Make me believe

 Det regnar ute nu. Det är faktiskt mysigt. Saknat det lite. När man hör regnet och vinden utanför fönstret uppskattar man verkligen att man sitter här under täcket i sin mysiga säng...

 Förresten varför åkte Eddie ur idol? Han var snygg (minus dom utstående öronen) och sjöng väldigt vackert. Sverige röstar fel helt enkelt!
  
 Just det, Lina och jag fick punka förut.

Over and out / L I N D A


90orna kör järnet!

  Dåså, det börjar bli tradition att blogga när man förfestar, fördricket eller annat väl valt ord, här hemma hos Vivvan. Än så länge är alla brudar på benen. Lina har shorts på sig. SHORTS gott folk, korta sådana. Det är ju för fan snart vinter. Själv är jag välklädd i jeans oh ett lagom urringat linne omm Viveka och Lina får säga vad dom tycker. "Det kunde ju ha varit lite mer". Hanna J är här också. Förvånade? Jo jag med. Det var super länge sen. Kul att hon är här iaf. Jani, undrar hur det här ska sluta. Vivvan ögon börjar se så där härliga ut som dom gör när ett antal drickar slunkit ner. Hanna blir allt mer högljud och Lina drar ner linnet allt mer o mer. Jag själv är helt städad. Ha, det är ju jag som skriver såklart jag anser mig själv städad. Men jag lovar, jag är det. Right?! Hur ska kvällen sluta? Detta blir spännande... ;)

Over and out / L I N D A


I´ve got a little world of my own

  Skapligt trött jag är. Alldeles för lite sömn är orsaken. Hämtade tre onyktra herrar i Nyköping halv 3 och började jobba kvart över 7. Inte så väl genomtänkt såhär i efterhand. Men jag fick trots allt höra dom sjunga vackra toner till ett flertal låtar. Och inte vilka låtar som helst utan WESTLIFE låtar. Yep, det stämmer.

  Anyway, ca två timmars sömn innebär att jag har en hel del att ta igen innan kvällens bravader. Annars kommer jag garanterat somna innan Vivekas och Linas första piggelindrink är slut. O tro mig det kommer vara tidigt på kvällen. Ska jag vara ärlig så känner jag mig lite skräckslagen inför kvällen. För det första, vad sjutton ska jag ha på mig? Och sist vi gick ut tillsammans så var jag den enda som kom till stället. Så dansar jag själv ikväll? Det kommer ju se skapligt muppigt ut. Fortsättning följer... ;)

Over and out / L I N D A

I wonder why?

  Jaha, nu sitter jag här i sängen. Igen. Jag jobbar inte idag heller. Haft två dar utan jobb och det är så förfärligt segt. Vill ha något att göra hela tiden och mår nästan dåligt av att vara själv. Gillaré verkligen inte. Björn svek och åkte iväg för att träna lite golf. Men jag stödjer det. Han ska ju bli proffs, så att han kan försörja mig sen. Det låter väl bra? =D 

 Ikväll ska jag iväg på magnetröntgen. Ska bli skönt att få det gjort, så att jag inom en snar framtid får veta vad som är fel med knät.

Over and out / L I N D A


eyy, remember me?

  Måttligt irriterad. Ja, där här ni min sinnesstämning just nu. Allt blir jag irriterad på. Önskar mig just förtillfället bort härifrån. Tyvärr...
 
  Jaja, jobbet gick fint. Gubbarna och gummorna mådde prima. Hemtjänst imorgon också. Det är fan sjukt att jag i princip arbetar heltid trots att jag endast är timvikarie. Menmen, jag gillar att andra är sjuka. Hemskt men så sant. Nu ska bara dagispersonalen se till att bli lite sjukare. Betydligt roligare där eller det finns ju vissa undantag.

  Nu ska jag mysa ner mig i sängen med lite Grey´s Anatomy avsnitt.

Over and out / L I N D A


 

Let´s get started

  Effektiv dag må jag säga. Tackade nej till jobb faktiskt. Dagis i Mölnbo. Ogillar det stället och visste att en på hemtjänsten var sjuk så höll tummarna att de skulle ringa mig idag vilket de också gjorde. Så jobb om en timme. Jaja, tillbaka till att dagen varit effektiv. Tvättat bilen, städat, ringt viktiga teleonsamtal till Motormännen och Nyköpingslasarett, lagat mig köttfärssås o spagetti, duschat, bokat tid för kontrollbesiktning... Blev inte en slöardag trots att jag varit ledig nu på dagen. Skönt att hålla sig sysselsatt.

 Over and out/ L I N D A




Tonight's gonna be a good night

  Såg precis att min blogg är den mest besökta på Hannas dator. Stort! Här på Sandstugevägen 3 taggar vi för fullt. Naglarna målas, drinken är blandad och musiken är igång. Det här kommer bli great. Nu ska bara resterande fem brudar anlända, sen är vi igång på riktigt. Shake that ass!

In i dimman. Tjooohej!


  Over and out / L I N D A

Skrik och Panik!

  Gaaah, insåg ännu en sak idag. Jag har minne som en guldfisk. Alltså på typ 3 sek. Tappar bort det mesta jag äger och har. Lägger saker på en plats för att fem minuter senare leta febrilt. Kan inte förstå. Jag har ALLTID haft koll. Sen skolan tog slut har det gått utför. Jag lämnade hjärnan i skolbänken helt enkelt. Idag tappade jag bort 500 kr. 500 kr! Javisst det är kanske inte överdrivet mycket men ändå. En full tank bensin. Jag är helt enkelt sämst!


  Over and out/ L I N D A

Att vara eller inte vara

  Det finns många frågor. Det finns däremot inte lika många svar. Det har jag verkligen fått erfara nu efter några dagars jobb på dagis. Det är gulligt med frågor som saknar svar. Åtminstone när det kommer från en 3-åring. Frågor som man själv inte kan få svar på är betydligt jobbigare tex, hur stort är universium? Vissa frågor kan man visserligen få svar på bara man, som mormor skulle säga, får arslet ur vagnen och ställer frågan. Men svaret som skulle kunna komma anses alldeles för skrämmande ur mitt perspektiv... 

  Sitter i sängen i väntan på Viveka och Lina. Det ska visst badas idag med. Jag är inte så förtjust i själva badandet, men sällskapet är ju kanon. Då kan man ställa upp på att slå sig ner i det 39 gradiga vattnet, lyssna på lugna favoriter och snacka lite skit :)

Over and out / L I N D A


Hate that feeling

Poolhäng

   Nu luktar jag gott. Jag är fräsch. Detta efter att ha settat i bubbelpoolen och snackat med Linalotta i någon timme. Det är skönt det där tycker jag. Alltså snacka. Det är skönt att bada också, men idag var det skönare att snacka. Så det så.

  Nej, nu måste jag försöka ta igen många timmar förlorad sömn för att sedan låta helvetesveckan börja så att den kan ta slut. Då blir det äntligen helg igen vilket betyder att jag beger mig upp till Hanna för att ladda inför en lyckad utgång i stan på lördag. Längtar! Har saknat henne så.

  Over and out / L I N D A

Vi kommer bli tjockisar

Ja, jag vet. Klockan är mycket. Det är lördag och jag bloggar. Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag hade oerhört trevligt och fick mycket smarrig mat. Tack för det Emma, Martina och Frida!

Så här är det va, jag pratade nyligen med en av mina få vänner utanför Gnesta kommun. (Usch, va tragiskt det låter). Vi pratade om våran kommande resa till Australien. Ja, det är sant. Hon ska faktiskt också dit, fast hon tjuvstartar och åker redan om två veckor. Fuskis! Iaf, vi är oroliga över vikten. Kommer vi vara tjockisar när vi kommer hem i mars? Kommer vi väga 5-6 kg mer än vad vi vill? Vi vill INTE. Hanna snackade om att leva på bananer och citroner. Låter sådär tycker jag. Men vad gör man inte? Kanske borde gå ner 5-6 kilo innan avfärd så att man kan gå upp dom när man är där. Hmm, det låter bra. Men först ska jag äta upp min Marabou chokladkaka på 200 gram.


Over and out / L I N D A


Why can´t I realize it?!

Vi var duktiga

  Då blev jag visst magsjuk idag. Eller blev jag det?! Jag sa ju det. Jag ljuger bra. Orkar inte jobba helt enkelt. Har en helvetesvecka framför mig så tycker jag är värd två dagars jobbfri helg. Faktiskt.

  Björn och jag målade ivartfall klart huset idag. Såå skönt och det blev såå snyggt. Micke får se upp och ja det är okej. Ni får gärna kalla oss målarproffs. Björn sa förresten att jag hade gjort ett bra jobb. Jag var sur så sa inget tillbaka. Förlåt. Du var också duktig!

  Hur ska då helgen spenderas nu när man är ledig? Börjar med lite Bengtåsborgenhäng men fröken Andersson. Imorgon blir det lite kalas på eftermiddagen och sen då? Skulle vilja skriva "ingen aning" fast på tyska men jag kommer inte ihåg stavningen. Hanna, help me?

Over and out / L I N D A

Vart är samhället på väg?

 Systeryster och jag sitter i varsin soffa. Vi har varsin data i knät och kanal 5 CSI NY är påslagen på tv. Eller nu blev det reklam. Den där jävla reklamen alltså. Syster sa precis godnatt via en msn konversation. Att tala är överflödigt anser vi. Nu är det Roast på Berns. Hannas kompis Björnis är med.

Over and out / L I N D A

Tacka vet jag Mossen!

  Alltså jag måste helt klart säga att jag föredrar att sitta med solen i ögonen och svettas som en gris än att förfrysa både tår, fingrar och näsa. Det är alltså matchen, Mossen vs Bengtåsborgen jag snackar om. Som ni förstår vinner Mossen helt klart. Fick tillbringa tid på båda ställena under gårdagen. Två fotbollsmatcher föjlt av en hockeymatch. Med andra ord, svett, svett följt av förfrysning. Fräsch dag!

  Av någon anledning var både jag och Björn helt sänkta igår. Däckade i soffan, förflyttade oss till sängen och sen helt plötsligt skulle vi upp för att måla. Sugna? Inte ett dugg. Men upp kom vi och målade gjorde vi. Blev visst en liten "avstickare" till golfbanan i Järna framåt eftermiddagen. Inget vi egentligen bör tala om eftersom att jag på första hålet lyckades slå 13 slag och därefter ansåg jag det rätt meningslöst att fortsätta räkna mina slag på resterande hål. Börjar faktiskt förstå ilskan som vissa(hööm, typ Björn) får inom sig under en golfrunda. Man blir ju smått irriterad på sig själv när det bara inte går att slå iväg den där lilla vita bollen rak, högt och långt. Pmfh!  

  Over and out / L I N D A

Vad sa du?

 Tårar, tårar och åter tårar. Tror jag har spenderat hela septembers andel tårar på ett enda tv-program, nämligen Bachelorette. Har följt det sen avsnitt 1 och har hela tiden sagt att Jason var den rätta. Självfallet var han med ända till slutet, men föll på mållinjen och DeAnna valde snowboard-Jesse. Suck! Men dom såg så kära ut så jag är nöjd ändå.

Over and out / L I N D A

Framtidsyrke?

  Jag och min andra halva har insett att vi är grymma på att måla, eller egentligen visste vi väl det redan innan men nu har vi fått det bevisat. Nu är hela huset rött och det ska målas ännu än gång. Tillsist ska det finjusteras med det vita. Det kommer bli pricken över i:et om man säger så. Sen är det klart. Och kosingen trillar in.

Over and out / L I N D A

RSS 2.0