Sådär ja

Har precis bokat kryssning för mig o 13 andra härliga brudar. Den 4e april är det avfärd. Har en känsla av att det kommer bli en grym dag/kväll/natt =D

Igår kom Viveka hit o vi skrev klart vårt tal, som förövrigt är riktigt grymt. Stoppa spakarna! HAHA
Sen kan jag även meddela att man får inte vara frusen om man sover med Vivvan för den rackarn roffade åt sig allt täcke o då menar jag verkligen allt. Fick inte ens värma fötterna :P

När vi vaknade i morse fick vi inte mkt gjort. Låg mest o glodde o snackade goja. Men det är ju trevligt det också :)
Jag gymmade förut, lr nja jag sprang på rullbandet men jag va iaf på gymmet!

Ikväll verkar det som att det blir Idol o grönsaker o dipp hemma hos Viveka tillsammans med henne o Lina <3

Nu ska jag packa inför morgondagen då det är Halmstad o 40 års partaj som gäller!

Lugn bara lugn

Tänkte bara meddela att jag fått tag på Vivvan.
Så ni behöver inte oroa er längre.
 Hon kommer hit sen.
Wieee! =D

Ett rått ägg eller ett råttägg

Måste faktikst säga att jag tycker att jag har blivit hyfsat hurtig på senare tid. Gymmade idag och igår plus att jag krattade löv imorse. O det är fasiken bra träning det med :)

Hmm, skrev jag nåt igår? Tror inte det. Efter gymmet åkte jag iaf hem till Björn. Hade en del smarta diskussioner om massa livsviktiga saker. Eller nja så va det ju inte riktigt. Det vi diskuterade var inte speciellt smart :P Råttor föder faktiskt levande ungar!

Idag har jag som ni redan vet krattat o gymmat men det ni inte vet är jag jag tillbringat stora delar av dagen tillsammans med Martina. Först va vi nyttiga med sallad på Vita Villan o sen blidde det te, tv i form av Desperate Housewifes o försök till uppmontering av kotavla. Gick sådär va :P

Dagens största fråga är vart min vän Viveka håller hus. Har försökt få tag på henne som en galning utan något resultat. Om ni hittar henne hör genast av er =D

Min historiabok kallar på mig nu, vilket betyder att jag avslutar detta hyperintelligenta o intressanta inlägg.

Hörs, det gör vi!  <3 


Jump higher and higher

Pluggdag idag kan man säga. Som ni redan vet så va Vivvi här förut o vi pluggade o sen när hon drog pluggade jag ännu mer. Duktig jag är såhär på höstlovet :) Återigen stod jag för matlagningen här på Ekhammar. Idag bjöd jag på potatismos, falukorv och senapssås (observera att jag inte gillar nåt av det jag laga). Jag blir faktiskt bara bättre o bättre på det här med matlagning, tro det eller ej =P Jag lyckades tillomed med senapssåsen idag sa pappa.

Efter middagen åkte jag hem till Johan o åt upp resterna av hans nachotallrik. Ja, jag var fortfarande hungrig eftersom att jag inte gillade maten vi åt hemma. Det vi gjorde var inte speciellt ansträngande. Låg i soffan. Kollade på tv o en skräckis. Åt glass o försökte bestämma hur hans tatuering ska se ut. Betämde också att jag ska följa med när han gör den. Wie =)

Nä nu är det AA som gäller.

Hasta la vista


Rubrik

Vivvan åkte precis hem. Vi har klurat lite på vårat tal som vi ska hålla i nationellaprovet i svenska B. Gick faktiskt över förväntan bra. Nästintill klara så ska bara finslipa lite grann i veckan :)

Har tyvärr inte mkt mer att delge er just nu, så adjö!

Jul 08

Jag o Martina ska vara riktigt vältränade till jul. Det är faktiskt smart kom jag på. För hur många gånger säger man att man ska träna inför beach XX? Alldeles för ofta. Hur många gånger tränar man inför beach XX? Alldeles för sällan. Därför tror jag att det här är med jul 08 ger lite annan motivation eller nåt. Äsch, jag bara svamlar. Men träna det ska vi. Jul 08 here we come!
                                                                                     
Jag blev nyligen 2100 riksdaler fattigare och ett gymkort rikare. Kändes bra :)

Hann med ett liten besök hos Johan innan jag åkte hem. Blev till att kolla på kort från hans, uppenbarligen, helgalna kryssning. Ojoj, jag säger då det ;) Pratade om att vi ska umgås imorgon, bara han o jag. Kolla nån film o käka lite middag. Förhoppningsvis blir det av, annars får vi ta det på onsdag :)

Nu ska jag läsa ett kapitel ur min braiga engelska bok K-PAX.

Good night sweethearts!

Mästerkock

Har precis ätit en superdelikat middag tillsammans med min far. Det blev lax, pressad potatis o hollondesås (?). O som belöning för att det var så gott fick jag diska. Min far han e snäll han =P

Dagen har spenderas med herr Theorén. Kollade på en rätt kass film. Björns val så ;-) Sen spöade jag han på schack. Han fick äta ett rått ägg som straff eftersom att han vägrade dansa som en apa. Sen blev det en promenad i det fina vädret. Riktigt skönt :)

Kvällen hade jag tänka spendera med min historiabok men eftersom att Martina ringde o ville att vi skulle gymma ändrade jag min planer. Så nu ska jag dra på mig andra kläder o dra ner till city.

Vi hörs kamrater!

Segt?

Snacka om lung söndag gott folk. Kollade på Grey´s Anatomy o One Tree Hill till klockan 7 o direkt efter så somnade jag som en stock på soffan. Där låg jag tills alldeles nyligen. Nu ligger  jag i sängen o är, trots min 2 timmars sömn fortfarande jätte trött. Så nu blir det till att kolla på nåt avsnitt av Andra Avenyn innan läggdags =)

Vi ses o hörs mina vänner <3


Please believe me

Igår va det full fart hela dagen. Startskottet var mitt o Martys gympass. Som såhär dagen efter har satt sina spår i mina nästintill obefintliga axelmuskler. På eftermiddagen  bar det av till Heron city med fotbollslaget. Vägen dit va inte så lätt som det brukar vara för vi skulle nämligen plocka upp Maijsan som har bosatt sig i Södertälje. Så på grund av hennes as dåliga vägbeskrivning tog det längre tid än beräknat  att hitta henne. Maija borde lära sig förklara bättre, lr hur? ;-) Iaf, till slut kom vi till Heron o där blev det femkamp. Bowling, dansmaskin, motorcykel, airhockey o basket tävlades det i. Det gick dock inte överdrivet bra för mitt lag. Vi kom på en tredje plats o fick en mentos som pris :) Sen bar det av hem till Sandra för att fixa till sig lite. Hängde där ett tag innan vi gick vidare till Niklas för att socialisera lite med fotbollsfolk. Mycket trevligt! Kvällen fortsatte på Gnestas hak Hotellet. Premiär där för mig faktiskt. Gud så kul jag hade =D Dansade o dansade. Det gillar jag. Sen att det va så mycket härliga människordär gjorde ju det hela ännu bättre. Somnade gjorde jag tillslut, efter en fartfylld hemfärd med kundvagn, hemma i Eriks säng tillsammans med han o Emil. Kanon kväll säger jag =D

Gårdagens fartfyllda dag o kväll har resulterat i en mindre fartfylld söndag. Började dagen med en hejdundrande frukost som Eriks mamma fixade o sen umgicks jag en lite kortis med Vivvan. Kollade precis på Man Of Honour med mor o syster. O snart är det matdags. Fläskfile med kantarellsås o potatis står på menyn :)

Förresten så hoppas jag att alla kommit ihåg att ställa om klockan idag. Vi tjänade en timme, så skönt :)

Det luktar mat nu så goodbye!


Pigg?

Vaknade kvart över 8 idag. Helt utav mig själv. Vad händer? Håller jag på att bli morgonpigg? Det hoppas jag verkligen inte för jag älskar att sova länge =D

Igår blidde det idol och alias hemma hos Sandra med massa tjejer o två tappra killar. Mycket trevligt hade vi, enligt mitt tycke Jag o  Marty (som förövrigt har en cool inredningsblogg, check it out) bestämde oss för att vara lite hurtiga o bokade in bodypower tills idag på morgonen. Men mitt knä har börjat spöka igen så det blir till att gymma lite försiktigt istället :)

Ciao!

Fredag

När jag kom hem från skolan blev det till att skriva klart svenskan o sen religionen. Sen råkade jag somna på sängen o vaknade inte förrän halv 5 =D Så välbehövlig sömn vill jag lova.

Nu sitter jag hos min väninna Vivvi o äter två mackor med skinka på. Min middag det :P Snart ska vi åka till ishallen o kolla på hockey. Därefter blir det idol hemma hos Sandra. Nice!

Nej nu ska jag sno en till macka. På återseende!


På gott och ont

Hur fasiken ska detta gå?

Hur ska jag kunna skriva en labrapport om en labb som jag inte ens varit med på? Fattar verkligen inget o blir bara så irriterad över det. Usch! Vill hem så jag ska skriva klart svenskan och religionen. Sen kan mitt höstlov börja.

Jahja, vad ska jag nu hitta på? Slutar om två timmar. O som det känns nu lär jag inte få mkt gjort under den tiden. Har verkligen tappat motivationen. Gaah!

Jag kanske ska berätta nåt kul istället. Som vadå? Jo imorgon blir det femkamp på Heron med fotbollslaget. Bowling m.m. ska det tävlas i.  Det kan kankse komma att bli roligt, hoppas det iaf =) Sen på kvällen vet jag inte va som händer. Kanske utgångt o kanske förfest hos någon kompis till Lina med henne o Vivvan. Kanske umgås med laget. Kanske va hemma. Återstår helt enkelt att se.

Nej nu ska jag lämna klassrummet o kopiera lite papper. Det är det jag känner att jag klarar av idag :P

Pussss

Sudda, sudda, sudda bort din sura min

Ja om det ändå vore möjligt. Dagen började iaf hur bra som helst. Kände mig på topphumör. Sen blev det ännu bättre när jag träffade Sandra på tåget. O sen blev ännu bättre när jag tänkte på massa saker som jag tycker såå bra om. Sen blev det ännu mer bättre när jag tränat klart. O när man kommer hem är oppenhumöret är som bortblåst. Why?!?

Jaja, men som folk brukar säga. Skitsamma...

 Jag blev skapligt svettigt efter spinningen o lägg sen på lite body power på det. Volia! Som ett äckel sitter jag nu här o luktar mindre gott o ska alldeles strax ta en välbehövlig dusch. Därefter ska jag skriva en diskussion om slaveriet i Amerika under 1800-talet. Det kan komma att bli intressant efter som att jag hatar det. Hur kunde folk vara så dumma i huvudet att det ansåg att de var en "högre" ras än andra? Det är för mig helt oförståeligt.

Återkommer kamrater!



Godkänt?

Hmm, det blev en dusch o snart är det Andra Avenyn. Då är frågan är svenskaarbetet klart? Svaret är nej. Men jag har iaf kommit grymt lång, nästintill klar så ska bara finslipa på torsdag. Så jag  tycker att jag är värd en liten belöning iaf.

Idag har vi förresten provat studentmössor o diverse andra ting. Jätte roligt! Ska beställa någon gång i veckan. Tror att det blir en del. Fast det är ju så fruktansvärt dyrt. Bara mössan kommer gå på cirka 750 riksdaler. Man blir ju ruinerad!

Jajanu har jag inte tid med det här. Andra Avenyn som gäller =)

Btw, imorgon ska jag på en filmpremiär nämligen High School Musical 3 =D Wiiie! Alla blir avundsjuka ;-)

Adios Amigos <3

Making a dream come true

Sitter här. I mitt gula hus. I köket. Vid bordet. På en stol. Och sträckläser Onkel Toms stuga. Nu kanske ni tror att "wow, vilken bra bok det måste vara eftersom att hon sträckläser den" men jag kan tala om för er att det inte är anledningen till mitt desperata läsande. Det är nämligen såhär att på fredag ska jag lämna in ett arbete som handlar om just denna roman. Allt ska vara med, författarporträtt, referat, analys o diskussion. Trodde faktiskt att jag skulle slippa undan med att bara läsa halva boken men icke, kunde inte analysera speciellt mycket så nu sitter jag här. Har läst som en tok sen jag kom hem från skolan och har nu endast 56 sidor kvar, eller aa 56 sidor o en fjärdedel för att vara exakt ;-)
Är dock klar med författarporträttdelen, det känns skönt. O tror faktiskt att jag har tillräckligt med kött på benen för att skriva resten nu. Så jag får läsa klart boken någon annan dag! Förresten så är den att rekommendera, grym bok =)

Återkommer kanske senare för nu ska jag skriva klart det där o sen belöna mig själv med en dusch o Andra Aveyn, o är jag inte klar innan kvällen slut så blir det ingetdera ;-) haha

Ciao bella!

1 år 52 veckor 365 dar

Kvällen igår blev lugnare än lugnast. Bad, film, chips, film o snack bestod den av =)

Jag gjort en liten kort visit hemma hos Johan idag innan jag åkte hem för att plugga. Skapligt sliten han såg ut att vara. Men han får skylla sig själv om han ska dricka så förbaskat mycket ;-)

Förövrigt så längtar jag redan tills nästa helg. Helger är så mycket skönare än veckodagar o plus att efter helgen har vi skolungdomar en veckas ledigthet att se fram emot!

Jani vet inget mer som jag känner för att delge er i detta nu...

Dags för Andra Avenyn =D
 


Girls just wanna have fun

Ikväll blir det till att umgås med pinglorna Lina o Vivvan =) Först blir det bad i poolen här hemma hos mig o vad som händer sen återstår att se. Singstar kanske? Kortspel kanske? Film kanske? Snack kanske? Godis kanske? Promenad kanske? Med andra ord har vi inte en blekaste aning om vad kvällen har att erbjuda o det känns bra. Ska iaf hem till Vivvi o sova där alla tre. Wiiiie! =)

Kom precis att tänka på min fasters (eller nja min farbrors frus) favoritlåt: "Jag är såååå lycklig, jag är såååå lycklig. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag ...." Längtar faktiskt lite till släktreunionen den 1 november då hela tjocka släkten ska ner till Halmstad o gratta farbror på 40 årsdagen. Kommer nog bli mycket trevligt, det va länge sen man träffade alla. Not good!

Jag o Vivvi har förresten en plan. Vi vill på studentkryssning o tänkte dra ihop ett gäng härliga studenter. Nån som e sugen?

Nej nu har Vivvi vart o hämtat Lina så nu är det dags att dra på sig baddräkt, simglasögon och badmössa. Yeah right ;-)

Ta hand om er o ha en utomordentligt bra kväll <3 

Men gud va roligt =D

Jag är så fruktansvärt hungrug nu men innan jag äter tänkte jag skriva lite om gårdagskvällen. Den spenderades med Emil o Edvin på Heroncity. Tror jag börjar hänga allt för mycket på Heroncity nuförtiden :p Men iaf det blev bio. Step Brothers såg vi. Man log genom hela filmen, skrattade rätt mkt men ibland gick det lite överstyr för min del. Men jag rekommenderar er helt klart att se den =) Efter filmen åkte vi till familjen Johannsson för att hämta Erik. Blev visst kvar där ett tag för att vissa inte kunde slita sig från pianot ;-) Sen hem till Emil. Käkade toast o lyssnade på gitarrspel och sång! En mycket, mycket trevligt kväll med härliga människor =)

Idag har jag varit o spinnat med mor min o systra min. Mycket kul :) Skönt att gå upp tidigt på en lördag, faktiskt. För helgen känns så mycket längre då. 

Idag blir det hockey med Vivvan, som för övrigt hade en grym kväll igår. Så avundsjuk!

Nej nu blir det till att plugga järnet för Johan tjatar om att jag ska köra han till Huddinge för att han vill ha sin data. O snäll som man är så tror jag att jag ställer upp o kör upp honom =)

På återseende!


For your benefit

Fredagkväll igen =) Bästa dagen på veckan faktikst. Man har två dagarsledighet att se framemot! Me like.

Missade "värsta" grejen idag. Några av mina klasskamrater satt på samma fik som bloggdrottningen Blondinbella. Gosh! haha nej nu driver jag faktiskt, så coolt är det inte men ändå :P haha

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt än. Vivvan som skulle umgås med mig o Lina sviker oss. Hon ska nämligen tillbringa sin fredagskväll i idolstudion o jobba där. Asså jag fattar verkligen inte hur hon kan välja det framför mig o Lina ;) Nej nu drev jag igen. Klart jag fattar det.! Sjukt kul för henne ju, men jag kan inte låta bli att vara lite avundsjuk. Tänk om hon får snacka med min drömman Lars. Måtte hon ge honom mitt telefonnummer ;) haha

Men Emil skulle höra av sig efter klättringen, Micke skulle se till att det blev film o godis, o Johan har inflyttningspartaj ikväll så något kul får säkert jag o Lina göra =)

Nu ska jag faktikst plugga lite engelska o sen blir det en dusch!

Good bye <3

En förklaring kanske vore på sin plats

Nyligen hemkommen från Gnesta efter ett träningspass som känns i stort sätt  i varenda muskel. Tog lite tyngre vikter än vanligt så sjutton vilken mjölksyra man fick. Men det är bara att ladda om för på lördagmorgon kl 9 är det spinning som gäller =)

En lung dag i skolan idag, faktiskt. Mycket skönt. Gick på mattestöd o vet ni vad? Jag förstod faktikst va läraren menade trots att han inte snackar alldelse för bra svenska. Så jag är stolt över mig själv :)

Imorgonkväll så ska jag nog föreslå en Texas Hold'em eller gin rummy som sysselsättning för mig o mina kära kamrater. Har varit sugen på det ett tag nu så hoppas att några andra också är det :)

Nej nu kallar duschen o sen blir det mysigt engelskaplugg.

Tjingeling

Solid ground...

...heter den bok som jag ska tokplugga i fram tills måndag då vi har engelska B prov. Har även småföretagande prov om nyckeltal samma dag, o än så länge förstår jag inte alls mkt. Ska även skriva ett svenska arbete och svenska tal tills nästa vecka. Fysiken ska lämnas in och Onkel Toms stuga ska vara utläst. Recenssion om en film och ett kristendomsprov ska skrivas. Wiee! Gud vad jag älskar skolan o gud vad jag älskar ironi..

Extreme

Puhhh, vad jag är trött. Ögonen svider o hela kroppen gör ont. Detta är resultatet av för lite med sömn och ett träningspass i form av bodypower :)

Kanske ska berätta lite om min händelserika lördag som spenderades hemma hos Lina tillsammans med hennes mor, far, moster och farmor. Värsta släktträffen :P Det vi gjorde va att äta typ hela tiden. Kaffe, bullar o glass. Sen blev det polly o nötter. Efter det blev det svampmacka o sen ost-o kexbricka. Så när man åkte därifrån kände man sig fruktansvärt mätt. Självklart kollade vi på Sverige-Portugal också. En bar match som slutade 0-0. Det blev en premiärtitt för mig på Pelle svanslös. Grymt söt julkalender!
När klockan sedan börjae närma sig ett blev det en färd till Södertälje för att hämta partypinglorna Vivvi, Madde, Hanna o Therese. Efter mycket om o men kom alla till slut med hem =)

Gårdageskvällen va grymt skoj. Vivvi o jag kollade på OTH o sen försökte vi komma på ett tal till svenska B nationellaprovet. Haha en hel del sjuka ideér kom vi på minsann :)  <3

Snackar med Hanna på msn. Hon har tydligen tatuerat sig idag. Ett fyrklöver på foten, låter inte det rätt fräscht? Jag bara måste se den snart. Måste också komma på vad jag vill ha för nån. Kanske ska skriva pappa i pannan, då blir han mycket glad ;-) haha

Nej nu ska geniknölarna gnuggas.

Ciao!

Sååå nöjd =)

Haft en sån kanon bra shopping dag idag tillsammans med syster yster o mor min. Hittade allt jag sökte o lite till. Törs dock inte kolla kontot för att se exakt hur mkt som spenderades. Det låter jag förbli en hemlighet, tills vidare iaf. För nu är jag så fruktansvärt nöjd o glad =D

Det som införskaffades var;
¤ Svart väst
¤ Lila polotröja
¤ Ett par svarta stövlar med låg klack
¤ Ett par svart stövletter med hög klack
¤ En lila t-shirt
¤ En svart, grymt cool t.shirt. Ryggen är delvis bar.
¤ En vit t-shirt med konturer av en tjej på.
¤ 2 par jeans, 1 par blå Wrangler o 1 par svarta Lee
¤ En svart myströja
¤ En svart tröja/jacka 

En  underbar dag kan jag lova er!

Igår blev det som ni redan vet bowling på Heroncity med Lina o Emil. Tyvärr gick det inte riktigt som jag hade förutspått. Jag förlorade nämligen. Men det var grymt jämt vill jag lova. Det skilde endast 1 poäng mellan tvåan o trean, och 3 poäng mellan ettan o tvåan första serien. Efter en spännande och psykfylld bowlingmatch blev det till att käka glass o snacka nån timme. När vi kom hem tänkte vi först åka hem hit o bada men vi fastnade hemma hos Emil o lyssnade på när han spela o sjöng, så vackert så. Grymt kul! Jag o Lina älskar "Djur på flykt".  Haha ;-)

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Har åttagit mig det ärofyllda uppgiften att hämta min goda kamrat Vivvan i Södertälje i natt. Hoppas hon är full o rolig(are)! Så hur jag ska fördriva tiden fram tills dess är ett mysterium. Ska iaf kolla på Sverige-Portugal.

Nu blir det till att äta mat med mor o far. Sen blir det till att prova kläder, wiiie!

Auf wiedersehen! Jag övar tyska inför måndag då Hannas tyska kompis Jette är på besök, ska bli trevligt att träffa den unga damen :)

<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

=)

Nu bär det av till Heroncity med Lina o Emil. Jag ska spöa dom i bowling o sen njuta av min vinst under en film. Kommer bli great ;-)

Nu är Lina här, så ciao!

Snart blir någon lycklig

Idag har jag blivit blodgivare =D Bra va?! Har sedan länge velat bli blodgivare men när jag gick till blodcentralen första gången var jag inte 18 o då får man visst inte ge blod. Så nu när jag såg på tvapparaterna i skolan att blodbussen var i Tumba tvekade jag inte en sekund på att bege mig dit. Väl där fick man skriva i en hälsodeklation och jag jag led varken av allergier eller något annat  så jag blev godkänd som blodgivare. När formulären var ifyllda fick jag lägga mig i en skön stol o fick en lite föreläsning om hur det gick till o så. Eftersom att det var första gången som jag var där så fick jag ta lite olika blodprover för att kolla hiv, hepatit o lite sånt. Så om några veckor får jag veta om jag blir godkänd på det o då får jag gå o ge blod! Känns bra att jag äntligen tog mig tid att fixa det där. Sen blir det typ 3-4 ggr om året som man ger blod. 425ml varje gång. Och eftersom att man har dryga 5 liter blod så kan man ju faktikst bjuda på det. Tänk alla som behöver det. Tänk också på att om du någon gång behöver blod så vore det  ju hemskt om det inte fanns något som du kunde få. Så mitt råd till er gott folk är att ge blod, för den goda saken skull =) Du får faktiskt en macka och en festis.

Förövrigt så gick småföretagandeprovet kanon idag :)

Nu ska jag..nä ni får gissa vad jag ska göra. Kanske inte blir så svårt ;-) good luck!

"Först så köper vi flingor, sen så köper vi ost. Sen pantar vi flaskor. Sen så köper vi lök"  hahah =)


Lin tri

Kvällen har jag spenderat hemma hos Johan i hans nya lägenhet. Han bjöd på middag i form av delikata makaroner o falukorv. Mycket smarrigt! Jag pluggade under tiden som han lagade mat o diskade så jag fick det överstökat. Sen blev det godis och tv kollande. Grymt snygg lägenhet förresten, så mysig o stilig! Åk dit o besök honom så blir han glad =)

Roligaste mattelektionen i världshistorien idag tror jag. Matteläraren gick igenom ett tal...ja du läste rätt, ett tal...på 1,5 tim. Helt otroligt, han försökte förklara om o om igen men fattade någon för det? Nää! Nu får ni inte tror att min klass är helt korkad för det är den verkligen inte utan det är läraren det är fel på. För det första så kan han knappt prata ren svenska och för det andra så kan han verkligen inte förklara. Tycker så synd om honom när 24 elever sitter som frågetecken även efter den 5e förklaringen.

Aja nu blir det lite mer plugg o sen ett Andra Avenyn avsnitt.

På  återseende!

Förbluffad

Helt förbluffat verkligen. Känner mig så glad o samtidigt riktigt arg o besviken för att det finns sådana som beter sig så illa. Usch!

Hahha, Hanna The Talker langade precis en länk till hemsidan 1000 apor.  Fy bubblan va rolig! Jag sitter här helt ensam i min säng o skrattar hejdlöst. Hejarklacken är en klar favorit.

- Ingår sallad?
- Nej.
- Ingår kaffe?
- Nej.
- Buuuuuuuuuuu

Förutom att jag kollat på hejarklacken ett antal gånger så har jag faktikst gjort lite nytta ikväll. Pluggat småföretagande o fixat med en engelska redovisning. Så duktig jag är ;-) Shit va mycket det är i skolan hela tiden. Vad tänker lärarna på Tumba gymnasium med egentligen.  Alla lärare tror typ att ämnet som han/hon undervisar i är det enda ämnet vi har o så är det ju självfallet inte. Usch usch, o projektet är ju knappt påbörjar så min tidsplan att bli färdig till jul kommer garanterat att spricka. Attans!

Avslutar dagen med att kolla en sista gång på hejarklacken så kommer jag somna skrattandes =)

Sov så underbart kamrater <3

Första?!

Provet idag gick ju sådär. Antingen g eller ig. Återstår att se. Skönt att det verkar ha gått lika kasst för alla i klassen :P

Nä, jag har inte mkt mer vettigt att skriva för stunden så åter kommer kanske senare. Dags att plugga lite om bokslut o annat intressant inom Småföretagande A.

Ciao så länge!

Livet är ett mirakel, bara man hinner se den för allt spektakel!

Livet är något underbart. Utan livet hade vi ju liksom inte funnits. Det är ju rätt logiskt ;-) Men vad ska man gör med sitt liv? Måste man planera eller ska man bara ta allt som det kommer? Ska man tänka efter före man gör allt eller ska man bara köra på o skita i konsekvenserna? Jag undrar om det finns något direkta svar på dessa frågor. Jag tror inte det. Jag tror att det är upp till var och en att värdera och fundera vad som passar en själv. Jag personligen är kluven, vet inte vad som passar mig. Ena stunden vill jag planera allt in i minsta detalj o andra vill jag vara spontan. Ibland tänker jag efter före ett beslut eller handling o ibland inte. Kan jag inte bara bli konsekvent i allt jag gör? Det kan inte vara alldeles för svårt, eller?  Fruktansvärt många frågor det blev idag o inga egenliga svar på dom heller. En sak är säker. O det är att det kommer bli frukansvärt svårt att somna ikväll...



Dessa två underbara töser va med mig till Magaluf i somras. Sjukt roliga och tokiga tjejer! <3

Önska mig lycka till på matematikprovet imorgon! Hoppas alla håller en tumme eller två för det lär utan tvekan behövas.


Dags att sova nu. Måste komma ihåg att ta med mig pengar till skolan imorgon för tror att det är jag som står för mitt o Hannas måndagsfika. Sweet dreams!


Time will tell

If you only saw my true colurs

Ännu en helg har passerat lika fort som vanligt. Fredagen bestod av hockey kollande, smoothie och camp rock + trevligt sällskap. På lördagsmorgonen var jag och min mor riktigt hurtiga o åkte ner till Hälsohuset för att spinna klockan 9 på morgonen. Jag är stolt över mig själv! Sen blev det fotboll på eftermiddagen. Eller jag såg inte så mycket av matchen. Stod nämligen i kiosken och var matchvärd så det blev en hel del kaffekokande istället. Kvällen spenderades hemma hos Billie med massa tjejer. Det va en slags avskedsmiddag för Sandra som lämnar kära Gnesta för att flytta upp till Mora o hennes hockeyspelande pojkvän. Kvällen bestod i huvudsak av mat o snack. En trevlig kväll enligt mitt tycke :)

Denna söndag har spenderats hemma hos Vivvan tillsammans med henne, Micke, Björn o Vivvis föräldrar. Vi käkade frukost/lunch bestående av arenamat, drack kaffe, åt cheesecake o snackade skit. En trevlig söndag! Nu ikväll stod självklart One Tree Hill på schemat o om en halvtimme är det Andra Avenyn.

Har matematik D prov imorgon. Hur det kommer gå är väldigt osäkert! Blir antingen ig eller g. Hoppas verkligen jag klarar det...

Vi diskuterade faktiskt bloggar igår kväll. Varför man skriver o vad som är intressant o så? Tror vi kom fram till att man skriver för sin egen skull, så tycker jag iaf. Att man senare kan gå tillbaka o kolla hur töntigt man skrev om något. Haha..nej men det är ju kul att se var man gjorde o tänkte för typ ett halv år sen o så. Fast jag står fast vid att dagbok är ett bättre alternativ. Har faktiskt börjat skriva. Det är kul o man kan få ut allt som man inte kan/vill berätta för hela världen :)

Jaja, nu ska jag plugga småföretagande i 20 min, sen blir det AA o godisarmband!

På återseende kamrater! <3


Jag har en störtskön klass

Skolfoto idag = grymt kul sen om det är snyggt det är en annan femma. Annars har den här dagen varit en hemsk dag. Huvudet har gjort så ont. Vet inte varför, tror det beror på sömnbrist för när jag kom hem vid halv 1 somnade jag o sov länge, länge. Borde väl egentligen ha pluggat men icke...

Ska på body power med min kära mamma o syster ikväll. Orkar egentligen inte men vet inte hur man avbokar så det blir väl till att pallra sig dit.

Nu ska jag laga kräftsoppa tills mamma o jennie kommer hem :)

Ciao


It's raining inside my head

Nu vet jag vad jag behöver...en dagbok! Det vore något alldeles underbart. Så kan man skriva ner allt tjafs man har i skallen. För nu är det kaos. Allt är kaos. Har aldrig förr varit så oomtyckt. Men det är uppenbarligen smällar man får ta o så får man ju skylla sig själv. Här på bloggen kan man ju inte nämna namn iaf för då blir det bara ännu mer tjafs. Jag behöver helt enkelt en dagbok!

Kvällen har som vanligt bestått av plugg o idol plus att det blev något utöver det vanliga nämligen efterlängtade Grey´s Anatomy :)

Imorgon är det spexfoto i skolan. Kommer bli..aa..en upplevelse iaf :P

O appråpå ingenting egentligen så ska jag måla väggar hemma hos Johan i hans nya lägenhet på fredag, anteckna så pennan glöder! ;-)

Time to sleep så sov gott o dröm sött gott folk! <3

RSS 2.0