English Day!

Pluggat engelska enda sen jag vaknade. Grammatik, glosor o texter. Hur mycket som helst o än så länge kan jag knappt hälften :/

Idag är det jag som står för matlagningen. Kyckling, couscous o mango chutney blir det =)  Sen ikväll är det partaj hemma hos Jesper. Det kommer säkert bli kul...!

Jaja, tillbaka till engelskan nu.

Have it!

Vi är smarta!

Jag o min syster hade alldeles nyss ett ganska intressant samtal angående Vaginadagen. Varför finns det en sådan egentligen? Det finns ju ingen snoppdag! Vad är det för jämnställdhet egentligen?! Vi kom på att det måste vara feminister som uppfunnit den dagen. Men iaf, det vi kom fram till var att vi tänkte införa en snoppdag. För om det finns en vaginadag så borde det finnas en snoppdag. Jempa hade förslag på den 17 juli men jag vetifan, jag fyller ju år då. Vill man att snoppdagen ska infalla på ens födelsedag?! Nja, helst inte. Men men vi återkommer med datum ;-)

Som nu märker så har jag o min syster inte alltid så smarta o givande samtal men vi har iaf kul. O det är ju det som räknas! Du är bara för go du! <3

Fira din vagina på lördag!

Nu när jag ändå är inne på det sexuella spåret kan jag lika gärna fortsätta ;-P Var inne o läste på Allt om Stockholm att det tydligen är Vaginadagen på lördag. Det är i Stockholm på teater Pero. Där kan du bland annat se 100 avgjutna vaginor eller varför inte pyssla ihop sig en egen i diverse material som finns?!

Check it out


Skön blogg!

Haha var precis inne o läste på en blogg som tre kvinnor skriver. Den handlar i princip bara om sex. Jag vet inte om det bara är jag men jag tyckte att det var skit kul läsning. Satt till o med o skrattade i min ensamhet!

Besök http://sexkontoret.blogg.se/

Det vara bara det jag skulle inflika ;-)

Vrrrom!

Jag har kört en massa idag igen =) Det är så kul o det går bara bättre o bättre. Bokade förresten en körlektion tills på tisdag. Bara 4 månader kvar tills jag får ta körkort nu, wioho!

Har klippt mig idag. Måste väl säga att jag är sådär nöjd. Luggen är för kort så jag blir jätte irriterad när den ramlar ner framför ögonen hela tiden, usch! Efter klippningen blev det fika tillsammans med Jennie o mamma på The kannan. Deltikat pannkakor du gjorde Vivvi ;-) Haha. Sen blidde det lite gyminstruktion på Hälsohuset. Det var okej, men gym är inte riktigt min grej tror jag. Får se om jag pallar mig ner dit nån gång.

Ikväll har jag vart hos Johan. Vad gjorde vi? Hmm nja inte mycket alls, men det är väl också skönt ibland.

Btw, så har jag varit med i en tävling för att få en snygg header. Detta eftersom att jag inte fattar alls hur man ska göra själv. Headern va cool med orange bakgrund o svartapalmer. Hoppas jag vinner =) Men för att kunna vinna så måste jag lägga upp den länken på min blogg så här har ni den http://eemotion.blogg.se/  Va med o tävla ni också vettja!


Livet är inte alltid lätt!


He, she, it

Började dagen på skönsång för mamma kl halv 7. Sen gick jag till sängs igen pga av sömnbrist under natten. Drömde en massa sjuka saker där mellan 7 o halv 11. Inget jag orkar berätta om men jag kan säga så mycket som att det var rätt mysko ;-) Uppstigning efter en hel del tjat från mor min. Tröck i mig en macka o sen körde jag in till Gnesta. Där slängde vi sopor (konstigt att Jennie följde med tillbaka hem, haha), handlade o köpte lunch på Pensris (?!) thaikök. Äsch skit i stavningen, hur som helst var det väldigt gott. Körningen gick förresten kanon! Resten av eftermiddagen spenderades med min härliga engelskabok som innehöll mycket roliga glosor o trevliga grammatikuppgifter! Vid sex tiden kom släkten för att fira mamma. Vi åt o åt. Lax, potatis, ost, kex, vinduvor, sallad, sparris, baguetter, cheesecake o hallon. O jag kan tala om för er att det var mycket delikat föda satte i oss, min mamma är nämligen en hejare på att laga mat! =) När alla åkt hem blev det Grey's anatomy. Saknade Johan för vi brukar alltid kolla på det tillsammans, men inte idag =(

Längtar tills på fredag!!

Seg dag

Vakna halv 12 idag. Hmm hmm hmm, sjukt skönt. Jag älskar att sova speciellt när man sover sådär extra skönt så att man känner sig helt utvilad när man vaknar. Störtskön känsla!
Sen blev det tre Andra Avenyn avsnitt. Det serien är full av intriger alltså o nu börjar det bli ännu mer kaos än vad det vart tidigare, spännande! Kan faktiskt rekommendera er att kolla på den serien. Kika in på svt:s hemsida så kan ni se alla avsnitten =) Sen blev det ett varmt bad innan jag följde med far min till Södetälje för att köpa paket till mor min som fyller år imorgon. Grattis grattis! Nu ikväll har det varit fotbollsmöte. Vi fick lite info om träningslägret den 10 april. Det kommer blir nice =)

Nej nu ska jag leta efter mitt csn kort så att jag kan få 10% rabatt på mina körlektioner =D

Gulligull!

Frusen, trött o slutkörd

Usch idag har jag stått i Strängnäs o frusit fötterna av mig men vad gör man inte gör sitt kära fotbollslag =) Dom vann iaf o tur va väl det annars hade jag verkligen ångrat att jag åkte med.

Anyway helgen har vart kanon. Påskmiddag hemma hos familjen Schwartz på lördagseftermiddagen o kvällen spenderades hemma hos Jolin. Temat för kvällen var rock i alla tider. Min utstyrsel bestod utav vanlig t-shirt, väst, slips o jeans. Alla var "rockigt" kläda o det var kul att se hur alla tolkade det. Bästa utstyrsel går till födelsedagsbarnet Jolin med sin svartmålade stjärna runt ögat!
Sängdags blev det inte förrän halv 5 så igår var både jag o Johan helt slut vilket resulterade i att vi sov till 15:30. När vi vaknade kan man lungt säga att jag fick bråttom. Jag skulle nämligen vara hos Vivvi 15:45. Det blev med andra ord en snabb dusch o så kastade jag på sminket. Sen bar det av till Billie för att fira henne på hennes 20 års dag. Det var jätte trevligt. Roligt folk, delikat mat, sing star o dansmatta, helt perfekt! 

Födelsedagsbarn 18år                  Födelsedagsbarn 20år
                           


Nu funderar jag faktiskt på att sova. Är helt slutkörd.

Sov sött!


Påskafton

Vaknade upp, slog upp sista sidan i tidningen o letade upp spalten där tv 400 står. Ler o såg att American Idol visas hela dagen. Dagen är räddad ;-)

Nu väntar jag på att min käre pojkvän ska komma o hämta mig o syrran. Sen blir det påskmiddag o inte att förglömma American Idol hemma hos honom o sen partaj hemma hos Jolin. Kan påskafton bli mycket bättre?!

Imorgon fyller Billie 20 år o då ska vi dit o fira henne, kommer bli kanon kul! Hoppas hon bli glad för presenten =)


Have a nice day!

Popcorn, ramlösa, Let's Dance och Så ska det låta =)

Mamma o jag räknade precis ut att hon o jag kollat  på American Idol 9 tim o 10 min idag. Det bevisar vilket intressant liv man har, haha. Men det va skönt o bara ligga i soffan o käka godis hela dagen =)

Nu sitter jag framför tv:en (igen) o ska glo på Let's Dance o Så ska det låta. Ja jag vet att programen går samtidigt men jag får helt enkelt zappa mellan båda för det  går inte att bestämma sig för vilket man vill se. Jag har också poppat popcorn o korkat upp en ramlösa så men andra ord blir det fest ikväll =p

Ha en kanon kväll för det kan jag garantera att jag kommer ha!

Tävlingsinriktad

Gick precis in på cosmopolitan.se för att kolla in en massa tävlingar. Ja jag vet varför gör man det? Men hey, i brist på annat att göra kan man hitta på nästan vad som helst. Men men det jag vill komma till är att när man ska tävla får man först svara på en fråga o sen motivera varför just JAG ska vinna. O det är ju hur svårt som helst, varför ska just jag vinna en mascara lr ett presentkort på Lewis? Har jag gjort mig förtjänt av det på något vis, nja det vill jag inte påstå. Kunde därför inte vara med att tävla för jag kom inte på varför just JAG ska vinna.

Dags att återvända till American Idol!


American Idol

American Idol tittandet fortsätter o patetisk som jag är, sitter jag här o nästan skäms över mig själv. Jag har ingen unik talang att vara stolt över. Visst jag kan vissla, cykla o sparka på fotbollar men vem kan inte det?! Det vore så grymt att kunna sjunga så tiden stannar o kunna äga scenen så att man får hela världen att gunga. Nej, inte är jag avundsjuk på talangerna i American Idol, inte ett smack....

Förresten så har jag fått en till favorit nämligen Lakisha Jones, vilken röst kvinnan har!
image30

Åt påskmiddag med familjen nyss. Det va mys! Fick ett påskägg, en tian-lott o en tidning =) Tack så mycket!

Påsk?!

Hallå? Snö nu. Det är ju påsk. Då ska ju påskliljorna täcka marken o inte snö. Snön är varmt välkommen från mitten av december till februari men inte nu. Pga av snön blev det ingen härlig långpromenad utan jag har  (i protest mot snön) settat fram för tv sen kl 10 imorse o glott på repriser av American Idol. Har hittat ett par riktiga läckerbitar att spanna in faktiskt. Snyggingen här nedan till exempel:

Blake Lewis

image29

Nej nu ska jag fortsätta glo på American Idol!

See yaa later

Det går segt med update!

Jaja, det är inte alltid så lätt att upp datatera varje dag. Bloggen är faktiskt inte hela mitt liv =)

Hmm får börja med att summera det som hänt sen sist

Onsdags: Skola som vanligt o började dagen med ett härligt kemiprov, not!. Det gick väl helt okej. Hade lite problem på en fråga men annars så. Sen sjukgymnast på eftermiddagen o mys med Johan på kvällen. Vi kollade på Guldkompassen o käkade nötter. O självklart missade vi inte Grey's anatomy. Som förövrigt är världens bästa tv program för tillfället.

Dagens tack gick till min sjukgymnast  Lasse som gav mig ett träningsprogram som jag kan göra på fotbollsträningarna =)

Idag: Ingen skola idag. Eller riktigt så var det väl kanske inte med jag var iaf inte där... Jag,Hanna, Vivvi o Maija åkte in till stan för att köpa en 18 års present och en 20-års present. Jag köpte även en bh med matchande trosor. Får hoppas att´Johan gillar dom =) Köpte en tröja på Gina Tricot också. Jag är nöjd med köpet. Tröjan var cool och jag la endast ut 99 kr, vilket min plånbok verkligen gillade =) Sen när jag kom hem blev det pannkakor hemma hos Johan. Jag älskar verkligen pannkakor! Nu ikväll har jag faktiskit tränat min första träning. Så kul. Var med på uppvärmningen o sen sprang jag o körde lite utfallssteg, situps o rygglyft. Nu var tanken att jag skulle kolla på det näst bästa tv programmet just nu nämligen Private Practise men så blidde det inte. Typiskt, hade sett fram emot det hela dagen o när jag knäpper på 4 an så är det nåt trist matlagningsprogram. Blää!

Dagens tack går till Johan Rune Schwartz som bjöd hem mig på pannkakor. Dom var delikata =)

En sak jag missat berätta för er trogna läsare är att jag har påsklov. Ett väldigt efterlängtat sådant. Det är faktiskt lite underligt med tanke på att vi hade sportlov för endast 3 veckor sen. Men lärarna kör ju slut på mig. Prov hit, inlämning dit o så en redovisning på det.

Undrar vad morgon dagen har att erbjuda? Jag hoppas på fint väder med strålande sol för då ska jag ut på en långpromend =)

Här får ni se hur min tröja som jag köpte idag ser ut. Visst är den snygg?

image28

På återseende gott folk <3

21:30

Så här dags brukar jag vara rätt pigg, men idag är jag ruggigt trött. Ögonen svider o huvudet är helt proppfullt av elektrokemi.

Kollade på Gossip Girl förut. Faktiskt rätt skön serie. Man behöver inte tänka speciellt mycket när man ser den så det gör inget att man är trött =) Nu funderar jag på om jag ska lyssna på den där cd skivan om medveten närvaro. Går kanske lättare när man är själv.

Ohh vad jag är kluven i ett beslut nu...Svika den ena eller den andra!?

Sweet dreams!


Come on and face it

Nördar som jag o Hanna är åkte vi till skolan 2 tim o 40 min för tidigt idag för att plugga elektrokemi. Kan säga att det behövdes. Kände mig helt lost o Hanna likaså men vi fixade nästan allt till slut. Det måste vara tack vara Hannas kanelbulleköp =)

Den sista lektionen jag har på tisdagar är också det tråkigaste o längsta jag har på hela veckan. Nämligen education. Idag var den inställd, så skönt! Kom men andra ord hem redan 15:45 istället för 18:20!

Ojdå, såg precis att jag har en kalender på vägen som visar oktober 2007, kanske är dags att ta ner den?! Förresten har ni någonsin tänkt på vad tiden går fort? Det känns som om att jag precis började andra året på Tumba, som att Maija precis åkte ner till Spanine o som jag precis gjorde min knäoperation. Tiden bara flyger iväg. Har liksom redan klarat av 4 månader av rehabiliteringen o har endast 2 kvar. It's going fast, really fast ;-)



Maybe later folks!

Oh nej nu kommer kluriga tangens in i bilden;-)

Usch, jag avskyr snö. Iaf när den kommer på tok försent. Hoppas den smälter bort snabbare än X2000 drar förbi perongen.

Idag var en ruggigt seg dag. Kände mig som en zombie i skolan.  Efter skolan bar det hemåt för att plugga. Sen körde jag ner Maija o Jennie till träningen men det var ingen träning pga  äckelsnön. Slöseri på både pengar o tid alltså.  Nu ska jag plugga lite kemi tills CSI börjar =)


Dagens positivtet:
Snart är det lov!!!


Förresten så har jag "funnit" en ny artist att lägga till favoriterna nämligen John Mayer. Diggar han skarpt! Love Soon

Dags att besöka elektrokemins värld.

Time to wake up and make it happen...

Trevligt hos Björn igår var det minsann. Sing star, kortspel, melodifestival o trolleri ;-) Jag o Johan gick inte hem förrän kl 4 o då var vi egentligen inte så trötta men detso tröttare är jag nu. Det svider i ögonen o jag gäspar var tredje sekund.

Charlotte Perreli vann melodifestivalen år 2008. O då är frågan vann rätt låt? Jag personligen höll på Sanna Nilsen o hennes Empty room Men Hero va också grym så det spelar ingen roll =) Sverige kommer ändå inte vinna Eurovision song contest.


 
DAGENS CHOCK!!

När jag kom hem från Gnesta satte jag mig framför datan för att skriva blogg o plugga kemi. Blev dock lite avbruten. Det knakcar på dörren o jag hör Martinas röst: "Är Linda hemma?". Jag blev riktigt chockad för det är inte varje dag Martina knackar på hemma hos mig. Jag går ut från mitt rum o hakan faller ner rent ut sagt ner i golvet. Bakom Martina står MAIJA, världens mest efterlängtade MAIJA =) Det är nämligen så att hon bor i Spanien (iaf det sensate halvåret) o så kom hon hem utan att säga nåt det jäkel. Efter att jag lugnat ner mig o förstått att Maija verkligen stod i min hall drog jag på mig ett par jeans o drog ner till Gnesta för att chocka Vivvi o Hanna. När det var gjort blev det kycklingtallrik på Arena o sen våldgästade vi Bejan. Där snackades om en massa saker som censueras i detta inlägg ;-) o så kollade vi på Hide and  Seek. Nu äntligen hemma så ska jag sova något som jag gjort på tok för lite den här helgen.

Sov gott!



Maija är hemma =D

Jag är så duktig så =)

Sovmorgon till 11:00, skönt! Både Johan o jag hoppade upp ur sängen o käkade frukost. Sen började jag städa mitt ohyggligt stökiga rum. Det var verkligen kaos. Väskor, böcker o strumpor på golvet o enorma damtussar under sängen. Det var verkligen äckligt. Men nu är det fräscht o luktar äpple =)

Jag har också skrivit lite på min engelska uppsats o så har jag gjort vitchoklad pannacota. Det är verkligen hur gott som helst. Ser fram emot att äta upp den senare!

Ikväll ska vi till Björn o göra nåt ;-P Hoppas det bli sing star o melodifestivalen!

Men gott folk, ha en trevlig kväll nu för det kommer jag säkerligen att ha =)

Pösss


Fredagkväll

Dagen är snart till ända. Började dagen med att försova mig sisådär en timme. Kanon med tanke på att vi hade prov första timmen på morgonen. Men men kom 20 min försent ,skrev provet o var klar kl 09:00. Ett rätt enkelt körkortsteori prov om jag får säga det själv. Gick fint. Det var några små saker här o där som man inte riktigt kunde men det gör inte så mycket. Sen åkte jag o HMO till en sushirestaurang o käka sushi (?!). Grymt gott. Beställde åtta bitars men jag tror minsan japanerna inte lärt sig räkna än för jag fick 10 bitar o Hanna 9. De hade inte ett rätt med andra ord, men goda kakor det hade dom minsann. Eller hur?;-)  När vi kom till skolan hade vi 2,5 tim stressprojekt. Det va ruggigt segt. Fick en läxa att lyssna på en skiva i 33 min om medveten närvaro. Jag o Johan gjorde det förut och en av oss hade väldigt svårt att koncentrera sig. Speciellt när den monotona rösten sa "känn dina könsorgan". ;-)

Spännande på Lets Dance är det. Tina o Tobias leder. Dom är bäst =) Däremot så är Karl-Petter sämst så jag hoppas innerligt att han åker ut så han kan åka hem o ta hand om sina grisar igen.

Men nu ska jag umgås med Johan som klänger runt mig =)

Puss o godnatt!

In tha skool.

Hello!

Now I am sitting in school and writing an essay togheter with Hanna Momatz Olsson. We are very good at english so that's why I am writing in english. The essay is about a novel that we have read, "Tomorrow when the war began". In our opinion the novel is very good. It's well recommended.

That's all for now!

Hugs and kisses

L&H


Hjälp!

Har precis kommit underfund med en grej...elektrokemi är riktigt svårt. Har settat o traglat det i drygt 2 tim nu o har jag blivit någe klokare? Svaret är nej. Usch blir tokig!

Har precis fått reda på en rätt positiv sak. Det kan vara så att jag blir ensam hemma en hel vecka i vår =) Det skulle vara så gudomligt skönt. Delvis slippa allt tjafs o så kan jag vara med på projektarbetet i skolan. Håller tummarna för att Isabelle kan ta min biljett =)

Nu är det tandborstning o sen Private Practise!

image26

Pusskalas

Det där med rubriker är fasiken klurigt. Skriver det som först kommer upp o idag fick det bli pusskalas.

Igår satt jag i 3,5 tim o skrev ett övningsprov inför det nationellaprovet man har i svenska B. Det var enormt svårt. Vi fick ett häfte med 17 olika texter. Dom här texterna skulle vi sen på något underligt vis lyckas få in i uppgiften som man själv fick välja. Jag valde att skriva om bloggar o deras betydelse. Dumt val för det var jätte svårt o resultatet blev något utav det sämsta jag någonsin gjort...Men men det överlever man =)

Lugn dag i skolan idag. Slutade tidigt så kom hem redan kvart i 3. Pluggat hela eftermiddagen o det ska jag fortsätta med det om en stund...

Förresten  så förvänar jag mig att ni sitter bänkade framför tv:en med fyran påslagen kl 21:00 för då är det nämligen Private Practise, underbart program!

Time to work!

 

Chicken som gås?!

Näe näe, det funkar verkligen inte.  "En gång en chicken alltid en chicken". Tur att Maija rättade till sitt misstag o lät oss se att chicken mådde bra och att hans utseende inte hade genomgått några drastiska förändringar. Det enda vi kan klaga på är Kanada-pin grejen men har vi överseende med för han klädde faktiskt förvånansvärt bra i den. Den matchade hans rosett ;-)


image25

Förresten så undrar jag Maija om du verkligen har sett till hans matvanor där nere i Malaga?  Han ser ju tjock ut! ;-)

Tummen upp för ensamheten

Inget spännande inträffade i skolan idag. Är jag förvånad? Näe! Slutade 16:30 så va hemma kl 18:00, jätte skönt! (hoppas ni förstår ironin) Väl hemma blev det en snabb middag o sen övningskörde jag ner Jempa till träningen. Nu sitter jag här helt själv i mitt gula hus o njuter av tystaden. Mor o far är hos farbror på födelsedagskalas och Jempa är som sagt på träning.  Visst katterna är här men dom stör inte så värst mkt. Undrar hur jag spendera den underbara kväll. Blir nog lite tv tittande o kanske ett varmt bad. Det låter mycket lockande så tyvärr lämnar jag bloggvärlden för ett par timmar. Hoppas ni överlever ;-)

LÄNGE LEVE ENSAMHETEN!

<3

Gokväll!

19:29

1 min kvar till Vänner så bli ett kort inlägg. Blev tyvärr ingen Sing Star  råkade visst somna på sängen en lite stund o sen blev det plugg. Nu ska jag som sagt glo på Vänner o sen blir det förhoppningsvis ett par avsnitt av Andra Avenyn =)

Jag önskar er en trevlig kväll!


Onödig dag?!

Började dagen med att besöka sjukgymnasten. Gick helt okej o på onsdag ska jag få veta vad jag får göra på fotbollsträningarna =) Ska bli skoj! Sen iaf till det onödiga idag. Åker upp till skolan har en lektion på 1 tim o 20 min o sen då? Lektionerna inställda på eftermiddagen. Ja det tycker många säkert är jätte kul men inte om man precis missade kvart i 12 tåget o måste ta kvart i 2 tåget istället, usch! O nu när jag kom hem o skulle hoppa av bussen satt jag o dagdrömde lite o missade helt att plinga till min hållplats, så onödigt gjort Fick en relativt skönt promenad hem om man bortser från ryggontet, blåsten och skoskavet....

Nu ska jag försöka övertala min syster att sjunga sing star med mig. Tror inte att det ska bli några problem med den saken =)


Dagens tack går till Hanna Momatz Olsson som stannade kvar i skolan o väntade med mig =)

Tjosan!

Done with the work

Pluggat  klart för kvällen nu o har nog inte lärt mig ett smack, det är så sjukt mkt. Men körkortsteori är rätt intressant eftersom att jag måste lära mig det om jag vill få mitt efterlängtade körkort i sommar =)

Nu ska jag belöna mig med att kolla på The Perfect Man på 3:an. Är sjukt trött så jag hoppas att jag inte somnar.

På återseende!


image24

Visst ser det gudomligt gott ut?! Tänk dig sommar, sol o en tallrik jordgubbar med mjölk, det kan helt enkelt inte  bli mycket bättre.


Längar jätte  mycket till sommaren! <3

Keep up the good work!

Igår kväll var jag; Vivvi; Edvin; Björn; Micke; Erik J, Emil och Erik P på Heron o kollade på nån svenska film som jag inte ens kommer ihåg vad den heter. Då kanske ni förstår att den va rätt kass, vissa somnade ju till och med ;-) Haha. Sen efter bion drog vi hem till Björn o sjöng sing star i ett flertal timmar. Mycket vackert måste jag få säga, speciellt duetterna. =)

Idag har jag o Johan vart på The Kannan o fikat. (Vi va ju tvungna att stötta V lite grann) En räksallad, en pagojucie och morotskaka lyckades jag trycka i mig, mycket smarrigt! Därefter hyrdes en film hyrdes o Johans säng fick återigen besök av oss =) När jag kom hem kollade jag på en film på Disney Channel o nu sitter jag här o ska börja plugga.


Förresten så åkte Carola ut ur melodifestivalen igår, wioho! Så klockrent!

Heippa!

Time after time I hear myself say: Why can't this feeling just fade away....


Körkortsteori

Ja det är det jag ska sysselsätta mig nu. Har det som individuellt val i skolan o har prov på fredag. 80 sid ska jag lära mig på en dryg vecka alltså, wish me luck!

Jag vet inte vad jag ska göra sen ikväll. Vore så grymt skönt att bara va med mig själv o tjocka mig i sängen med en riktig gråtarfilm som tex Dagboken. Får se hur det blir med det, skulle vilja träffa lite kamrater också. Tror jag behöver det annars slutar det väl med att jag pluggar på en lördagkväll o det är ju inte alls bra det ;-p

Nej nu ska jag läsa lite om människan i förhållande till trafiken.


Hejdåhejdå!


=(

Lite nytta gjort

Har precis vart ute o tvättat bilen. Så nu är den ren o fin. SKönt att komma ut i friska luften lte det enda dåliga är att min fingrar känns som ispinnar.

Förresten så åkte Matte ut från Let's dance. Helt sjukt att grisbonden Karl-Petter är kvar, visst han är charmig och så men han är ju oduglig på att dansa. USCH!

Nu ska jag plugga lite granna.

På återseende!

Efterlängtade helg

Gud så skönt med helg! Är jätte trött, förkyld o har ont i hela kroppen. Sjukdom på g kanske? =( Hoppas inte.

Var hos sjukgymnasten imorse, stressa därifrån för att hinna till skolan i tid men kom ändå en halv timme försent till körkortsteorilektionen. Sen var det diverse lektionen o sen fick jag äntligen skriva det där äckliga provet! Svenska litteratur historia, hur tråkigt som helst. TråkMarianne (svenskaläraren) ställde 31 mongo frågor. Så nu är jag verkligen helt trött i huvudet. Längtar så mycket till att krypa ner i sängen brevid Johan o ha värsta långa sovmorgonen imorgon! =)

Nu ska jag duscha, sen blire middag o Let's Dance!

image23


Have it!

Rättelse

Jag har gjort ett lite fel som jag tänkte ta o rätta till. Programmet jag skrev om tidigare heter Private Practise och person jag nämde heter inte ALLison utan ADDison. Kanske inte så jätte viktigt men rätt ska va rätt ;-)

Förresten så är jag väldigt irriterad, sur, arg o ledsen, ja jag är helt enkelt på ruggigt dåligt humör....GAAH!

Längtar tills imorgon efter provet, ska bli såååå skönt med helg.

Sweet dreams!

L.M.A

Sol, vind o vatten

Godkväll gott folk!

Har precis vart ute o övningskört  lite. Det gick finfint, ett par motorstopp lyckades jag dock med ;-P Kom hem klockan 4 idag o från den tiden fram till kl halv 8 har jag pluggat till svenska provet imorgon. 3,5 tim har jag ägnat åt den tråkiga skiten o ändå sitter inte allt. Usch borde plugga mer men snart börjar den där braiga serien om Allison från Grey's Anatomy. O då ska jag minsann sitta bänkad framför tv:en med ett glas mjölk o en macka =)

Hoppas svenska provet går bra imorgon iaf =)

Puss o hej

Sweet dreams

Hej hej hallå!

Skoldagen idag har vart sjukt seg. Svenska med tråkMarianne o idrott som  man inte va med på. Usch. Efter skolan åkte jag dirket til sjukgymnasten. Gillar att va där. Man får verkligen ta ut sig o bli sådär härligt svettig :-P

Nu ikväll har jag vart med Johan. Vi har bastat, käkat Ben&Jerrys glass (som förövrigt är hur god som helst) och kollat på Grey´s Anatomy. Den serien är gudomligt bra faktiskt, enda serien jag tar mig tid att kolla. Sitter bänkad varje onsdag kl 21:00 =)

Dagens tack går till Linneá  Svensson Dufva för att hon lånade ut en handduk till mig eftersom att jag klantigt nog glömde den hemma <3

Dags för min skönhetsömn nu.

4/3-08

Redovisningen gick fint =) Kändes bra. Får se nästa veckan hur betyget blir.

Kom precis hem från beachvolleybollen med fotbollen. Det var helt okej. Så tråkigt att mitt lag var sämst o förlorade alla matcher ;-P Men men några måste ju va sämst o då ställer man väl upp?! Nej inte alls, hatar att förlora!

Fick min nya mobil  hemskickad idag förresten. En Sony Ericsson W660i jätte fräsch! =)


image21


Nej nu ska jag plugga lite litteraturhistoria, hur kul som helst! (Hoppas ni förstår ironin)

Take care <3

Nervöst

Ohh, nu sitter jag i skolan o väntar på att jag ska få redovisa om en timme. Jag viille ju redovisa direkt men eftersom att bara var jag  och två  som till var klara fick dom andra en extra timme. Usch, jag är sjukt nevös!

Nej nu ska jag tr'äna på redovisningen ännu en gång. Wish me luck!



Nattinatti

Pluggat hela kvällen, så nu måste  jag klara av redovisningen imorgon. Förresten redovisningen jag ska göra handlar om skoluniformer. Jag har gjort enkätundersökning och intervjuer. Skit trist verkligen. Lider med dom som ska sitta o lyssna, som tur var så känner jag inte nån av dom =)

Ohh imorgon är det beachvolleyboll i Södertälje med fotbollslaget. Så kul det ska bli. Fick dispans av sjukgymnasten att vara med trots att jag egentligen inte borde. Men han sa: "du behöve ju inte leka Tarzan". Haha, ska försöka undvika det. Längtar redan nu faktiskt =)

Men mina kära vänner sov så himlans gott o dröm sött  <3

Skola =(

Idag var det dags igen...skolan. Är verkligen så less på den just nu. Redovisning imorgon o ett hemskt svenska prov på fredag. O Hanna den jäveln slipper det! O nej jag är inte avundsjuk alls! ;-)

Nej nu har jag inte tid med det här. Ska träna inför redovsningen o läsa om Voltaire o dom andra snubbarna. Kul? Inte ett smack.


Puss o gull <3

YES!


Äntligen lyckades jag fixa in lite bilder från gårdagen =) Enjoy our beautiful faces!



  
  

Det svider i ögonen

Det blev en riktigt rolig kväll igår tillsammans med Billie; Hanna; Vivvi; Lina; Martina; Björn; Micke; Jörgen och Peppe. Vi körde sing star o hade det riktigt trevligt. Det blev en tävling där tjejerna mötte killarna i singstar. Självfallet så vann vi brudar överlägset ;-) Sen vid 12 nån gång drog vi vidare till Kim och Tequilafesten. Sjukt mycket folk och det blev en hel del dansande. Vid 2 var det dags att knalla hemåt tillsammans med Johan =)


Asså shit! Jag får inte in några bilder. Fattar inte vad jag gör för fel! Gaah...

Uppstigning vid 12 tiden idag o sen en fruktansvärt skön dusch. Kasta på sig kläderna och gå till mina kusiner därför att en av dom fyllde 12 år. Grattis!

Nu är jag super trött, o skulle egentligen vilja gå till sängs men jag måste verkligen plugga!

Hej hej hemskt mycket hej!

Kom precis hem från Nyköping. Har varit o hämtat bilen nu =) Den är grymt fin, har inte tagit kort på den än med det kommer nog. Förresten så körde jag också. Det gick faktiskt riktigt bra. Man börjar känna sig lite säkrare o mamma sa att hon inte var lika rädd längre när hon åker med mig. Det är ju lite positivt ! Haha.

Igår kväll var Johan här. Vi åt den goda maten som Jennie hade lagat  (MVG+)och sedan åkte vi upp till Heron och kollade på National Treasure. Mycket bra film som jag verkligen rekommenderar. Sumering av kvällen = mysig o lugn, me like!

Ikväll ska brudarna hem till V för att käka, sjunga sing star och ha allmänt trevligt =) Återkommer med detaljer imorgon!

Nu ska jag ut o provköra bilen med far min.

So long my friends <3

RSS 2.0