt intressant liv. Får försöka få liv i bloggen igen =)

Men men, vad har hänt i mitt liv sen sist. Det roligaste har helt klart varit fotbollslägret. Många sköna männsikor så det blev kanon. Jag har som vanligt pluggat en hel del, vart med Johan o kompisar. Även firat Vivvi som fyllt körkort o krogen. Kul för henne =D Undrar hur hon hade det på sin första utgång igår? o det största frågan hade hon rätt kläder på sig för utgång? ;-)
Jag har varit i Globen o kollat på Matilda när hennes lag spelade SM finalen. Sjukt kul verkligen (trots att Balrog förlorade) men det var coolt att se att innebandy kan fylla hela Globen. Det trodde jag inte!
Igår var jag o Hanna hemma hos Marcus på 18 års firande. Mycket trevligt o sen drog vi till ishallen o dansade järnet.

Ikväll blir det plugg, Andra Avenyn och One Tree hill =)

Have it!

Intressant?!

Saken är det att jag kommit på att min vardag inte är speciellt intressant. De enda jag skriver att jag gör är att plugga ;-P Visst jag gör det en hel del men inte jämt. Tänkte iaf skriva vad jag gjort nu ikväll o hör o häpnad, jag har pluggat, haah!

Nej gud så ointressant återkommer när jag har nåt kul att berätta istället =)

Make it, break it, shake it!

Trött som sjutton i skolan idag, gick segt o orkar inte skriva mer om den.

Måste börja plugga inför proven nästa vecka efter som att fotbollslaget ska på träningsläger tidigt torsdag morgon till sent på söndag kväll. Usch, har verkligen inte motivation. Vill göra allt annat utom att plugga. Men får väl ta tag i det efter att jag övningskört ner Jennie till träningen.

See ya!

Helgen!

Helgen har bara sprungit förbi o nu är det ångest söndag igen, usch! Helgen har iaf vart kanon skön!

Fredag: Skrev klart engelska uppsatsen p började med education. Sen blve det nagelmålning och ett varm långt bad, mycket mysigt! Tidig sänggång pga tidig uppgång dagen därpå.

Lördag: Klev upp kl 07:00 o övningskörde in till Nyköping för att skriva högskoleprovet. ( Ja så ambisiös är jag faktiskt) Provet började 08:30 och slutade 16:20. Riktigt länge så i slutet var man helt slut fast dagen gick trots allt väldigt snabbt =) Själva provresultatet är väl sådär. Det gick iaf bättre än jag väntat mig =) Tror att jag fick 64 poäng av 122. Men men, det går  bättre nästa gång! Kvällen spenderades hemma hos Sandra tillsammans med Minna, Billie, Vivvi, Lina o Emma. Vi åt mat, dansade dansmatta, kollade på körslaget o snackade om allt mellan himmel o jord. Så sjukt skön lördagkväll alltså. Tack flickor! 

Söndag: Stod o sålde korv mm på fotbollsmatchen idag. Va ju sådär, men fick se en jätte bra match! Bra passningsspel o snack från laget. Jag är imponerad o utnämner gårdagensmatch till den bästa hittils i år. Efter första matchen blev det lunch på Thekannan o sen ner till Mossen för att kolla på en ytterligare match. Därefter blev det hemfärd o Johan följde med =D Kollat på One tree hill är väl det enda vettiga vi gjort under kvällen. Vi har mesta tagit det lungt. Det gjorde vi eftersomm att en av oss var väldigt trött pga för lite sömn under Wien resan o jag det var inte jag sa va på Wienresa!

Nej, nu blir det till att kolla lite AA =)

Finally =)

Sådär ja, nu var engelska uppsatsen klar. Ska precis skicka in den till läraren. Lättnad! Jag hann fakstiskt också med att skriva education inlämningen. Känner mig mycket duktig så ska belöna mig med ett bad o nagelmålande. Sen blir det Two weeks notice =)

Over and out!

Tjenixen!

Precis hemkommen från skolan. Tre timmars körkortsteori o två timmars stressprojekt, så  då förstår ni kanske att dagen var grymt seg!

Nja syftet med inlägget var att ni skulle få veta att jag överlevt dagen, har nämligen inte tid att sitta här o tramsa på ett par tim. Måste skriva klar engelska uppsatsen som ska vara inlämnad i...hmmhm...dag! Så det är bara att köra hårt nu!

Later!

1408 riksdaler

Har precis räknat mina mynt som jag har i sparbössan. Sparbössan ser förövrigt ut som en fotboll o jag fick den av Maija i julklapp år 2003. Ni kan väl anteckna det ;-) Iaf nu ska jag komma till det roliga med det hela. Jag har nämligen lyckats skrapa ihop 1408 kr på drygt ett halvår. Det tycker jag är rätt bra faktiskt. Dom slantarna tror jag får bli en del av de fickpengar som jag ska ha med mig till Magalufresan i sommar =)

Nedanstående information bör läggas på minnet ;-)

Innehållet i min sparbössa:

240 st femkronor = 480kr
50 st tiokronor = 500kr
80 st 50-öringar = 40kr
388 st enkronor = 388 st


Vi ses o hörs gott folk!

Snart bojkottar jag SL!!

Dagen börjar bra utan några större problem. Fysik, matematik o bioligi stod på schemat. Slutade kl 13:00, riktigt skönt o glad som en lärka sätter jag på 13:22 till Södertälje centrum. Eftersom att jag tog 13:22 tåget innebar det att jag hade en hel halvtimmes marginal tills Gnestatåget skulle avgå från Södertälje hamn. Väldigt smart av mig att göra så eftersom att tåget från Tumba som skulle gå en kvart senare kanske var försenat lr så för man vet ju aldrig men SL. Men iaf tillbaka till tåget som jag sitter på. Det rullar utan problem förbi Rönning men stannar i Östertälje pga av broöppning så Östertälje är tågets slutstation. Lungt o fint kliver jag o säkert tusentals andra passagerare av (kanske inte riktigt så många men det var riktigt trångt på perrongen). Jag tänke att det gjorde ju inte så mycket eftersom att nästkommade tåg skulle ansluta precis till Gnestatåget =) Slog mig ner på en parkbänk o glassade i solen. Sen plötsligt hör jag en kvinnlig röst: "Pendeltåg mot Södertälje centrum beräknas vara cirka 11 minuter försenat. Vi beklagar förseningen". What?! Det kan ju inte bli så illa att jag lyckas missa Gnestatåget...trodde jag ja. 11 minuter efter uttalandet från högtalarna anländer tåget o åker sakta men säkert in till Södertäljehamn o vart är fasiken är Gnestatåget?! Borta, det hade redan åkt. Fy fan! =( Så jag fick åka in till Södertälje o sätta mig på tåget o vänta ytterligare en halvtimme. Satte till o med upp fötterna på det motstående sätet, enbart i protest mot SL o dess förseningar. Ha, där fick ni! =)

Väl hemma började jag skriva på min engelskauppsats som ska lämnas in imorgon. Har precis skrivit exakt 400 ord så det skulle kunna räcka eftersom att man ska skriva mellan 400-600 ord. Fast känns ju sådär att ligga precis på gränsen så ska försöka knåpa ihop några fler väl valda ord.

Take care! <3

Go for it, go!

Sjukt skön dag idag. En lektion men biologi o sen en kvarts engelskaredovisning därefter va skoldagen slut. Så jag passade på att spendera längre tid än vanligt hos sjukgymnasten o sprang faktiskt 4000 m, nytt rekord för mitt opererade knä =) En annan rolig sak jag måste berätta är att det kom fram en tant i omklädningsrummet idag o sa att hon jag jätte imponerad av mig för att jag tog i så mycket under träningen. Den tackar jag för. Jag är duktig, de ni ;-)

Sen fick jag o Vivvi skjuts av Johan hem. Stackars Vivvi hade fått en sticka i foten o kunde inte gå, haha! Så nu kan hon inte gå till skolan imorgon pga sin "skada". Hon är rolig hon! Fika på Thekannan blev det idag igen. Sällskapet bestod av mig själv, Johan, Hanna o Vivvi. Tog en räksallad o en bulle. Mycket gott!

Under kvällen har jag o Johan inte gjort speciellt mycket. Tagit det lugnt, snackat, käkat glass o vindruvor. Det va mysigt! Han åker till Wien imorgon så jag måste passa på att önska honom en trevlig resa o så hoppas jag att han umgås med mig på söndag. =)

Förresten är med i en tävling om en header igen. Check it out !

Sov gott mina vänner!


A promise is a promise

Dags att berätta om föregående helg. I fredags var Johan har o åt av min delikata mat o sen bar det av till Jesper var att umgås med lite folk. Mycket trevligt! =) I lördags var det gocart med innebandylaget. Hur kul som helst. Mitt lag kom två så jag är stolt över oss fast det hade ju vart bättre om vi hade kommit etta! På kvällen var vi några tjejer hemma hos Emma o spelade spel o snackade massa skit, visserligen kanske det spårade ut lite i slutet men jag hade grymt kul =) I söndags var det lång sovmorgon o sen plugg.

Nu till dagen! Började med en fika i form av pago jucie i på CentralCafet i Söderälje tillsammans med Vivvi. Sen körde jag på bilskolan, det gick finifint o han tyckte att jag hade utvecklats jätte mycket. Pluspoäng till mig tack! Sen till skolan o hade engelskaprov. O det var det enda vi gjorde under dagen för matteläraren var hemma med sjukt barn o education lärare var på kurs. Me like! Väl i Gnesta var det tänkt att jag, Vivvi, Lina o Johan skulle käka glass i vårsolen. Vi köpte glassen o slog oss ner på en varsin stol o vart fan tog solen vägen?! Den försvann. Så vi satt o huttrade under vårt fika.

1 april idag. Blev lite lurad förut när Björn sa att han skulle amputera benet. Hallå det skämtar man ju inte om, så jag trodde på det! ;-P Någon annan som blivit lurad?

Ha det bäst!

Jag vill att det här löser sig, mår så dåligt av det! <3


Äntligen!

Äntligen fungerar bloggen! Hade ju tänkt skriva om helgen men gör det sen tror jag. Måste plugga nu!

På återseende!

RSS 2.0