I'm a giver

Yes, idag har jag gjort nåt bra. Något grymt bra. Jag har nämligen gett blod och istället för att ta emot en ficklampa eller ful t-shirt för "besväret" så skänkte jag 30 kr till barncancerfonden. Är fan stolt över mig själv! Fler borde ge blod det. Tänk när ni själva råkar ut för en olycka eller dylikt o ni är i desperat behov av blod o så har inte en jävel lämnat blod. Som en person sa: Men det är ju alltid någon som ger. Baah, tänk om alla tänkte så? Det skulle ju resultera i dramatiska konsekvenser. Så dagens uppmaning till er alla är att bli blodgivare, tar typ 20 minuter av er dyrbara tid =)

Jag började förövrigt dagen med ett gympass. Helt otroligt vad hurtig jag har blivit. Men det varar väl som vanligt i ett par veckor o sen orkar jag inte längre.

Har även klippt mig eller aa frisören har klippt mig. Tror det blev bra. Fast frisören fönade håret platt och då är det perfekt längd men tänk sen när det blir lockigt igen. Enligt allt jag vet så borde det ju bli kortare och kortade får det absolut inte vara. Aja, det visar sig när jag duschar imorgon.

Efter skolan åkte jag o Emma runt i city för att fixa o dona lite. Så nu är det klart =) Fick även träffa lilla Noa. Såå söt liten kille. Skulle vilja ta med han hem till mig =P

Over and out

Kommentarer
Postat av: Maijs

Vad jag vet så får man inte träna samma dag som man ger blod lilla du ;) Men jag håller med dej annars, ge blod!

2009-01-21 @ 19:47:57
URL: http://maijaeriksson.blogg.se/
Postat av: Linda

Joho då, bara man inte gör det efteråt ;) I asked them!

2009-01-21 @ 19:53:56
URL: http://http:/
Postat av: Viveka

Ge mig något som botar min OTROLIGA sprutskräck så ska jag ge blod sen, det lovar jag ;-)

2009-01-22 @ 16:49:55
URL: http://vivekaahlstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0